Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

Lainaa 15 000€

Jos etsit lainaa 15 000 euroa, kannattaa vertailla eri luotonantajien tarjouksia. Niin löydät edullisimman,
juuri sinun tarpeisiisi vastaavan lainan. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, voit saada lainasumman
käyttöösi jo saman päivän aikana.

fino

BigBank

www.bigbank.fi
BigBank lainat
Bigbankilta saat vakuudettomat kulutusluotot ja yhdistelylainat. Hakemalla lainaa yhteishakijan kanssa voit saada suuremman lainan.
 • Lainaa

  2000-40 000€

 • Maksu-aika

  6-120kk

 • Tod. vuosikorko

  8,9%

 • Info Icon

  Rahaa tilillä

  1-2 arkipäivässä

Komplettbank

komplettbank.fi
komplettbank lainat
Komplett Bank myöntää joustoluottoa jopa 50 000€. Ei määriteltyä laina-aikaa – maksa takaisin joustavasti haluamassasi tahdissa.
 • Lainaa

  1000-50 000€

 • Maksu-aika

  N/A

 • Tod. vuosikorko

  8,04 - 25,05%

 • Info Icon

  Rahaa tilillä

  Samana päivänä

Lendo

www.lendo.fi
Lendo lainat
TV:stä tuttu, kotimainen lainapalvelu Lendo tarjoaa sinulle nyt lainaa 500 eurosta aina 40 000 euroon saakka ja maksuttoman kilpailutuksen.
 • Lainaa

  500-5000€

 • Maksu-aika

  1-15 vuotta

 • Tod. vuosikorko

  8–27%

 • Info Icon

  Rahaa tilillä

  Tunneista päiviin

Banknorwegian

banknorwegian.fi
BankNorwegian lainat
Bank Norwegianilta voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa aina 50 000€ asti. Saat lainalle joustavasti maksuaikaa - jopa 15 vuotta.
 • Lainaa

  1000-50 000€

 • Maksu-aika

  1-15 vuotta

 • Tod. vuosikorko

  6,99%-19.99

 • Info Icon

  Rahaa tilillä

  1-2 arkipäivässä


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /www/askfino_616/public/wp-includes/functions.php on line 4777

Näin hankit 15 000 euron lainan edullisesti

15 000 euron nettilainalla voi tehdä merkittäviä hankintoja, kuten ostaa auton tai vaikkapa veneen. Summalla voi tehdä myös unohtumattoman matkan maailmalle, ja sen turvin voi helposti tehdä suuremmankin remontin kotona.

Ennen lainahakemuksen tekemistä kannattaa käydä läpi seuraavat askeleet:

 1. Tarkista, onko juuri 15 000 euroa tarvitsemasi summa. Houkutus ottaa hiukan tarvittua suurempi laina kannattaa torjua, sillä se ei ole taloudellisesti kannattavaa. Älä kuitenkaan ota liian pientäkään lainaa, jotta et joudu paikkailemaan säästäväisyyttäsi uusin lainoin.

 2. Mieti, kuinka pitkän takaisinmaksuajan tarvitset. Lainoja vertaillessasi voit tarkastella erilaisia yhtälöitä. 15 000 euron lainan voi maksaa takaisin monen vuoden kuluessa, maksuaikaa voi olla yli 10 vuottakin. Lainan maksaminen takaisin nopeasti tulee edullisemmaksi, mutta toisaalta kannattaa mitoittaa maksuerät niin, että ne eivät aiheuta liian suuria ponnistuksia. Lisävelan ottaminen lainan maksamiseksi tai maksaminen myöhässä on aina kaikista kallein vaihtoehto.

 3. Päätä, otatko lainan yksin tai esimerkiksi puolisosi tai jonkun muun luotettavan henkilön kanssa. Yhteislaina tulee tyypillisesti yksin otettua lainaa edullisemmaksi.

Lainaa 15 000 ilman vakuuksia

Lainan ottaminen netissä on selvästi nopeampaa kuin perinteisen pankkilainan ottaminen. Saat nopeasti tietoja erilaisista lainatarjouksista ja voit tutustua moniin luotonantajiin yhdellä kertaa. Pankkien kohdalla tiedon hankkiminen käy hitaammin.

Nykyisin lainaa on myös helpompi saada ilman vakuuksia. Jopa suurempaakin lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Niin lainat ovat monien ihmisten saatavilla. Vakuudettomuus edustaa kuitenkin luotonantajalle suurempaa riskiä, joten suurempien lainojen ottajien täytyy pystyä osoittamaan olevansa maksukykyisiä. Vakuudettomat lainat ovat myös tyypilisesti kalliimpia kuin perinteiset pankkilainat.

Jos otat vakuudettoman lainan, voit varautua erilaisiin elämäntilanteisiin useammalla tavalla. Tärkeintä on mitoittaa kuukausierät niin, että ne eivät aja rahatilannettasi liian tiukaksi. Niin muutokset taloudellisessa tilanteessa eivät aiheuta kohtuuttomia ongelmia.Voit myös lainaa ottaessasi varautua erilaisiin elämäntilanteisiin. Tapoja on yleensä kaksi:

 1. Lainavakuutus. Lainavakuutus turvaa lainan siinä tapauksessa, että muuttuneesta elämäntilanteesta johtuen et voikaan maksaa lainaa sovitusti takaisin. Lainavakuutus kattaa normaalisti esimerkiksi työttömyydestä tai tapaturmasta johtuvat maksuvaikeudet. Lainavakuutus nostaa lainan hintaa, ja on hyödyllistä vertailla lainojen hintoja myös tästä näkökulmasta.
 2. Maksuvapaat kuukaudet. Joihinkin lainoihin sisältyy yksi tai useampi maksuvapaa kuukausi vuodessa. Jotkut luotonantajat tarjoavat tämän mahdollisuuden korvausta vastaan. Lyhennysvapaa tuo joustavuutta maksuohjelmaan. Tyypillisesti maksuvapaita kuukausia käytetään lomakaudella tai joulun tienoilla, jolloin rahaa vapautuu matkustamiseen tai ostoksiin.

Kenelle voidaan myöntää vakuudeton laina 15 000

Jos olet ottamassa lainaa 15 000 euroa netissä, seuraavat ehdot kannattaa ottaa huomioon ennen hakemista:

 • Hakijan täytyy olla vähintään 18-vuotias, mutta useimmiten lainaajalta vaaditaan yli 20-vuoden ikää. Ei ole poikkeuksellista, että ikäraja on 23 vuotta.
 • Hakijalla ei tule olla merkintöjä maksuhäiriöistä.
 • Hakijan täytyy asua pysyvästi Suomessa. Hiljattain Suomeen muuttaneet eivät yleensä saa lainaa, vaan hakijan on täytynyt asua Suomessa pitempään.

Kun kyseessä on 15000 euron laina, hakijalla täytyy myös olla säännöllisiä, tarpeeksi korkeita tuloja, jotta laina myönnetään. Lainanhakijan täytyy voida osoittaa saavansa säännöllisiä tuloja, joten hakemukseen liitetään erilaisia asiakirjoja. Niitä voidaan myös pyytää hakemuksen jälkeen.

Tee lainavertailu ja hae lainaa helposti

Ennen lainahakemuksen tekemistä kannattaa käyttää runsaasti aikaa lainatarjousten vertailuun. Niin voit säästää suuriakin rahasummia. Kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon, joka kertoo lainan todellisen hinnan. Se sisältää kuukausimaksut, korot sekä erilaiset lainaan liittyvät maksut, kuten avausmaksun.

Itse hakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa, ja mitä huolellisemmin hakemuksen täytät, sitä sujuvammin prosessi käy. Jos saat myönteisen vastauksen, saat lainaa 15 000 euroa tilillesi yleensä jo samana päivänä.