Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

Vivusjousto yhdellä silmäyksellä

Vivusjousto on jatkuva luotto, jota voi nostaa jopa 3000 euroa kerralla. Voit myös tehdä useita maksuttomia nostoja luottorajasi puitteissa.
 • Lainaa

  100-3000€

 • Laina-aika

  5-65kk

 • Luvattu korko

  37,20%-180,00%

 • Lainan laji

  Joustoluotto

Vivusjousto palaute

Jaa rehellisesti (HYVÄ tai HUONO) kokemuksesi Vivusjoustosta ja auta muita lainaamaan paremmin. Me AskFino.fi-palvelussa teemme parhaamme seurataksemme ja vertaillaksemme lainanantajia heidän luotettavuutensa, asiakaspalvelunsa, joustavuutensa ja monien muiden ominaisuuksiensa suhteen – mutta se ei vielä riitä. Tarvitsemme oikeita asiakkaita – kuten sinua – antamaan meille tietoja.

Hyvä tietää Vivusjoustosta

 • Min lainan määrä: 100€
 • Max lainan määrä: 3000€
 • Laina-aika: Jatkuva luotto
 • Min. laina-aika: 5kk
 • Max. laina-aika: 65kk
 • Käsittelyaika: Hyväksytty laina siirtyy tilille pankista riippuen joko 15 minuutin sisällä tai lainapalvelun aukioloaikoina tai 1-2 pankkipäivän sisällä.
 • Korko: 37,20%-180,00%

Voinko saada lainaa Vivusjoustolta?

 • Ikävaatimus: 25 vuotta tai enemmän
 • Kansalaisuus: Osoite Suomessa
 • Vakuudet / takaajat: Et tarvitse
 • Muut: Ei maksuhäiriömerkintöjä, henkilöllisyyden varmentaminen pankkitunnuksilla, suomalainen pankkitili

Mitkä ovat Vivusjouston mahdolliset lisäkulut?

 • Avausmaksu: 0€
 • Tilinhoitomaksu: 0€ /kk
 • Nostopalkkio: Ei nostopalkkiota
 • Nimellinen vuosikorko: 37,2%, 102% tai 180%; määräytyy asiakaskohtaisesti
 • Todellinen vuosikorko: 44,25%, 166,17 tai 435,03%; määräytyy asiakaskohtaisesti

Usein kysyttyä

1. Miten voin hakea luottoa?

Ensimmäinen askel lainan hakemisessa on Vivusjousto-tilin avaaminen. Tilin avaamista varten täytetään lomakkeelle henkilötiedot, yhteystiedot sekä tilinumerosi ja muut pankkitiedot. Tunnistautumiseen käytetään Tupas-palvelua, eli se tapahtuu verkkopankkitunnusten avulla. Näin vahvistat henkilötietosi. Sen jälkeen voit hakea luottoa. Kun saat myönteisen luottopäätöksen, on lainasumma käytettävissäsi kokonaan tai osittain ja voit nostaa luottoa. Luottoa nostetaan Vivusjouston verkkopalvelussa tai mobiilisovelluksen välityksellä. Myönnetty luottoraja pysyy käytössäsi jatkossakin. Jos siis nostat 500 euroa, on käytössäsi edelleen rahaa luottorajaasi asti. Kun lyhennät lainaasi, kasvaa käytettävissäsi oleva summakin.

2. Kuka voi avata henkilökohtaisen luottotilin?

Vivusjoustoa voivat hakea ainoastaan 25-vuotiaat tai sitä vanhemmat henkilöt. Sen lisäksi sinulla tulee olla osoite Suomessa, ja suomalainen pankkitili. Jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä, ei lainaa myönnetä. Lisäksi hakiessa henkilöllisyys vahvistetaan verkkopankkitunnuksin.

3. Mitä kustannuksia lainaan liittyy?

Lainaan ei liity muita kustannuksia kuin korko. Nostosta ei peritä maksua tai prosenttiosuutta, eikä tilin avaaminen tai ylläpito maksa mitään. Kustannuksia syntyy siis ainoastaan silloin, kun käytät luottoa.

Lainan korko määräytyy lainattavan summan ja takaisinmaksuajan mukaan, joten se on asiakaskohtainen. Vivusjouston nimellinen vuosikorko on joko 37,2%, 102 % tai 180% vuodessa. Korko maksetaan yhdessä kuukausierien kanssa. Todellinen vuosikorko on 44,25%, 166,17% tai 435,03 prosenttia. Kuten nimellinen vuosikorkokin, se riippuu luoton määrästä ja takaisinmaksuerien määrästä, ja on siis asiakaskohtainen.

4. Kuinka paljon voin nostaa luottoa?

Luottoraja on joko 2000 tai 3000 euroa, ja sen määrittelee luotonantaja. Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen, voit nostaa koko summan luottorajaan asti. Pienin summa jonka voi nostaa, on 100 euroa.

Nostoja käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa, eli maanantaista perjantaihin kello 9-17. Jos sinulla on Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, Aktian, Säästöpankin tai POP Pankin tili, saat nostamasi summan käyttöösi välittömästi sisäisenä siirtona. Tässä tapauksessa siirtoon kuluu normaalisti alle 15 minuuttia. Jos tilisi on jossain muussa pankissa, siirto kestää 1-2 pankkipäivää.

Kun olet maksanut koko luoton takaisin, käytettävissäsi on luottoa luottorajaan asti ilman erillistä uutta hakemusta.

5. Miten luotto maksetaan takaisin?

Takaisinmaksu suoritetaan joka kuukausi kuukausimaksuina. Maksuaikaa on viidestä 65 kuukauteen. Kuukausittain maksetaan summa, joka koostuu lainan lyhennyksestä ja korosta. Luoton voi maksaa kokonaan pois ennenaikaisesti, tai halutessasi voit maksaa suuremman summan tavallisen kuukausimaksun sijaan. Lasku lähetetään kuukausittain sähköpostitse antamaasi osoitteeseen.

Vivusjousto Yhteenveto

Vivusjousto on pienlainayhtiö 4finance Oy:n tuote. Se on osa kansainvälistä 4finance-konsernia, joka toimii 17 eri maassa. Yritys perustettiin Latviassa vuonna 2008.

Vivusjousto on jatkuva luotto. Kun avaat luottotilin, saat käyttöösi summan joka on korkeintaan 2000 tai 3000 euroa. Voit tehdä nostoja tarpeen mukaan. Kyseessä on jatkuva luotto, joten kerran myönteisen luottopäätöksen luotto on jatkuvaa. Jos et ole tehnyt yhtäkään nostoa, ei tilin voimassaoloon liity minkäänlaisia kustannuksia.

Lainan hakeminen

Lainaa haetaan lainanantajan verkkosivuilla. Ensin hakija avaa tilin, ja tässä yhteydessä myös vahvistaa henkilöllisyytensä verkkopankkitunnusten avulla. Tiliä luodessa annetaan myös pankkitiedot ja yhteystiedot. Vivusjoustoa voivat hakea 25-vuotiaat tai sitä vanhemmat henkilöt. Sen lisäksi hakijalta vaaditaan osoite Suomessa sekä suomalainen pankkitili. Hakijan luottokelpoisuus tarkistetaan myös, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä, ei lainaa voida myöntää.

Kun olet luonut tilin ja saanut myönteisen lainapäätöksen, voit tehdä nostoja joko verkkosivuilla tai mobiilisovelluksella. Noston yhteydessä määritellään myös takaisinmaksuaika. Pienin nostettava summa on 100 euroa, ja lyhyin takaisinmaksuaika viisi kuukautta. Suurin nostettava summa on 2000 tai 3000 euroa luottopäätöksestä riippuen, ja lainaa voi maksaa takaisin maksimissaan 65 kuukauden ajan.

Lainan kulut

Tilin avaamiseen tai sen ylläpitoon ei liity minkäänlaisia kuluja. Sen lisäksi nostoista ei peritä erillistä korvausta. Lainan korko maksetaan kuukausierien yhteydessä, ja se riippuu lainasummasta ja takaisinmaksuajasta. Pienimmillään nimellinen vuosikorko on 37,2% ja suurimmillaan 180%. Korko voi myös olla 102%. Todellinen vuosikorko on joko 44,25%, 166,17% tai 435,03%.

Lainaan tulee lisäkuluja, jos maksusi viivästyvät. Maksuhuomautuksesta peritään viisi euroa per kerta. Sen lisäksi joudut maksamaan viivästyskorkoa.

Lainan takaisinmaksu

Maksat luottoa takaisin joka kuukausi. Minimikuukausierässä on mukana korko sekä 5% nostamastasi summasta, niin että minimimaksu on kuitenkin vähintään 20 euroa. Jos haluat, voit maksaa koko summan kerralla, tai minimikuukausierää isomman summan, ja säästää näin korkokuluista. Jos haluat suorittaa minimikuukausierää suuremman maksun, sinun täytyy ottaa yhteyttä Vivusjousto-asiakaspalveluun ja pyytää maksutietoja.

Lasku maksutietoineen lähetetään sähköpostitse kaksi viikkoa ennen eräpäivää, ja eräpäivästä muistutetaan myös tekstiviestillä sekä sähköpostilla.