Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

Miten eroamme muista?

 

Emme ole maailman suurin lainanhaku- ja -vertailuyritys, mutta teemme kovasti töitä kehittääksemme sinulle uusia ja parempia lainaratkaisuja. Muita vaihtoehtoja on tuhansittain, eivätkä ne kaikki vastaa juuri sinun tarpeisiisi. Meidän luomamme välineet ovat puolueettomia, itsenäisiä sekä selkeitä, ja ne on suunniteltu niin, että kontrolli pysyy sinun käsissäsi. Tavoitteemme on, että voit lainata rahaa helposti ja luottavaisin mielin.

1. Aina ilmainen.

 

Emme koskaan veloita sinulta komissiota. Emme myöskään lisää piilokustannuksia. Uskomme, että kaikkien täytyisi pystyä tekemään taloudellisia ratkaisuja luottavaisin mielin. Siksi tarjoamamme apuvälineet, tutkimukseen perustuvat neuvomme ja asiantuntijoiden suositukset ovat täysin ilmaisia.

Miten me sitten tienaamme?

Saamme korvauksen yhteistyökumppaneiltamme. Mutta välineemme (kuten lainavertailumme) ja arviomme perustuvat tuotteiden ominaisuuksien määrälliseen ja laadulliseen vertailuun – ei mihinkään muuhun.

2. Puolueettomat hakutulokset.

 

Emme järjestele hakutuloksia maksua vastaan. Pyrimme pitämään alustallamme mahdollisimman kattavaa valikoimaa erilaisia lainavaihtoehtoja, mutta tiedostamme, että kaikkia markkinoilla olevia yrityksiä tai rahoitustuotteita sivustomme ei kata.

P.S. Teemme kuitenkin kovasti töitä, jotta saavutamme tämän pisteen.

3. Valinnan helpottaminen teknologian avulla.

 

Me käymme läpi kymmeniä luotonantajia ja lainavertailusivustoja kerralla, jotta saat kaiken tiedon jota tarvitset oikean päätöksen tekemiseksi. Tarvitsit sitten lisärahaa yllättävien menoerien kattamiseen, keittiön uusimiseen, kellariremonttiin tai puutarhan laittamiseen – mikä ikinä unelmasi onkaan, voimme auttaa sinua saavuttamaan sen tekemällä lainan hankkimisesta helppoa teknologian ja suunnittelun avulla.