Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

Lainaa 10 000€

Saatat tarvita lainaa 10 000 euroa monenlaisiin tarkoituksiin: remontti- tai harrastuskuluihin, tai vaikkapa
unelmien matkaa varten. Edullisimman lainan löydät vertailemalla eri lainantarjoajia.

fino

BigBank

www.bigbank.fi
BigBank lainat
Bigbankilta saat vakuudettomat kulutusluotot ja yhdistelylainat. Hakemalla lainaa yhteishakijan kanssa voit saada suuremman lainan.
 • Lainaa

  2000-40 000€

 • Maksu-aika

  6-120kk

 • Tod. vuosikorko

  8,9%

 • Info Icon

  Rahaa tilillä

  1-2 arkipäivässä

Banknorwegian

banknorwegian.fi
BankNorwegian lainat
Bank Norwegianilta voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa aina 50 000€ asti. Saat lainalle joustavasti maksuaikaa - jopa 15 vuotta.
 • Lainaa

  1000-50 000€

 • Maksu-aika

  1-15 vuotta

 • Tod. vuosikorko

  6,99%-19.99

 • Info Icon

  Rahaa tilillä

  1-2 arkipäivässä

Komplettbank

komplettbank.fi
komplettbank lainat
Komplett Bank myöntää joustoluottoa jopa 50 000€. Ei määriteltyä laina-aikaa – maksa takaisin joustavasti haluamassasi tahdissa.
 • Lainaa

  1000-50 000€

 • Maksu-aika

  N/A

 • Tod. vuosikorko

  8,04 - 25,05%

 • Info Icon

  Rahaa tilillä

  Samana päivänä

Bondora

www.bondora.fi
Bondora
Bondora tarjoaa vakuudettomat kulutusluotot 10 000€ saakka ilman piilokuluja. Saat lainalle joustavasti maksuaikaa 3-60kk.
 • Lainaa

  500-10000€

 • Maksu-aika

  3-60kk

 • Luvattu korko

  alkaen 9,83%

 • Info Icon

  Rahaa tilillä

  1-3 arkipäivässä


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /www/askfino_616/public/wp-includes/functions.php on line 4777

Tarvitsetko pikaisesti kymppitonnin? Halvin laina 10 000 löytyy vertailemalla

10 000 euroa on summa, jonka avulla voi tehdä merkittäviä hankintoja. Se riittää esimerkiksi kodin huonekalujen ja kodinkoneiden uusimiseen, sen turvin voi järjestää unohtumattomat häät tai lähteä vaikka koko perheen voimin pitkälle ulkomaanmatkalle.

Joskus tarve rahalle voi tulla yllättäenkin, ja silloin netistä otettavista lainoista on hyötyä. Lainahakemukset nimittäin käsitellään erittäin nopeasti, ja jos päätös on myönteinen, rahat siirretään lainaajan tilille usein samana päivänä. Lainan käyttötarkoitusta ei myöskään tarvitse selvittää luotonantajalle.

Lainavertailun tekeminen on tärkeä askel, kun harkitset suurehkon lainan ottamista netissä. Lainoja vertaillessasi saat yhdellä silmäyksellä selville eri luotonantajien tarjoukset. Kun vertailet lainoja, kiinnitä huomioita myös erilaisiin kuluihin, maksuihin ja palkkioihin. Ne sisältyvät kaikki todelliseen vuosikorkoon kuukausimaksujen ja korkojen lisäksi. Kiinnitä siis huomiota erityisesti tähän lukuun lainatarjouksia tutkiessasi. Todellinen vuosikorko on erityisen hyödyllinen tieto, kun kyseessä ovat suuremmat lainat.

Tarkista myös, että tiedot ovat ajankohtaisia ja hyödynnä mahdolliset tarjoukset. Lue lainatarjous läpi tarkasti ja selvitä, ettei lainaan liity yllättäviä tai erikoiselta kuulostavia lisämaksuja. Luotettavat luotonantajat kertovat tiedot selkeästi ja ne on helposti saatavilla.

Olennainen lainan hintaan vaikuttava seikka on tietenkin myös takaisinmaksuaika. Mitä nopeammin lainan maksaa takaisin, sen halvempi se on. Toisaalta pitkä maksuaika tarkoittaa sitä, että lainan ottaminen on mahdollista ilman liian suuria maksueriä. Jos otat lainaa 10 000 euroa voit kuitenkin maksaa sen takaisin usean vuoden aikana. Maksuaikaa voi olla yli 10 vuottakin.

Kenelle 10 000 laina voidaan myöntää?

Jos tarvitset 10 000 euron lainan ilman vakuuksia, varaudu siihen, että lainantarjoaja vaatii tietoja tulotasostasi ja menoistasi. Koska 10 000 euroa on nettilainoista puhuttaessa melko suuri summa, sen ottajalta vaaditaan tasaisia, tarpeeksi suuria kuukausituloja.

Säännöllinen palkka, josta voi ongelmitta maksaa kuukausittaiset lyhennykset, viestii lainantarjoajalle siitä, että kyseessä ei ole liian suuri riski. Lainaa hakiessa on tärkeää myös suhteuttaa kuukausimaksut omiin tuloihin. Maltillinen kuukausimaksu pitää talouden raiteillaan silloinkin, jos syystä tai toisesta rahatilanne kiristyy.

Joihinkin lainoihin voi sisältyä kuukausia, jolloin maksua ei tarvitse tehdä. Lyhennysvapaita kuukausia voi olla esimerkiksi yksi vuodessa. Lyhennysvapaa voi myös olla maksullinen. Se luo tilanteeseen joustavuutta, josta voi myös olla hyötyä esimerkiksi lomien aikana tai vaikkapa joulukuussa: lainan lyhentämisen sijaan rahan voi käyttää hauskanpitoon tai ostoksiin.

Lainavakuutuksen ottaminen voi myös olla mahdollista. Se luo turvaa silloin, jos joudut esimerkiksi työttömäksi tai taloudellinen tilanteesi muuttuu jostain muusta syystä äkillisesti.

Huomaa myös, että luottoa annetaan vain henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lainan voi saada toisinaan jo 18-vuotiaana, mutta monet lainantarjoajat vaativat hakijalta yli 20 vuoden ikää. Toisinaan vaaditaan korkeampaakin ikää. Sen lisäksi hakijan täytyy asua pysyvästi Suomessa. Hiljattain Suomeen vakituisesti muuttaneet eivät välttämättä saa lainaa.

Lainan hakeminen netissä on helppoa ja nopeaa

Kun olet saanut selville kaikki tärkeät yksityiskohdat ja määritellyt takaisinmaksuajan, on aika täyttää lainahakemus. Se on helppoa ja käy nopeasti. Anna kaikki vaaditut tiedot mahdollisimman tarkasti, sillä se nopeuttaa hakemuksen käsittelyä.

Jos haet lainaa 10 000 euron verran, varaudu myös liittämään hakemukseen joitain asiakirjoja, kuten palkkatietoja tai verotustietoja. Niitä saatetaan pyytää myös hakemuksen tekemisen jälkeen. Asiakirjat toimitetaan sähköisesti, joten niidenkään lähettämiseen ei mene aikaa, ja ne käsitellään pikaisesti.

Jos päätös on myönteinen, pääset nopeasti käyttämään lainaasi. Huolellisesti tehty vertailu ja harkittu lainapäätös takaavat sen, että huoliin ei ole aihetta.