Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

Suomilimiitti yhdellä silmäyksellä

Hae Suomilimiitin joustavaa 2000€ tililuottoa ja saat ensimmäisen noston kuluitta aina 1000€ asti. Jopa 60 vrk korotonta maksuaikaa
 • Lainaa

  10-2000€

 • Laina-aika

  3-49kk

 • Luvattu korko

  106,8%

 • Lainan laji

  Laina netistä

Review Suomilimiitti

Jaa rehellisesti (HYVÄ tai HUONO) kokemuksesi Suomilimiitistä ja auta muita lainaamaan paremmin. Me AskFino.fi-palvelussa teemme parhaamme seurataksemme ja vertaillaksemme lainanantajia heidän luotettavuutensa, asiakaspalvelunsa, joustavuutensa ja monien muiden ominaisuuksiensa suhteen – mutta se ei vielä riitä. Tarvitsemme oikeita asiakkaita – kuten sinua – antamaan meille tietoja.

Hyvä tietää Suomilimiitistä

 • Luottoraja: enintään 2000€
 • Nostot (minimi-maksimi): 10-2000€
 • Laina-aika (minimi-maksimi): 3-49kk
 • Käsittelyaika: Päätös minuuteissa
 • Vuosikorko: 106,8%

Voinko saada lainan Suomilimiitistä?

 • Ikävaatimus: 21-70 vuotta
 • Kansalaisuus: Suomen kansalainen ja vakituinen osoite Suomessa
 • Tulot: Lainantarjoaja arvioi henkilökohtaisesti
 • Vakuus / Takaajat: Et tarvitse

Mitkä ovat Suomilimiitin kustannukset sekä mahdolliset lisäkulut?

 • Avausmaksu: 0€
 • Tilinhoitomaksu: 0€ /kk
 • Nostoprovisio: 15%, uusien asiakkaiden ensimmäinen nosto 0%
 • Todellinen vuosikorko (min. -max.): 134,02-167,90%
 • Lainan takaisinmaksu ennen lyhennysohjelman päättymistä: Ei lisäkuluja

Common questions

1. Mihin käyttötarkoitukseen joustolaina soveltuu?

Joustolaina soveltuu turvaksi elämän yllättäviin tilanteisiin. Voit nostaa luottoa joustavasti omien henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan – tarvittaessa vaikka päivittäin. Laina toimii siis hieman luottokortin tapaan. Joustolainan avulla voit kattaa yllättävät menoerät sekä pienemmät ja suuremmat hankinnat.

2. Kenelle laina voidaan myöntää?

Lainaa voivat hakea kaikki 21-70 vuotiaat moitteettomasti raha-asiansa hoitaneet Suomen kansalaiset, joilla on vakituinen osoite Suomessa. Hakijalla tulee olla käytössään myös julkinen matkapuhelinliittymä sekä verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

3. Mitä uusille asiakkaille tarjottava joustolaina-tarjous pitää sisällään?

Saat uutena asiakkaana ensimmäisen lainan 60 vuorokauden korottomalla maksuajalla ilman nostokuluja. Voit hakea nostokulutonta lainaa enintään 1000€.

4. Onko lainaa mahdollista maksaa takaisin osamaksulla?

Kyllä on. Jos et pysty tai halua maksamaan koko luottoa kerralla pois, laskun voi maksaa myös osamaksulla. Osamaksua käytettäessä minimilyhennys on 12,5% laskun loppusummasta, mutta kuitenkin vähintään 50€. Lyhennyksen jälkeen avoimeksi jääneelle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 8,9% seuraavalle laskutuskaudelle.

5. Kuinka lainaa haetaan?

Lainaa haetaan maksuttomalla verkkohakemuksella. Tarvitset hakemuksen lähettämiseksi joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Lainahakemuksen täyttäminen ei vie muutamaa minuuttia enempää ja saat luottopäätöksen tekstiviestillä. Voit jättää hakemuksen mihin aikaan tai päivään tahansa, ja hakemukset käsitellään arkisin ja viikonloppuisin kello 8-22 välisenä aikana. Suomilimiitti voi myös vaatia hakijaa esittämään kopion palkkakuitista tai tiliotteesta tulojen varmentamiseksi.

Suomilimiitti Yhteenveto

Suomiliitti tarjoaa suomalaisille asiakkaille pienlainoja, jotka eivät sisällä koron ja nostoprovision lisäksi lainkaan muita lisäkuluja. Lisäksi uutena asiakkaana saat ensimmäisen lainan 1000€ asti ilman nostokuluja sekä 60 vuorokauden korottomalla takaisinmaksuajalla.

Laina on vakuudeton, eli et tarvitse pankkilainojen tapaan vakuuksia tai takaajia lainallesi. Edellytyksenä on, että olet Suomen kansalainen, jolla on vakituinen osoite Suomessa ja olet hoitanut raha-asiasi tunnollisesti. Lisäksi sinulla tulee olla käytössäsi julkinen matkapuhelinliittymä ja kotimaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne lainan hakemista varten.

Joustolaina toimii perinteisen luottokortin tapaan. Sinulle myönnetään lainakatto, joka on suuruudeltaan enintään 2000€. Tämän rajan puitteissa voit nostaa rahaa omien tarpeidesi mukaan vaikka päivittäin. Voit maksaa lainan takaisin kerralla, kuukausierissä tai hyödyntää osamaksumahdollisuutta. Laina-aika on pituudeltaan 3-49 kuukautta.

Lainan hakeminen tapahtuu sähköisellä hakemuksella, jota varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Hakemuksen jättäminen on maksutonta ja saat lainapäätöksen tekstiviestitse. Lainahakemuksia käsitellään arkisin ja viikonloppuisin kello 8-22 välillä. Nostoja voi tehdä ilmaiseksi Suomilimiitin verkkosivuilla tai tekstiviestitse, josta veloitetaan normaalin tekstiviestin hinta.

Lainan kustannukset

Lainan kustannukset eivät pidä sisällään piilokuluja. Takaisinmaksettava summa koostuu nostetusta summasta, nostoprovisiosta sekä lainaan kohdistuvasta korosta. Tilin avaaminen on maksutonta etkä myöskään maksa monien muiden lainantarjoajien tapaan kuukausittaisia hallintokuluja lainkaan. Maksat siis ainoastaan luoton käytöstä.

Suomilimiitti tarjoaa uusille asiakkailleen nostokulutonta ensilainaa aina 1000€ asti. Saat ensimmäiselle lainallesi myös korotonta maksuaikaa 60 vuorokauden verran. Normaalisti nostoprovisiota peritään 15% nostetusta summasta. Esimerkiksi 300€ luoton nostoprovisio olisi siis suuruudeltaan 45€.

Voit halutessasi maksaa laskun takaisin myös osamaksulla. Tällöin lyhennyksen jäälkeen avoimeksi jäävälle lainasaldolle lasketaan 8,9% suuruinen kuukausittainen korko.

Lainan takaisinmaksu

Voit maksaa lainan takaisin joko kerralla tai osamaksulla. Lasku lähetetään kerran kuukaudessa noin kaksi viikkoa ennen eräpäivää. Laskuun kootaan edellisen kuukauden tilitapahtumat sekä mahdollinen edellisen laskun jäännöserä. Voit valita laskutustavaksi joko perinteisen kirjeitse lähetettävän laskun tai sähköisen laskun, joka toimitetaan sähköpostitse. Luoton voi maksaa takaisin myös ennen laskun eräpäivää, jolloin tarkan summan voi tarkistaa joko verkkopalvelusta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Mikäli et halua tai kykene maksamaan laskun loppusummaa kokonaisuudessaan kerralla, voit valita myös joustavan osamaksun. Tällöin maksat loppusummasta ainoastaan sille lasketun minimilyhennyksen, joka on 12,5% avoimesta lainasaldosta – kuitenkin vähintään 50€. Kun olet maksanut minimilyhennyksen, avoimelle saldolle lasketaan seuraavan kuukauden laskutusjaksolle kuukausikorkoa 8,9%. Osamaksun tarkemmat ohjeet löytyvät laskusta.

Asiakkaat, jotka ovat hoitaneet lainan takaisinmaksun tunnollisesti ajallaan, ovat myös oikeutettuja maksuvapaisiin sekä lyhennysvapaisiin kuukausiin. Voit saada maksuvapaan kuukauden 2 kertaa vuodessa ja lyhennysvapaan kuukauden 4 kertaa vuodessa. Lyhennysvapaalta kuukaudelta maksettavaksesi tulevat ainoastaan lainan korot

Suomilimiitti Joustoluoton käyttäminen

Joustoluotto eroaa perinteisestä kertalainasta siten, että siinä lainansaajalle määritellään luottoraja, jonka puitteissa nostoja voi tehdä omien tarpeiden mukaan. Voit nostaa siis kerralla koko luottorajan mukaisen summan rahaa tai tehdä useampia nostoja pienemmissä osissa. Pienin mahdollinen nostosumma on 10€ ja suurin mahdollinen summa määräytyy henkilökohtaisen luottorajan mukaan, ollen kuitenkin enintään 2000€.

Kun sinulle on myönnetty joustoluotto, voit tehdä nostoja ilmaiseksi Suomilimiitin verkkosivuilla tai lähettämällä normaalihintaisen tekstiviestin. Nostopyyntöjä voi tehdä luottorajan puitteissa niin usein kuin haluaa, tarvittaessa vaikka päivittäin.

Maksujen myöhästyminen

Maksun viivästyessä luotonsaajalle lähetetään kirjallinen maksumuistutus, josta peritään normaali 5€ suuruinen viivästyskulu. Mikäli luotonsaaja ei maksumuistutuksenkaan jälkeen suorita vaadittua maksua, Suomilimiitti voi siirtää hoitamattoman maksusuorituksen ulkopuolisen perintäpalvelun hoidettavaksi. Maksut on syytä hoitaa ajallaan, sillä perinnästä koituu aina lisäkuluja luotonsaajalle, ja pahimmassa tapauksessa seurauksena voi olla maksuhäiriömerkintä luottotietoihin.

Kaikista maksueristä, joita ei makseta viimeistään eräpäivänä, peritään vuotuista viivästyskorkoa, joka on Suomilimiitillä 49%. Erääntyneen maksun viivästyessä yli 60 päivää luotonantajalla on oikeus ilmoittaa maksun laiminlyönnistä luottotietorekisteriin.