Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

Eurolimiitti yhdellä silmäyksellä

 • Lainaa

  10-3000€

 • Laina-aika

  3-56kk

 • Luvattu korko

  71,88%-435,03%

 • Lainan laji

  Jatkuva luotto

Eurolimiitti palaute

Jaa rehellisesti (HYVÄ tai HUONO) kokemuksesi Eurolimiitistä ja auta muita lainaamaan paremmin. Me AskFino.fi-palvelussa teemme parhaamme seurataksemme ja vertaillaksemme lainanantajia heidän luotettavuutensa, asiakaspalvelunsa, joustavuutensa ja monien muiden ominaisuuksiensa suhteen – mutta se ei vielä riitä. Tarvitsemme oikeita asiakkaita – kuten sinua – antamaan meille tietoja.

Hyvä tietää Eurolimiitistä

 • Min lainan määrä: 10€
 • Max lainan määrä: 3000€
 • Laina-aika: Jatkuva luotto
 • Min. laina-aika: 3kk
 • Max. laina-aika: 56kk
 • Käsittelyaika: Kun palvelu on auki, rahat saa käyttöön muutamassa minuutissa. Palvelu on auki ma-su 8-22.
 • Korko: 71,88%-435,03%

Voinko saada lainaa Eurolimiitistä?

 • Ikävaatimus: Vähintään 21 vuotta
 • Kansalaisuus: Suomen kansalainen, jolla on kiinteä asuinpaikka Suomessa
 • Tulot: Tulotiedot voi joutua pyynnöstä esittämään
 • Vakuudet / takaajat: Et tarvitse
 • Muut: Luottotiedot tarkistetaan

Mitkä ovat Eurolimiitin kustannukset sekä mahdolliset lisäkulut?

 • Avausmaksu: 0€
 • Tilinhoitomaksu: 0€ /kk
 • Nostopalkkio: 15% nostetun luoton määrästä
 • Nimellinen vuosikorko: 71,88%
 • Todellinen vuosikorko: korkeintaan 435,03%
 • Maksuvapaa kuukausi: 30 euroa
 • Lyhennysvapaa kuukausi: 20 euroa.

Usein kysyttyä

1. Miten haen Eurolimiitti-luottoa?

Lainaa haetaan verkkopalvelussa. Hakemuksen täyttämistä varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, ja sen täyttäminen kestää pari minuuttia. Hakemuksen voi tehdä mihin vuorokaudenaikaan tahansa ja hakemuksia käsitellään kello 8-22 sekä arkipäivinä että viikonloppuna. Saat luottopäätöksen tekstiviestinä, ja rahat siirretään tilillesi muutaman minuutin sisällä. Jos sinulla on tili Nordeassa, Osuuspankissa, Aktiassa, Danske Bankissa, Handelsbankenissa, Säästöpankissa tai sinulla on POP:n tili tai S-pankin tili, siirtyvät rahat tilillesi sisäisenä tilisiirtona välittömästi. Muissa tapauksissa aikaa voi mennä 1-2 pankkipäivää.

Jos olet jo rekisteröitynyt, voit tehdä noston tekstiviestitse ja saat nopeasti vastauksen tekstiviestinä. Nosto on ilmainen.

2. Kenelle laina voidaan myöntää?

Luottoa myönnetään henkilölle, joka on vähintään 21-vuotias, hoitanut raha-asiansa mallikkaasti ja on luottokelpoinen. Lisäksi luotonhakijan on asuttava pysyvästi Suomessa ja hänellä on oltava postiosoite Suomessa. Mikäli luotonantaja niin vaatii, täytyy hakijan toimittaa kopio palkkatodistuksesta tai tiliotteesta.

3. Miten jatkuva luotto toimii?

Hakemuksessa määritellään luottoraja, ja voit nostaa luottoa joko koko summan edestä tai pienemmissä erissä. Luottorajan puitteissa voit nostaa luottoa haluamasi määrän verran omien tarpeidesi mukaan. Nostoja voidaan rajoittaa, mikäli takaisinmaksua ei ole suoritettu sovitusti. Luottosopimuksen olemassaolo on maksutonta, ja kuluja syntyy vain lainaa nostaessasi.

4. Kuinka paljon voin nostaa luottoa?

Luottoraja on 3000 euroa, ja miniminosto on 10 euroa. Nostamasi summan voit määritellä 10 euron tarkkuudella. Nostettu summa vähennetään luottosummasta.

Eurolimiitin VIP-asiakkaat voivat hakea luottorajan nostoa 4000 euroon. Voit nostaa luottoa rajaan asti kerralla, tai tehdä pienempiä nostoja. Nostotiheyttä ei ole rajoitettu, joten luottorajan puitteissa voit nostaa useamman summan päivässäkin.

5. Mitä kuluja lainaan liittyy?

Kiinteitä vuosi- tai kuukausimaksuja tililuottoon ei liity. Luoton nostamisesta seuraa 15% nostoprovisio. Se lasketaan nostettavan summan perusteella. Nimelliskorko on puolestaan 71,88%. Luotto maksetaan takaisin kuukausimaksuina, ja jos tarvitset lyhennysvapaata tai maksuvapaata, voit anoa sitä maksua vastaan. Lyhennysvapaa tarkoittaa sitä, että maksat vain korot ja muut mahdoliset kulut, mutta et kuukausierää. Lyhennysvapaa maksaa 20 euroa ja niitä voi käyttää kolme kertaa vuodessa Eurolimiitin määrittelemien ehtojen täyttyessä. Maksuvapaa merkitsee kuukautta, jona et maksa mitään. Tämä palvelu maksaa 30 euroa ja ehtojen täyttyessä maksuvapaita kuukausia voi pitää vuosittain kolme.

Eurolimiitti Yhteenveto

Eurolimiitti on jatkuva luotto, jota voi nostaa 3000 euroon asti. Sen taustalla on J.W.-Yhtiöt Oy, joka aloitti toimintansa vuonna 2006. Yritys on täysin suomalaisomisteinen.

Eurolimiitti-luotto on joustava: sitä voi nostaa omien tarpeiden mukaan, oli tarvetta sitten 10 eurolle tai useammalle tuhannelle. Noston voi tehdä tekstiviestitse. Luottoa voi maksaa takaisin useamman vuoden ajan aina 56 kuukauteen saakka. Sen lisäksi joustavuutta lisää mahdollisuus maksu- tai lyhennysvapaisiin kuukausiin.

Vakuuksia luoton hakemiseen ei vaadita. Hakijan täytyy olla yli 21-vuotias, joka asuu vakituisesti Suomessa ja jolla ei ole maksuhäiriöitä.

Lainan hakeminen

Lainaa haetaan täyttämällä lainasopimus verkossa. Tietojen täyttäminen vie muutaman minuutin. Hakemukset käsitellään asiakaspalvelujen aikataulun puitteissa, eli joka päivä kello 8-22.

Kun käytät palvelua ensimmäisen kerran, sinun täytyy tunnistautua joko verkkopankkitunnuksin tai mobillivarmenteen avulla. Kun haet lainaa ensimmäistä kertaa, saat myös turvakoodin puhelimeesi. Se syötetään lainahakemukseen, ja näin vahvistetaan, että numerosi on oikea ja luotonhakijan käytössä. Myös prepaid-liittymien käyttö ja salaisen numeron käyttö hyväksytään. Kun laina on myönnetty, voit nostaa luottoa joko verkossa tai lähettämällä tekstiviestin.

Lainaa haettaessa annetut tiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä. On siis tärkeää antaa oikeat ja tarkat tiedot. Yleisimpiä syitä siihen, että lainaa ei myönnetä, ovat puutteelliset tai väärät osoitetiedot, maksuhäiriömerkintä tai luotonantajalle maksamatta jäänyt, erääntynyt lasku.

Lainan kulut

Luottosopimukseen ei liity kuluja, kuten vuosimaksuja tai kuukausimaksuja. Kun nostat lainaa, nostoprovisio on 15%. Se lasketaan nostamastasi rahamäärästä. Sen lisäksi lainasta maksetaan korkoja. Nimellinen vuosikorko on 71,88% ja todellinen vuosikorko, johon kuuluvat kaikki lainan kulut, on korkeintaan 435,03%.

Eurolimiitti tarjoaa mahdollisuuden sekä maksuvapaisiin kuukausiin että lyhennysvapaisiin kuukausiin. Korvaus täysin maksuvapaasta kuukaudesta on 30 euroa. Lyhennysvapaasta korvaus on 20 euroa. Sen aikana maksat korot ja muut kulut, mutta et lainan lyhennystä. Näitä kuukausia voi käyttää kolme per vuosi. Kuukausittaisen paperilaskun lähettämisestä veloitetaan 3 euroa per lasku. Sähköinen lasku on ilmainen.

Lainan takaisinmaksu

Lainan voi maksaa takaisin 3-56 kuukaudessa. Laskun voi maksaa joko kertamaksuna tai osamaksuna. Osamaksun valitessasi maksat ainoastaan minimilyhennyksen, joka on 10% summasta, mutta vähintään 50 euroa. Jos valitset osamaksun, maksamatta jääneelle summalle lasketaan 5,99% kuukausikorko, joka lisätään maksamatta jääneen summan lisäksi seuraavaan laskuun.

Mikäli takaisinmaksu viivästyy, viivästyskorkoprosenttia peritään 49%. Maksumuistutuksista peritään myös korvaus.