Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

NordCredit yhdellä silmäyksellä

NordCredit myöntää joustoluottoja 3000€ luottorajalla. Maksa luotto takaisin kerralla tai kohtuullisissa erissä – aina alle 220€.
 • Lainaa

  100-3000€

 • Laina-aika

  3-34kk

 • Luvattu korko

  135,62%

 • Lainan laji

  Laina netistä

NordCreditin palaute

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /www/askfino_616/public/wp-includes/functions.php on line 4777

Jaa rehellisesti (HYVÄ tai HUONO) kokemuksesi NordCreditistä ja auta muita lainaamaan paremmin. Me AskFino.fi-palvelussa teemme parhaamme seurataksemme ja vertaillaksemme lainanantajia heidän luotettavuutensa, asiakaspalvelunsa, joustavuutensa ja monien muiden ominaisuuksiensa suhteen – mutta se ei vielä riitä. Tarvitsemme oikeita asiakkaita – kuten sinua – antamaan meille tietoja.

Hyvä tietää NordCreditistä

 • Luottoraja: 2000-3000€
 • Laina-aika: Jatkuva luotto
 • Takaisinmaksuaika: 3-34kk
 • Käsittelyaika: Viipymättä aukioloaikojen mukaisesti
 • Nimellinen vuosikorko: 60%

Voinko saada lainan NordCreditistä?

 • Ikävaatimus: vähintään 18 vuotta
 • Kansalaisuus: vakituinen osoite Suomessa
 • Tulot: Säännölliset tulot
 • Vakuudet / takaajat: Et tarvitse
 • Muut ehdot: Suomalainen pankkitili, verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmanne, ei maksuhäiriömerkintöjä

Mitkä ovat NordCreditin kustannukset sekä mahdolliset lisäkulut?

 • Avausmaksu: 0€
 • Nostoprovisio: 14%
 • Tilinhoitomaksu: 0€ /kk
 • Korko: 60%

UKK

1. Mihin käyttötarkoitukseen laina soveltuu?

Joustolaina sopii pidempiaikaiseen rahoitustarpeeseen. Voit nostaa luottorajan puitteissa pienempiä tai suurempia summia rahaa tarpeidesi mukaan.

2. Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on vakituinen osoite Suomessa, suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Lisäksi edellytetään säännöllisiä tuloja ja puhtaita luottotietoja – sinulla ei siis saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

3. Miten lainaa haetaan?

Voit hakea lainaa kirjautumalla NordCreditin lainapalveluun verkkopankkitunnuksillasi. Täytettyäsi vaaditut tiedot sinun tulee vielä vahvistaa tulosi joko käyttämällä automaattista Instantor-palvelua tai lähettämällä vaaditut tulotositteet liitteenä.

Jos sinulla on voimassaoleva lainasopimus, voit tehdä nostoja verkossa tai tekstiviestillä.

4. Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Saatuasi myönteisen lainapäätöksen ensimmäinen hakemuksen yhteydessä valitsemasi nostosumma maksetaan tilillesi hakuprosessin päätteeksi.

Rahat siirtyvät saman päivän aikana Aktian, Nordean, Osuuspankin, POP-pankin, S-pankin, Säästöpankin ja Tapiolan pankkitileille. Mikäli käytössäsi on Danske Bank, saat rahat tilillesi palvelun aukioloaikoina (klo 7-17) reaaliajassa, ja muina aikoina seuraavana pankkipäivänä.

Muiden pankkien tileille rahojen siirrossa kestää 1-2 arkipäivää.

5. Kuinka suuria kuukausierät ovat?

Kuukausierien suuruus määräytyy lainatun summan ja maksuajan perusteella. Minimilyhennys on aina vähintään 50 euroa. Maksimilyhennys riippuu sinulle myönnetystä luottorajasta: 2000 euron luottorajalla maksimilyhennys on korkeintaan 160€, ja 3000 euron luottorajalla enintään 220€.

Voit maksaa halutessasi myös suurempia kuukausieriä tai maksaa koko avoinna olevan luoton takaisin kerralla.

NordCredit Yhteenveto

NordCredit luotontarjoajana toimii suomalainen Lainasto Oy, joka on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Yritys tarjoaa vaivattoman ratkaisun pidempiaikaiseen rahoitustarpeeseen.

NordCreditin joustoluotto mahdollistaa lisärahan nostamisen omien tarpeiden mukaan. Saat joustoluotolle 2000-3000€ luottorajan, jonka puitteissa voit tehdä itsellesi sopivan suuruisia nostoja tarvittaessa.

Hakeminen onnistuu vaivattomasti nopealla, sähköisellä lainahakemuksella, jonka voit jättää mihin aikaan tahansa. Kyseessä on vakuudeton laina, joten et tarvitse lainallesi vakuuksia tai takaajia.

Lainan hakeminen

Voit hakea joustoluottoa, jos olet vähintään 18-vuotias, ja sinulla on säännölliset tulot sekä vakituinen osoite Suomessa. Lisäksi sinulla tulee olla suomalainen pankkitili ja kotimaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Edellytyksenä on myös, että olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, eli sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissasi.

Joustoluoton hakeminen onnistuu lainantarjoajan kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakemuksella. Sinun tulee tunnistautua ensin järjestelmään verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Hakemuksessa kysytään henkilötietojen lisäksi tietoja taloudestasi. Lopuksi sinun tulee varmentaa tulotietosi joko käyttämällä turvallista Instantor-palvelua, joka hakee tarvittavat tiedot verkkopankistasi automaattisesti, tai lataamalla vaaditut liitteet. Voit toimittaa liitteet myös myöhemmin, mutta huomioi, ettet voi saada lopullista lainapäätöstä ennen liitteiden toimittamista.

Hakemuksen jälkeen saat välittömästi alustavan lainapäätöksen. Lopullinen päätös lähetetään, kun tulotietosi on tarkistettu. Mikäli saat myönteisen lainapäätöksen, rahat siirretään tilillesi välittömästi palvelun aukioloaikoina (ma-pe 8-22 ja la-su 12-20). Rahojen siirtoon kuluva aika riippuu pankistasi, mutta useimmissa tapauksissa rahat siirtyvät tilille jo saman päivän aikana.

Lainan takaisinmaksu

NordCredit lähettää sinulle laskun kuukausittain 14 vuorokautta ennen eräpäivää. Laskuun on koottu kaikki edellisen kuukauden tilitapahtumat. Voit valita haluatko maksaa laskun kertamaksuna vai hyödyntää osamaksuvaihtoehtoa. Jos maksat laskun osamaksulla erissä, minimilyhennyksen jälkeen avoimeksi jäävälle lainasaldolle muodostuu kuukausikorkoa 5% seuraavan kuukauden laskutusjaksolle.

Kuukausierien minimilyhennys on aina vähintään 50€ ja enintään 220€ kuukaudessa (3000€ luottoraja). Mikäli luottorajasi on 2000€, on minimilyhennys enintään 160€. Voit halutessasi myös maksaa minimilyhennystä suurempia maksuja. Nämä lyhentävät avointa velkasaldoa, mutta eivät kuitenkaan vapauta seuraavien kuukausilaskujen maksamisesta.

Voit tarkastella maksutapahtumia Omilla Sivuillasi, josta näet myös avoimet laskusi.

Lainan kulut

Mikäli maksat luoton takaisin osamaksulla, lainalle lasketaan 5% kuukausikorko, joka vastaa 60% nimellistä vuosikorkoa. Korko on kiinteä ja saman suuruinen kaikille hakijoille. Lisäksi jokaisesta nostosta peritään 14% suuruinen nostoprovisio. Laina ei sisällä piilokuluja; et esimerkiksi maksa tilin avaamisesta perittävää sopimuspalkkiota tai kuukausittaisia tilinhoitomaksuja.

Maksujen viivästyminen

Mikäli maksu myöhästyy, sinulle lähetetään 14 vuorokauden kuluttua maksumuistutus, josta peritään normaali 5€ suuruinen lisäkulu. Maksumuistutus lähetetään aina myös postitse, vaikka olisit valinnut sähköisen laskutuksen.

Jos et maksa lainaa maksumuistutuksessa merkittyyn eräpäivään mennessä, lainanantajalla on oikeus siirtää avoin laina perintään. Maksut on syytä hoitaa ajallaan, sillä perinnästä aiheutuu aina lisäkuluja, ja pahimmassa tapauksessa seurauksena voi olla maksuhäiriömerkintä luottotietoihin.

Sopimuksen peruuttaminen ja lainakielto

Sinulla on oikeus peruuttaa NordCredit laina 14 vuorokauden kuluessa siitä päivästä, kun lainasopimus on allekirjoitettu. Tämä onnistuu ilmoittamalla peruuttamisesta kirjallisesti asiakaspalveluun. Voit tehdä ilmoituksen postitse tai sähköpostilla.

Peruutusilmoituksessa tulee ilmoittaa nimesi, henkilötunnuksesi sekä ajankohta, jolloin maksat takaisin tekemästi nostot, jotta asiakaspalvelu voi laskea takaisin maksettavan summan. Maksu tulee suorittaa kokonaisuudessaan 30 päivän kuluessa peruutusilmoituksen tekemisestä.

Vastuullisen luotonannon periaatteiden mukaisesti voit myös asettaa itsellesi lainakiellon. Tämä onnistuu toimittamalla ilmoitus asiasta joko postitse tai sähköpostitse. Ilmoituksen tulee sisältää tarkat henkilötietosi.