Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

Vivus yhdellä silmäyksellä

Vivus myöntää nopeaa pikalainaa akuuttiin rahapulaan. Hae ensilainaa ja saat sen korottomana – maksat vain lainaamasi summan.
 • Lainaa

  10-2100€

 • Laina-aika

  3-30pv

 • Luvattu korko

  182,5%

 • Lainan laji

  Laina netistä

Vivuksen palaute

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /www/askfino_616/public/wp-includes/functions.php on line 4777

Jaa rehellisesti (HYVÄ tai HUONO) kokemuksesi Vivuksesta ja auta muita lainaamaan paremmin. Me AskFino.fi-palvelussa teemme parhaamme seurataksemme ja vertaillaksemme lainanantajia heidän luotettavuutensa, asiakaspalvelunsa, joustavuutensa ja monien muiden ominaisuuksiensa suhteen – mutta se ei vielä riitä. Tarvitsemme oikeita asiakkaita – kuten sinua – antamaan meille tietoja.

Hyvä tietää Vivuksesta

 • Min lainan määrä: 10€
 • Max lainan määrä: 2010€
 • Min. laina-aika: 3 päivää
 • Max. laina-aika: 61 päivää
 • Käsittelyaika: Saat päätöksen heti. Rahat siirretään tilillesi 15 minuutin kuluessa päätöksestä.
 • Vuosikorko: 182,5%
 • Todellinen vuosikorko (APR): 446,2%

Voinko saada lainan Vivuksesta?

 • Ikävaatimus: vähintään 20 vuotta
 • Kansalaisuus: Osoite Suomessa
 • Tulot: Ei vaatimuksia
 • Vakuus / Takaajat: Et tarvitse

Mitkä ovat Vivuksen kustannukset sekä mahdolliset lisäkulut?

 • Maksumuistutus: 5€
 • Eräpäivän siirtäminen: Maksettava summa määräytyy avoimena olevan lainan perusteella
 • Vuosikorko (ei uusille asiakkaille): 182,5%
 • Todellinen vuosikorko (ei uusille asiakkaille): 446,2%

Usein kysyttyä

1. Mihin käyttötarkoitukseen pikavippi soveltuu?

Pikalaina soveltuu ratkaisuksi akuuttiin, tilapäiseen rahapulaan. Pikalaina on kertaluontoinen, joka tulee maksaa takaisin kokonaisuudessaan yhdessä erässä. Pikavippi voi soveltua erilaisiin elämän yllättäviin tilanteisiin, esimerkiksi jos sinun tulee maksaa jokin ennalta suunnittelematon ostos tai lasku, mutta palkkapäivä on vielä kaukana.

2. Kenelle laina voidaan myöntää?

Pikalainaa voivat hakea kaikki vähintään 20-vuotiaat, joilla on pysyvä osoite Suomessa. Tulojen osalta pikalainalla ei ole erityisiä vaatimuksia – riittää, kun olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintää.

3. Kuinka suurta pikalainaa voi hakea?

Lainaa voi hakea 10-2010€. Uusille asiakkaille myönnetään enintään 400€ suuruinen laina, tämän jälkeen lainakatto kaikille seuraaville haetuille lainoille on 2010€.

4. Voinko hakea useampaa lainaa kerralla?

Sinulla voi olla kerralla avoimena vain yksi laina. Voit kuitenkin nostaa lisälainaa sinulle henkilökohtaisesti myönnettyyn enimmäislainamäärään saakka. Tällöin kuitenkin on tärkeää huomioida, että lisälainan eräpäivä on sama, kuin alkuperäisen lainan.

5. Miten lainaa haetaan? Kuinka nopeasti laina on tilillä?

Hakiessasi ensilainaa sinun tulee luoda asiakastili, jonka yhteydessä myös vaaditaan tunnistautuminen verkopankkitunnuksilla. Lainan hakeminen tapahtuu sähköisellä verkkohakemuksella. Saat lainapäätöksen välittömästi ja rahat siirretään tilillesi 15 minuutin sisällä, kun päätös on tehty.

Vanhat asiakkaat voivat hakea lainaa netissä oman asiakasprofiilinsa kautta tai vaihtoehtoisesti myös puhelimitse.

Vivus.fi Yhteenveto

Vivus.fi tarjoaa asiakkailleen nopeat ja vakuudettomat pikalainat akuuttiin rahapulaan. Koska kyseessä on pienehkö kertalaina, et tarvitse vakuuksia tai takaajia pikalainaa varten. Voit hakea lainaa, jos olet yli 20-vuotias, sinulla on osoite Suomessa ja olet hoitanut raha-asiasi hyvin. Maksuhäiriömerkintä voi olla este lainan saamiselle. Uusille asiakkaille myönnetään koroton ensilaina aina 400€ saakka. Tällöin takaisin maksettavaksi tulee ainoastaan lainaamasi summa ilman piilokuluja. Ensilainan jälkeen voit hakea suurempia pikalainoja, joiden lainakatto on 2010€. Laina-aika on kestoltaan 3-30 päivää ja takaisinmaksu suoritetaan yhdessä erässä.Voit hakea lainaa nopeasti sähköisellä verkkohakemuksella. Ensimmäistä lainaa hakiessasi sinun tulee luoda asiakasprofiili Vivukselle, ja samalla tunnistautua omilla verkkopankkitunnuksillasi. Hakemuksen jättäminen on maksutonta ja saat lainapäätöksen nopeasti sekä sähköpostitse että tekstiviestillä.

Lainan kustannukset

Kuten jo aiemmin mainittiin, ensilaina ei pidä sisällään korkoja tai muita lisäkustannuksia. Maksat takaisin ainoastaan lainaamasi summan – ilman piilokuluja. Seuraaviin lainoihin kohdistuu kuitenkin myös kiinteä korko, joka on lainatusta summasta tai laina-ajasta riippumatta 182,5%. Lainan todellinen vuosikorko on suurudeltaan 446,2%, mutta suurta lukua ei kannata säikähtää, sillä lainan takaisinmaksu tapahtuu viimeistään kuukauden sisällä, joten todellisuudessa lainasi ei kerkeä kasvamaan korkoa. Korkojen lisäksi laina ei sisällä muita kuluja. Tilin avaaminen ja hakemuksen jättäminen on täysin maksutonta.

Lainan takaisinmaksu

Vivus.fi tarjoaa ainoastaan kertaluontoisia pikalainoja, joiden takaisinmaksu tapahtuu 3-30 vuorokauden sisällä. Voit itse valita haluamasi laina-ajan pituuden hakiessasi pikalainaa. Muiden pikalainojen tapaan, maksaminen tapahtuu yhdessä erässä. Osamaksumahdollisuutta ei siis ole, joten et voi maksaa lainaa takaisin useissa erissä.

Mikäli et suorita lainan takaisinmaksua eräpäivään mennessä, sinulta veloitetaan 5€ kirjallisesta maksumuistutuksesta. Ensimmäinen maksumuistutus lähetetään 14 vuorokauden kuluttua maksun myöhästymisestä. Samalla lainalle ryhtyy kertymään viivästyskorkoa heti maksun myöhästyttyä. Voit halutessasi siirtää eräpäivää kahdella viikolla tai kuukaudella. Eräpäivänsiirrosta veloitetaan maksu, jonka suuruus riippuu avoinna olevan lainan pääomasta.

Ongelmatilanteet ja maksuvaikeudet

Mahdollisissa ongelmatilanteissa Vivuksen asiakaspalvelu palvelee arkisin 7-23, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 10-14. Voit ottaa asiakaspalveluun yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai sivuston chatin kautta.

Jos et maksaa lainaasi takaisin viimeistään saatuasi toisen maksumuistutuksen, laina siirtyy oikeudelliseen perintään. Takaisinmaksaminen on syytä hoitaa ajallaan, sillä perinnästä koituu aina lisäkustannuksia ja pahimmassa tapauksessa seurauksena on maksuhäiriömerkintä.

Mikäli sinulla on vaikeuksia maksaa lainasi takaisin, ota aina yhteyttä asiakaspalveluun. Useimmissa tapauksissa Vivus.fi tarjoaa mahdollisuuden sopia joustavasta maksujärjestelystä. Tällöin esimerkiksi lainan voi joissakin tapauksissa maksaa takaisin pienemmissä erissä, vaikka normaalisti osamaksumahdollisuus ei olekaan saatavilla.

Lisälainan hakeminen

Sinulla voi olla samanaikaisesti avoimena vain yksi laina, mutta halutessasi voit nostaa lisälainaa sinulle myönnettyyn lainakattoon asti. Ensilainan hakija voi siis hakea lisälainaa 400€ lainakatolla, kun taas vanhat asiakkaat voivat hakea lisälainaa aina 2010€ lainakattoon saakka.

On tärkeää huomioida, että lisälainaan kohdistuva eräpäivä on sama kuin alkuperäisen, avoinna olevan lainasi eräpäivä. Voit hakea lisälainaa puhelimitse tai suoraan oman asiakasprofiilisi kautta.

Yhteenveto

Pikalaina soveltuu helpotukseksi tilapäiseen rahapulaan tai lisärahan tarpeeseen, joka johtuu erinäisistä yllättävistä tilanteista, joihin et ole voinut varautua.

Vivuksen pikalaina sopii sinulle jos:

 • Palkkapäivä on vielä kaukana, mutta tarve rahalle on akuutti
 • Sinun tulee maksaa jokin ennalta suunnittelematon ostos tai lasku
 • Omaat säännölliset tulot ja voit maksaa lainan takaisin 30 päivän sisällä

Vivus.fi pikalaina ei ole paras ratkaisu sinulle, jos:

 • Haluat lyhentää muita avoinna olevia lainoja
 • Kärsit pitkäaikaisista rahavaikeuksista
 • Et kykene maksamaan lainaa takaisin 30 päivän sisällä

Muista lainaa hakiessasi käyttää omaa harkintaa, ja pohtia realistisesti sitä, kykenetkö varmasti maksamaan lainan takaisin. Lainaa vain omien tarpeidesi mukaan – älä enempää.