Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

Surimo yhdellä silmäyksellä

Surimo tarjoaa perinteiset vakuudettomat kulutusluotot aina 4000€ saakka. Maksa kohtuullisissa kuukausierissä – alkaen vain 20€.
 • Lainaa

  500-4000€

 • Laina-aika

  24-36kk

 • Luvattu korko

  13-25%

 • Lainan laji

  Laina netistä

Surimon palaute

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /www/askfino_616/public/wp-includes/functions.php on line 4777

Jaa rehellisesti (HYVÄ tai HUONO) kokemuksesi Surimosta ja auta muita lainaamaan paremmin. Me AskFino.fi-palvelussa teemme parhaamme seurataksemme ja vertaillaksemme lainanantajia heidän luotettavuutensa, asiakaspalvelunsa, joustavuutensa ja monien muiden ominaisuuksiensa suhteen – mutta se ei vielä riitä. Tarvitsemme oikeita asiakkaita – kuten sinua – antamaan meille tietoja.

Hyvä tietää Surimosta

 • Lainasumma (minimi-maksimi): 500-4000€
 • Laina-aika: 24 tai 36 kuukautta
 • Käsittelyaika: Päätös saman päivän aikana
 • Vuosikorko: 13-25%
 • Korko: 8,99% – 22,49% (vaihtuva)
 • Käsittelyaika: 0-2 arkipäivää

Voinko saada lainan Surimosta?

 • Ikävaatimus: 19-72 vuotta
 • Kansalaisuus: Vakituinen osoite Suomessa
 • Muut vaatimukset: Suomalainen pankkitili, kotimaiset verkkopankkitunnukset, ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Vakuudet / takaajat: Et tarvitse

Mitkä ovat Surimon kustannukset sekä mahdolliset lisäkulut?

 • Avauspalkkio: 15-30% nostetusta lainasummasta
 • Tilinhoitomaksu: 0€ /kk
 • Nimelliskorko: 13-25%
 • Maksuvapaa kuukausi: 10€
 • Maksumuistutus: 5€
 • Lainan takaisinmaksu ennen lyhennysohjelman päättymistä: Ei lisäkuluja

Usein kysyttyä

1. Mihin käyttötarkoitukseen laina soveltuu?

Edullinen kulutusluotto sopii arjen pieniin ja suurempiin hankintoihin sekä tilanteisiin, joissa tarve lisärahalle on syystä tai toisesta ajankohtainen. Vakuudettoman lainan hakeminen on nopeaa ja vaivatonta perinteisiin pankkilainoihin verrattuna, joten saat tarvittaessa lisävarat käyttöösi myös tarpeen ollessa akuutti.

2. Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voivat hakea Suomessa vakituisesti asuvat, 19-72 vuotiaat henkilöt, joilla on käytössään suomalainen pankkitili sekä kotimaiset verkkopankkitunnukset. Lisäksi edellytetään, että luottotietosi ovat kunnossa eikä niistä löydy esimerkiksi maksuhäiriömerkintöjä.

3. Miten lainaa haetaan?

Voit hakea lainaa Surimon kotisivuilta ilmaisella verkkohakemuksella. Sinun tulee vain valita haluamasi lainasumma sekä laina-ajan pituus, ja täyttää tarvittavat tiedot. Voit myös itse valita sopivan eräpäivän, esimerkiksi palkkapäiväsi. Hakemuksen päätteeksi suoritetaan online luottotarkistus, jonka jälkeen hakemuksen käsittely käynnistetään välittömästi. Mikäli saat myönteisen päätöksen, rahat siirretään tilillesi välittömästi ja ne näkyvät tilillesi usein jo samana päivänä, ja viimeistään seuraavana arkipäivänä.

4. Mitä kustannuksia lainaan kuuluu?

Lainaan kohdistuva nimelliskorko vaihtelee 13-25% väliltä, ja se määritellään hakijakohtaisesti. Koron lisäksi maksat lisäkuluina ainoastaan lainasopimuksen tekemisen yhteydessä veloitettavan, kertaluontoisen avauspalkkion, joka on 15-30% haetusta lainasummasta. Monista muista lainantarjoajista poiketen, Surimo ei veloita lainkaan kuukausittaisia tilinhoitokuluja.

5. Vaaditaanko liitteiden toimittamista?

Pääsääntöisesti liitteitä ei yleensä pyydetä. Toisinaan hakijoille voidaan kuitenkin suorittaa ns. pistokoe, jossa voidaan pyytää esittämään palkkakuitti, eläkepäätös tai veroilmoituksen erittelyosa.

Surimo Yhteenveto

Surimo tarjoaa Suomessa asuville yksityishenkilöille kilpailukykyiset, vakuudettomat kertaluotot. Voit hakea lainaa aina 4000€ saakka, ja valita lainalle oman maksukykysi mukaan joko 24 tai 36 kuukauden takaisinmaksuajan. Et tarvitse lainallesi vakuuksia tai takaajia, ja hakeminen onnistuu nopeasti sähköisellä hakemuksella, jotka käsitellään viipymättä.

Kertaluontoinen kulutusluotto soveltuu kattavasti arjen ja vapaa-ajan pienempiin ja suurempiin menoeriin. Voit käyttää kulutusluottoa kodin remontointiin, lomamatkan maksamiseen tai vaikkapa auton ostamiseen. Lainan takaisinmaksu onnistuu pienissä tasaerissä, etkä maksa lisäkuluina avauspalkkion ja koron lisäksi mitään piilokuluja.

Lainan hakeminen

Voit hakea lainaa, jos olet 19-72 vuotias, asut vakituisesti Suomessa ja sinulla on suomalainen pankkitili sekä kotimaiset verkkopankkitunnukset. Lisäksi edellytyksenä on, että olet hoitanut raha-asiasi tunnollisesti, eli sinulla ei ole esimerkiksi maksuhäiriömerkintää luottotiedoissasi.

Lainan hakeminen onnistuu Surimon kotisivuilta löytyvällä hakemuksella. Hakemuksen täyttäminen on ilmaista eikä vie muutamaa minuuttia kauempaa. Hakemuksen yhteydessä sinun tulee vain valita haluamasi lainasumma ja laina-aika sekä täyttää vaaditut tiedot. Pääsääntöisesti Surimo ei pyydä erillisten liitteiden toimittamista, mutta toisinaan hakijoilta voidaan pistokokeena pyytää tulotositteita. Näitä ovat kopio palkkakuitista, eläkepäätös tai veroilmoituksen erittelyosa.

Lähetettyäsi hakemuksen, sen käsittelyprosesi aloitetaan välittömästi. Saat vastauksena sähköpostitse lainapäätöksen, jonka voit hyväksyä allekirjoittamalla sen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi. Joissakin tilanteissa sinulle voidaan myös tarjota riskianalyysin perusteella pienempää lainaa. Kun sopimus on hyväksytty, rahat siirretään tilillesi välittömästi, ja ne näkyvät tililläsi viimeistään seuraavana arkipäivänä

Lainan takaisinmaksu

Voit valita lainallesi takaisinmaksuajaksi joko 24 tai 36 kuukautta. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittaisissa tasaerissä, jotka ovat koko laina-ajan yhtä suuria. Kuukausierän suuruus määräytyy lainatun summan ja laina-ajan sekä henkilökohtaisesti myönnetyn koron perusteella. Lisäksi tähän vaikuttaa tilin avaamisen yhteydessä veloitettu kertaluontoinen nostopalkkio, joka jaetaan tasan kaikkien erien kesken. Pienimillään kuukausierä voi olla 21,99€, lainasumman ollessa 500€ ja laina-ajan 36 kuukautta.

Voit valita laskutusmuodoksi joko sähköisen laskun, joka toimitetaan sähköpostiisi, tai perinteisen postissa lähetettävän paperilaskun. Postitse lähetettävistä laskuista veloitetaan 3,95€ /kpl. Ensimmäisen laskun yhteydessä voit myös valita ilmaisen e-laskutuksen. Voit valita itsellesi sopivan eräpäivän (esim. palkkapäivä) lainahakemuksen yhteydessä. Näet lainasi ja laskujesi ajantasaisen tilanteen Surimon Online-palvelusta, josta voit myös tarkastella seuraavia 12 erääntyvää laskua eräpäivineen.

Voit maksaa koko lainan takaisin kokonaisuudessaan milloin tahansa ilman lisäkuluja. Mikäli haluat maksaa lainan takaisin isommissa erissä, tämäkin on mahdollista, ja se myös lyhentää lainan takaisinmaksuaikaa.

Maksuvahti

Surimo tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden pitää maksuvapaita kuukausia, joita kuuluu lainasopimukseen yhteensä jopa 6 kappaletta. Tämä onnistuu maksuvahti-palvelun avulla. Voit pitää ne halutessasi maksuvahdin avulla, joka aktivoi ne automaattisesti päälle maksun myöhästyessä. Pääsääntöisesti et saa siis maksun myöhästymisestä maksumuistusta, vaan maksun myöhästyessä yli 14 vuorokautta, lasku perutaan, maksuvapaa aktivoidaan ja sinua laskutetaan uudelleen seuraavassa kuussa.

Maksuvapaasta kuukaudesta veloitetaan pieni lisäkulu riippuen lainasummasta. Huomioi, että maksuvapaan kuukauden pitäminen nostaa hieman seuraavien maksuerien suuruutta. Kun kaikki kuusi maksuvapaata kuukautta on käytetty, jäljellä oleva avoin laina tulee lyhentää normaalissa aikataulussa.

Vastuullisuus

Surimo noudattaa vastuullisen luotontannon periaatteita. Lainanottajia suositellaan tututustumaan ensisijaisesti liikepankkien tarjoamiiin kokonaisasiakkuuteen liittyviin luottoihin, ja vertailemaan luottojen kuluja. Vertailussa on syytä kiinnittää erityisesti huomiota todellisten vuosikorkojen vertaamiseen keskenään, sillä nämä kertovat parhaiten lainan kokonaiskustannuksista.

Jokaiselle lainanhakijalle tehdään huolellinen luottokelpoisuusarvio, jonka tarkoituksena on arvioida lainanhakijan maksukykyä. Mikäli Surimolla on syytä epäillä maksukykyäsi, lainahakemuks evätään, sillä yhtiö haluaa suojella sinua ylivelkaantumiselta.

 

Kulutusluotto ei ole paras ratkaisu sinulle, jos:

 • Jos kärsit pitkäaikaisista taloudellisista vaikeuksista ja olet ylivelkaantumassa. Pääsääntöisesti lisälainan ottamista muiden lainojen maksamiseksi ei suositella – poikkeuksena kalliiden lainojen yhdistäminen edullisemmaksi lainaksi.
 • Epäilet lyhennysohjelman noudattamisen olevan haasteellista taloutesi puitteissa

Muista lainata kohtuudella – älä tee hätiköityjä lainapäätöksiä.