Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

Komplett Bank yhdellä silmäyksellä

Komplett Bank myöntää joustoluottoa jopa 50 000€. Ei määriteltyä laina-aikaa – maksa takaisin joustavasti haluamassasi tahdissa.
 • Lainaa

  1000 - 50 000€

 • Laina-aika

  N/A

 • Luvattu korko

  4,9 - 19,9%

 • Suosittu lainantaja

  Laina netistä

KomplettBankin palaute

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /www/askfino_616/public/wp-includes/functions.php on line 4777

Jaa rehellisesti (HYVÄ tai HUONO) kokemuksesi KomplettBankista ja auta muita lainaamaan paremmin. Me AskFino.fi-palvelussa teemme parhaamme seurataksemme ja vertaillaksemme lainanantajia heidän luotettavuutensa, asiakaspalvelunsa, joustavuutensa ja monien muiden ominaisuuksiensa suhteen – mutta se ei vielä riitä. Tarvitsemme oikeita asiakkaita – kuten sinua – antamaan meille tietoja.

Hyvä tietää Komplett Bankista

 • Lainasumma (min-max): 1000-50 000€
 • Laina-aika: Ei määriteltyä laina-aikaa
 • Käsittelyaika: Alustava päätös heti
 • Korko: 4,9-19,9% (vaihtuva)

Voinko saada osallistua Komplett-pankkilainaan?

 • Ikävaatimus: vähintään 23 vuotta
 • Kansalaisuus: Asunut pysyvästi Suomessa viimeiset 36kk
 • Tulot: Säännölliset tulot
 • Vakuudet / takaajat: Et tarvitse

Mitkä ovat maksut?

 • Avausmaksu: 45-195€
 • Tilinhoitomaksu: 5€ /kk
 • Korko: 4,9-19,9% (vaihtuva)

Usein kysyttyä

1. Miten Komplett Bankin Joustoluotto eroaa muista markkinoiden jatkuvista luotoista?

Komplett Bankin Joustoluotolla ei ole lyhennyspakkoa, eli sinun ei tarvitse lyhentää luottoa joka kuukausi, vaan voit päättää lyhennysaikataulusta itse. Kuukausittain laskutetaan ainoastaan kertyneet korot ja kulut.

2. Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa jos olet vähintään 23 vuotias, olet asunut Suomessa pysyvästi viimeisen 36 kuukauden ajan, ja sinulla on säännölliset tulot. Lisäksi edellytetään, että olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, eli sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

3. Miten lainaa haetaan?

Lainaa haetaan sähköisellä hakemuksella Komplett Bankin kotisivuilla. Sinun tulee täyttää hakemukseen vaaditut tiedot sekä hakemasi lainasumma. Saat vastauksena heti alustavan lainatarjouksen, sekä listan vaadituista asiakirjoista. Lopulliseen päätökseen vaaditaan mm. palkkatodistuksen ja verotuspäätöksen toimittamista. Kun dokumentit on tarkistettu, voit allekirjoittaa lopullisen lainasopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi.

4. Mitä kuluja lainaan kuuluu?

Lainasta peritään vaihtuvaa korkoa, joka vaihtelee hakijakohtaisesti 4,9-19,9% välillä. Korkona on 3 kuukauden Euribor lisättynä SECCI-tiedoissa ilmoitetulla marginaalilla. Lainasopimuksen tekemisen yhteydessä veloitetaan kertaluontoinen avausmaksu, joka on lainasummasta riippuen 45-195€. Lisäksi laina-ajalta peritään kuukausittain tilinhoitomaksu, joka on 5€ /kk.

5. Kuinka laina maksetaan takaisin?

Voit määritellä itse aikataulun lainan takaisinmaksulle. Lainassa ei ole kiinteää kuukausilyhennystä, joten päätät itse lyhennystahdin lainan pääoman osalta. Kuukausittain veloitetaan ainoastaan lainan korko ja kulut.

Komplett Bank Yhteenveto

Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa vakuudettomat joustoluotot 50 000 euroon saakka edullisin ehdoin. Pankki on perustettu vuonna 2014 maan finanssivalvonnan toimiluvalla ja se on Norjan pankkien talletussuojarahaston jäsen.

Joustoluotto eroaa muista markkinoilla tarjottavista jatkuvista luotoista siten, että siinä ei ole lainkaan lyhennyspakkoa. Voit päättä takaisinmaksuaikataulusta itse, ja kuukausittain laskutetaan ainoastaan lainalle kertyneet korot ja kulut. Joustoluottoa voi nostaa milloin tahansa myönnetyn luottorajan puitteissa. Laina on vakuudeton, joten et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainallesi.

Lainan hakeminen

Voit hakea lainaa, jos olet vähintään 23 vuotta, sinulla on säännölliset tulot ja olet asunut Suomessa pysyvästi viimeisen 36 kuukauden ajan. Lisäksi edellytyksenä on, että olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, eli sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissasi.

Lainaa haetaan sähköisellä lainahakemuksella lainantarjoajan kotisivuilla. Hakemuksen täyttäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Sinun tulee toimittaa vaaditut tulotositteet lopullista päätöstä varten. Saat hakemuksen päätteeksi listan vaadittavista asiakirjoista, joita ovat mm. palkkakuitti ja verotuspäätös. Kun dokumentit on tarkistettu, voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi, ja rahat siirretään tilillesi viipymättä. Rahojen siirtoon kuluva aika voi riippua pankistasi.

Lainan kulut

Koska kyseessä on joustoluotto, sinulle myönnetty lainasumma toimii luottorajana. Voit nostaa halutessasi koko summan kerralla tai suorittaa useita pienempiä nostoja. Maksat korkoa ja kuluja ainoastaan käyttämästäsi luotosta. Käyttämättömät varat säilyvät ilmaisena rahana lainatililläsi pahan päivän varalle.

Komplett Bank Joustoluottoon kohdistuu vaihteleva korko, joka on 3 kuukauden Euribor lisättynä SECCI-tiedoissa ilmoitetulla marginaalilla, ellei toisin mainita. Korko vaihtelee hakijakohtaisesti 4,9-19,9% välillä, ja siihen vaikuttaa muun muassa arvioitu maksukykysi. Viitekorko tarkistetaan kolmen kuukauden välein, ja mahdollisista muutoksista ilmoitetaan joko Komplett Bankin kotisivuilla tai henkilökohtaisesti.

Koron lisäksi lainan kuluihin kuuluvat kertaluontoinen avausmaksu sekä kuukausittainen tilinhoitopalkkio. Avausmaksu veloitetaan kerran, ja se on suuruudeltaan 45-195€ riippuen lainasummasta. Pienin mahdollinen 45€ suuruinen avausmaksu veloitetaan alle 3000€ luotoista. Tämän jälkeen avausmaksu kasvaa seuraavasti:

 • 3001-5000€ luotto: Avausmaksu 50€
 • 5001-6000€ luotto: Avausmaksu 60€
 • 6001-7000€ luotto: Avausmaksu 70€
 • 7001-9000€ luotto: Avausmaksu 85€
 • 9001-11 000€ luotto: Avausmaksu 95€
 • 11 001-19 000€ luotto: Avausmaksu 125€
 • 19 001-28 000€ luotto: Avausmaksu 145€
 • 28 001-36 000€ luotto: Avausmaksu 175€
 • Yli 36 000€ luotto: Avausmaksu 195€

Kuukausittainen tilinhoitopalkkio on 5€ /kk, ja se veloitetaan koko siltä ajalta, jolloin sinulla on avoimena maksamatonta velkaa. Tekemistäsi nostoista ei veloiteta erillistä nostopalkkiota.

Lainan takaisinmaksu

Komplett Bank tarjoaa joustavan takaisinmaksuaikataulun kaikille luotoille. Lainassa ei ole lyhennyspakkoa, eli et lyhennä sitä perinteisten lainojen tapaan kiinteissä kuukausierissä. Voit itse määritellä sen, milloin haluat lyhentää lainan pääomaa ja kuinka pitkän laina-ajan haluat. Kuukausittain laskutetaan ainoastaan korot ja kulut nostetun luoton osalta.

Käytännössä siis saat joustoluotollesi rajattoman määrän lyhennysvapaita kuukausia, joiden ansiosta lainan takaisinmaksu joustaa omien tarpeidesi mukaan. Mikäli maksat minimilyhennystä suuremman summan, tämä lyhentää luonnollisesti lainan avointa pääomaa. Näin voit määritellä itse, kuinka paljon tai vähän haluat lyhentää pääomaa kerralla.

Jokainen tekemäsi nosto pienentää luottorajaa, ja vastaavasti kun maksat nostoja takaisin, tämä palauttaa sinulle myönnettyä luottorajaa. Jos sinulla on siis esimerkiksi 7000 euron luottoraja, ja olet tehnyt 5000 euron noston, nostettavissa on vielä 2000 euroa. Mikäli maksat takaisin tekemäsi 5000 euron noston takaisin, on tämä summa maksun rekisteröidyttyä käytettävissäsi uudelleen. Näin säästyt uuden lainahakemuksen tekemiseltä.

Laskun eräpäivä on kunkin kuukauden 20. päivä. Komplett Bank käyttää ensisijaisesti sähköistä laskutusta, joten laskut lähetetään sähköpostiisi. Halutessasi voit vaihtaa perinteiseen paperilaskuun, josta peritään 5 euron lisämaksu.