Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

Lainaa 40 000€

Jos ottamassa lainaa 40000 euroa, on lainavertailu avain onnistuneeseen ratkaisuun. Koska kyseessä on melko
suuri summa, kannattaa taustatyöhön käyttää aikaa ja perehtyä tarjouksiin yksityiskohtaisesti. Niin voit
säästää merkittäviä rahasummia.

fino

Komplettbank

komplettbank.fi
komplettbank lainat
Komplett Bank myöntää joustoluottoa jopa 50 000€. Ei määriteltyä laina-aikaa – maksa takaisin joustavasti haluamassasi tahdissa.
 • Lainaa

  1000-50 000€

 • Maksu-aika

  N/A

 • Tod. vuosikorko

  8,04 - 25,05%

 • Info Icon

  Rahaa tilillä

  Samana päivänä

Lendo

www.lendo.fi
Lendo lainat
TV:stä tuttu, kotimainen lainapalvelu Lendo tarjoaa sinulle nyt lainaa 500 eurosta aina 40 000 euroon saakka ja maksuttoman kilpailutuksen.
 • Lainaa

  500-5000€

 • Maksu-aika

  1-15 vuotta

 • Tod. vuosikorko

  8–27%

 • Info Icon

  Rahaa tilillä

  Tunneista päiviin

Banknorwegian

banknorwegian.fi
BankNorwegian lainat
Bank Norwegianilta voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa aina 50 000€ asti. Saat lainalle joustavasti maksuaikaa - jopa 15 vuotta.
 • Lainaa

  1000-50 000€

 • Maksu-aika

  1-15 vuotta

 • Tod. vuosikorko

  6,99%-19.99

 • Info Icon

  Rahaa tilillä

  1-2 arkipäivässä


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /www/askfino_616/public/wp-includes/functions.php on line 4777

Tarvitsetko 40000 euron lainan? Näin teet taustatyön ennen lainan hakemista.

40000 euron lainan ottaminen on suuri päätös, joka liittyy usein merkittävään muutokseen elämässä. Sen avulla voi ostaa oman asunnon, hankkia uuden auton tai vaikkapa veneen. 40000 euroa on myös summa, jonka turvin voi tehdä perinpohjaisen remontin tai vaikkapa rakentaa mökin. Sen turvin voi myös järjestää unohtumattomat häät ja lähteä romanttiselle häämatkalle.

Netissä haettavat vakuudettomat lainat ovat käteviä nopeutensa vuoksi. Myönteisen tai kielteisen päätöksen saa nopeasti, ja mikäli päätös on myönteinen, rahatkin saa käyttöön sukkelasti. Lainan käyttötarkoitusta ei myöskään tarvitse kertoa lainanantajalle. Ne myös tarjoavat mahdollisuuden lainan ottamiseen siinä tapauksessa, että vakuuksia tai takaajia ei ole.

Toisaalta vakuudettomat nettilainat ovat perinteisiä pankkilainoja kalliimpia. Siksi onkin tärkeää vertailla erilaisia lainatarjouksia keskenään ja selvittää huolellisesti lainojen kulut ja erilaisten lisäpalvelujen hinnat. Lainaa voi hakea myös toisen henkilön kanssa. Se voi tehdä lainasta edullisemman. Jos siis laina käytetään esimerkiksi perheen tai pariskunnan yhteiseen hankintaan, voi tulla kyseeseen myös lainan ottaminen puolison kanssa.

Ensimmäinen askel on kuitenkin oman taloudellisen tilanteen arvioiminen. Siten osaat määritellä sopivan takaisinmaksuajan, mikä on keskeinen tieto lainaa haettaessa: se vaikuttaa merkittävästi lainan hintaan. Seuraavat askeleet auttavat, kun harkitset ottavasi lainaa 40000 euroa:

 1. Selvitä, onko juuri 40000 euroa tarvitsemasi summa. Liian suurta lainaa ei kannata ottaa, sillä se tietää turhia kuluja. Jos taas aliarvioit tarvitsemasi summan, saatat ajautua ottamaan lisää velkaa, mikä sekin tulee kalliiksi ja saattaa myös aiheuttaa taloudellisisa vaikeuksia.
 2. Selvitä, minkä verran voit lyhentää lainaasi kuukaudessa. Arvioi siis menosi ja tulosi huolellisesti. Liian suuri maksuerä voi koetella taloutta, etenkin kun kyseessä on pitkäaikainen, säännöllinen erä.
 3. 40000 euroa lainattaessa takaisinmaksuajat voivat olla yli 10 vuotta, joten kyseessä on tärkeä päätös. Vaikka tulevaisuutta onkin mahdotonta ennustaa, on hyvä pitää mielessä että niin taloudellinen tilanne kuin elämäntilannekin voi muuttua vuosien mittaan merkittävästi.

Tee lainavertailu helposti netissä

Lainojen vertailu on helppoa, mutta sitä tehdessä kannattaa kiinnittää huomio muutamiin olennaisiin seikkoihin. Etenkin monen vuoden ajan maksettavia lainoja otettaessa on tärkeää selvittää, mikä on lainan todellinen vuosikorko. Siihen on laskettu korkojen ja kuukausimaksujen lisäksi mukaan erilaiset maksut ja kulut, kuten esimerkiksi avausmaksu. Kaikki lainantarjoajat ovat velvollisia kertomaan tarjoamiensa lainojen todellisen vuosikoron.

Tutustu myös eri lainantarjoajiin tarkemmin vierailemalla näiden sivustoilla. Selvitä, minkälaisia maksuja ne perivät esimerkiksi eräpäivän siirtämisestä tai maksuohjelman tekemisestä. Luotettavuudesta kielii myös se, että tietoa on helppo löytää.

Kuka voi hakea 40000 euron lainaa?

Suuria lainoja netissä haettaessa pätevät samat lainalaisuudet kuin perinteistä pankkilainaakin haettaessa. Monet lainantarjoajat netissä eivät tarjoa kovin suuria lainoja, ja 40000 euroa on suurimpia tarjottavia lainoja. Lainantarjoajan näkökulmasta on tärkeää, että lainansaajalla on vakituiset, lainan määrään suhteutettuna tarpeeksi suuret tulot.

Luonnollisesti hakijan luottotietojen täytyy myös olla kunnossa, ja hakijan täytyy olla vähintään 18-vuotias. Usein hakijalta kuitenkin vaaditaan yli 20 vuoden ikää. Hakijan täytyy myös normaalisti asua vakituisesti Suomessa.

Kun olet ottamassa lainaa 40000 euron verran, kannattaa valmistautua antamaan lainantarjoajalle yksityiskohtaisia tietoja tuloistasi. Mitä suurempi laina, sitä tarkempaa tietoa lainayhtiöt tarvitsevat: suuri laina edustaa suurempaa riskiäkin.

Itse lainahakemuksen täyttäminen on helppoa. Mitä huolellisemmin täytät tiedot, sitä nopeammin saat päätöksen. Mahdolliset asiakirjat voi toimittaa hakemuksen mukana sähköisesti. Mikäli päätös on myönteinen, saat lainasumman käyttöösi nopeasti.