Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

Lainaa 50 000€

Lainaa 50 000 euroa vasta sen jälkeen, kun olet tutustunut erilaisiin lainavaihtoehtoihin. 50000 euron lainan
ottaminen on merkittävä taloudellinen päätös, ja lainatarjouksia vertailemalla voi säästää merkittäviä
rahasummia.

fino

Lendo

www.lendo.fi
Lendo lainat
TV:stä tuttu, kotimainen lainapalvelu Lendo tarjoaa sinulle nyt lainaa 500 eurosta aina 40 000 euroon saakka ja maksuttoman kilpailutuksen.
 • Lainaa

  500-5000€

 • Maksu-aika

  1-15 vuotta

 • Tod. vuosikorko

  8–27%

 • Info Icon

  Rahaa tilillä

  Tunneista päiviin

Komplettbank

komplettbank.fi
komplettbank lainat
Komplett Bank myöntää joustoluottoa jopa 50 000€. Ei määriteltyä laina-aikaa – maksa takaisin joustavasti haluamassasi tahdissa.
 • Lainaa

  1000-50 000€

 • Maksu-aika

  N/A

 • Tod. vuosikorko

  8,04 - 25,05%

 • Info Icon

  Rahaa tilillä

  Samana päivänä

Banknorwegian

banknorwegian.fi
BankNorwegian lainat
Bank Norwegianilta voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa aina 50 000€ asti. Saat lainalle joustavasti maksuaikaa - jopa 15 vuotta.
 • Lainaa

  1000-50 000€

 • Maksu-aika

  1-15 vuotta

 • Tod. vuosikorko

  6,99%-19.99

 • Info Icon

  Rahaa tilillä

  1-2 arkipäivässä


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /www/askfino_616/public/wp-includes/functions.php on line 4777

50 000 lainaa ilman vakuuksia – hae lainaa netissä.

50000 euron laina otetaan tyypillisesti merkittäviä menoeroja varten. Sen turvin voi esimerkiksi ostaa asunnon omaan käyttöön, sijoitusasunnon tai auton. 50000 euroa kattaa myös esimerkiksi mittavan remontin aiheuttamat kulut.

Tyypillisesti 50000 euroa on suurin laina, jonka voi saada ilman vakuuksia. Kaikki lainantarjoajat eivät edes tarjoa 50000 euron lainoja. Usein suuremman lainan voi ottaa yhdessä toisen henkilön, kuten oman puolison kanssa. Yhteislainan ottaminen tulee useimmiten edullisemmaksi kuin lainan ottaminen yksiin.

Lainan ottaminen netissä käy usein nopeasti, kun luottotiedot ovat kunnossa ja olet toimittanut kaikki vaadittavat dokumentit. Toisaalta vakuudettomat lainat ovat perinteisiä pankkilainoja kalliimpia.

Koska kyseessä on merkittävä rahasumma, jonka takaisinmaksuaika on tyypillisesti pitkä, on päätös lainan ottamisesta tehtävä harkiten. Lainaa ottaessasi joudut myös osoittamaan olevasi maksukykyinen.

Jos suunnittelet lainan ottamista netin välityksellä, on tärkeää huolehtia siitä, että valitset parhaan mahdollisen omia tarpeitasi vastaavan lainanantajan. Sen löydät parhaiten eri vaihtoehtoja vertaillen.

Näin valmistaudut lainaamaan 50000 euroa

Ensimmäinen askel ennen vertailua on harkita tarkoin, onko juuri 50000 euroa tarvitsemasi summa. Huomioi lainasummaa päättäessäsi kaikki mahdolliset hankintaasi liittyvät kulut. Alimitoitettu laina voi johtaa lisälainan ottamiseen, kun taas liian suuri laina kasvattaa kuluja.

On tietenkin tärkeää myös mitoittaa laina omien tulojesi mukaan. Kun kyseessä on suurempi laina, sen voi maksaa takaisin useamman vuoden mittaan. Jos kyseessä on 50000 laina, takaisinmaksuaikaa voi olla 15 vuottakin. Jos otat lainaa 50000 euroa, kyseessä on siis sitoutumista ja suunnitelmallisuutta vaativa päätös.

Pitkä takaisinmaksuaika tarkoittaa sitä, että sen aikana elämässä ehtii tapahtua monenlaisia muutoksia aina työpaikan vaihtamisesta perheenlisäykseen. On hyvä mitoittaa kuukausittainen maksu niin, että se ei ole liian suuri. Paras tapa selvittää sopiva takaisinmaksusummaa on listata omat tai perheesi tulot ja menot.

On tärkeää tehdä laskelmat realistisesti ja mieluummin menot yläkanttiin laskien, vaikka lyhyempi maksuaika tuleekin edulliseksi. On kuitenkin myös huomattavasti taloudellisempaa maksaa lainaa säännöllisesti takaisin erissä, joista suoriudut helposti. Liian suuret lyhennykset voivat pahimmillaan keikauttaa talouden tolaltaan, ja saatat ajautua velkakierteeseen.

On myös hyvä pitää mielessä, että jotkut lainanantajat tarjoavat myös mahdollisuuden ylimääräisiin lyhennyksiin. Niin voit lyhentää lainaasi oman tilanteesi mukaan. Selvitä myös, kuuluuko lainaan mahdollisuus lyhennysvapaisiin. Niiden turvin voi pitää kuukauden tauon lainan takaisinmaksusta, joten se tekee maksuajasta joustavamman. Huomaa kuitenkin, että lyhennysvapaat voivat olla maksullisia.

Vertaile ja hae lainaa netissä

Kun olet varma, että juuri 50000 laina vastaa parhaiten tarpeisiisi ja olet laskenut sopivan lyhennyssumman, on aika alkaa vertailla lainoja. Vertailupalveluiden etu on se, että saat samalla kertaa näkyville useamman lainantarjoajan tiedot. Ennen lainan hakemista kannattaa kuitenkin perehtyä kuhunkin tarjoukseen yksityiskohtaisesti. Perehdy hinnastoon ja tutki myös, minkälaisia maksuja lainanottajalta peritään esimerkiksi eräpäivän siirtämisestä. Luotettavan lainantarjoajan tunnusmerkkeihin kuuluu se, että kaikki kulut on selkeästi näkyvillä ja lainanhaku- ja takaisinmaksuprosessista kerrotaan tarkasti.

Kiinnitä huomiota erityisesti lainan todelliseen vuosikorkoon, sillä se sisältää kaikki lainaan liittyvät maksut, kuten palkkiot, korot, avausmaksut ja kuukausimaksut. Todellinen vuosikorko on laskettu esimerkkilainan perusteella, joten ennen varsinaista lainan ottamista on tärkeää vielä perehtyä kyseisen lainan todelliseen vuosikorkoon.

Kun olet löytänyt parhaiten omiin tarpeisiisi vastaavan tarjouksen, on aika hakea lainaa. Lainaa 50000 euroa netistä haettaessa hakijan täytyy normaalisti olla yli 20-vuotias, käydä töissä ja asua vakituisesti Suomessa. Maksuhäiriöitä ei hakijalla myöskään tule olla. Jos haluat 50000 lainaa ilman vakuuksia, se vaatii myös maksukykyä, eli säännöllisiä, riittävän korkeita tuloja. Varaudu siis selvittämään tulosi ja kertomaan erilaisia tietoja lainantarjoajalle. Sähköiseen hakemukseen voi liittää erilaisia asiakirjoja.

Kun hakemus on täytetty huolellisesti, saat päätöksen pikaisesti. Mikäli päätös on myönteinen, saat rahat käyttöösi nopeasti.