Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

Fleksiluotto yhdellä silmäyksellä

Fleksiluotolta saat edulliset joustoluotot 2100€ luottorajalla. Ei avausmaksua, ei tilinhoitokuluja. Ensimmäisen noston kulut 0€.
 • Lainaa

  100-3000€

 • Laina-aika

  1-65kk

 • Luvattu korko

  37,20 - 180,00 %

 • Lainan laji

  Laina netistä

Fleksiluoton palaute

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /www/askfino_616/public/wp-includes/functions.php on line 4777

Me AskFino.fi-palvelussa teemme parhaamme seurataksemme ja vertaillaksemme lainanantajia heidän luotettavuutensa, asiakaspalvelunsa, joustavuutensa ja monien muiden ominaisuuksiensa suhteen – mutta se ei vielä riitä. Tarvitsemme oikeita asiakkaita – kuten sinua – antamaan meille tietoja.

Hyvä tietää Fleksiluotosta

 • Luottoraja: 2100€
 • Laina-aika: Jatkuva luotto
 • Käsittelyaika: Luottopäätös välittömästi
 • Korko: 102%

Voinko saada lainan Fleksiluotosta?

 • Ikävaatimus: Vähintään 20 vuotta
 • Kansalaisuus: Suomen kansalainen
 • Tulot: Ei vaatimuksia
 • Vakuudet / takaajat: Et tarvitse
 • Muuta: Suomalainen pankkitili, Suomeen rekisteröity osoite

Mitkä ovat Fleksiluotto kustannukset sekä mahdolliset lisäkulut?

 • Avausmaksu: 0€
 • Tilinhoitomaksu: 0€ /kk
 • Nostopalkkio: 11%, ei peritä ensimmäisestä nostosta
 • Korko: 102%
 • Lainan ennenaikainen takaisinmaksu: Ei lisäkuluja

Usein kysyttyä

1. Kuka voi hakea Fleksiluottoa?

Voit hakea Fleksiluottoa, jos olet vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen, ja sinulla on Suomeen rekisteröity osoite ja suomalainen pankkitili.

2. Miten luottoa haetaan?

Fleksiluottoa haetaan lainantarjoajan kotisivuilta. Sinun tulee luoda käyttäjätili täyttämällä henkilötietosi, yhteystietosi ja tilinumerosi. Uutena asiakkaana sinun tulee tunnistautua Tupas-palvelun kautta käyttämällä verkkopankkitunnuksiasi. Tämän jälkeen saat luottokelpoisuuarvion, ja voit valita haluamasi luoton määrän sekä nostettavan lainasumman.

3. Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Mikäli teet nostopyynnön asiakaspalvelun aukioloaikoina, rahat siirtyvät tilillesi normaalisti 15 minuutin kuluessa. Poikkeuksena ovat POP-pankin ja Ålendsbankin asiakkaat; kyseisten pankkien tileille rahojen siirtymisessä kuluu 1-2 arkipäivää.

4. Paljonko luottotilin käyttäminen maksaa?

Luottotilin avaaminen on ilmaista, ja maksat kuluja ja korkoa ainoastaan tekemistäsi nostoista. Ensimmäisestä nostosta ei peritä nostopalkkiota. Myöhemmistä nostoista veloitetaan normaali nostopalkkio, joka on 11% nostetusta luottomäärästä. Nostetusta luotosta peritään 102% vuosikorkoa, joka laskutetaan kuukausittain.

5. Kuinka luotto maksetaan takaisin?

Voit vaikuttaa itse takaisinmaksusuunnitelmaan. Luoton minimilyhennys on 5% avoimesta lainasta, kuitenkin vähintään 20 euroa. Voit lyhentää lainaa tasaerissä tai vaihtoehtoisesti suorittaa minimilyhennystä suurempia maksuja, jolloin säästät tulevien kuukausien kuluissa ja koroissa. Voit myös maksaa nostamasi lainasumman takaisin kerralla ilman lisäkustannuksia.

Fleksiluotto Yhteenveto

Fleksiluotto on suhteellisen tuore tulokas lainamarkkinoilla, sillä se aloitti toimintansa vasta elokuussa 2015. Kyseessä on suomalaisen pienlainayhtiö 4finance Oy:n tuotemerkki, joka tarjoaa vakuudettomia joustoluottoja. 4Finance Oy:llä on vankka kokemus rahoituspalveluista; yhtiö on perustettu vuonna 2008, ja se tarjoaa Suomen lisäksi rahoituspalveluja 16 eri maassa.

Fleksiluoton tarjoama joustoluotto on ns. jatkuva luotto, joka toimii luottokortin tapaan. Lainanottajille myönnetään 2100 euron luottolimiitti, jonka puitteissa voit nostaa rahaa aina tarvittaessa – tai vaikka koko summan kerralla. Vastaavasti myös maksaessasi luottoa takaisin, tämä palauttaa luottorajaasi. Näin vältyt uusien lainahakemusten tekemiseltä, ja voit käyttää yhtä lainaa omien tarpeidesi mukaan.

Lainan hakeminen

Voit hakea lainaa, jos olet vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen, jolla on rekisteröity osoite Suomessa sekä suomalainen pankkitili. Tunnistautumista varten tarvitset myös kotimaiset verkkopankkitunnukset. Hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen onnistuu tietokoneella tai mobiililaitteella 24 tuntia vuorokaudessa.

Hakemusprosessi on hyvin yksinkertainen: sinun tulee luoda oma luottotili palveluun täyttämällä hakemuslomakkeeseen henkilötietosi, yhteystietosi sekä tilinumerosi. Tämän jälkeen sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla, jonka tarkoituksena on varmistaa henkilöllisyytesi sekä ehkäistä mahdollisia väärinkäytöksiä. Samalla arvioidaan luottokelpoisuutesi ja saat välittömästi joko myönteisen tai kielteisen lainapäätöksen tämän perusteella.

Myönnetty luottolimiitti on aina 2100 euroa hakijasta riippumatta. Koko summaa ei kuitenkaan tarvitse nostaa kerralla, vaan voit nostaa luottoa haluamasi määrän kyseisen rajan puitteissa.

Lainan kulut

Hakemuksen lähettäminen ja luottotilin avaaminen on täysin ilmaista. Vaikka luottoraja on standardi 2100€, maksat kuluja ja korkoja ainoastaan nostamastasi luotosta. Fleksiluotto tarjoaa ensimmäisen noston ilman normaalia nostopalkkiota. Kaikista myöhemmistä nostoista peritään 11% suuruinen nostopalkkio, joka lasketaan nostetun luottomäärän perusteella.

Nostetusta luotosta peritään myös 102% vuosikorkoa. Korko lasketaan päiväkohtaisesti ja se veloitetaan kunkin kuukausilaskun yhteydessä. Voit itse vaikuttaa kokonaiskorkokuluihin, sillä se määräytyy maksuaikataulun ja lyhennyserien suuruuden perusteella. Luoton kokonaiskustannuksia voi alentaa maksamalla luottoa takaisin minimilyhennystä suuremmissa erissä.

Lainan takaisinmaksu

Jokainen tekemäsi lyhennys palauttaa sinulle myönnettyä luottorajaa, jolloin kyseinen summa on jälleen uudelleen nostettavissa tarpeen mukaan.

Luoton lyhennysaikatauluun voi vaikuttaa itse. Voit halutessasi maksaa nostamasi luoton kuluineen takaisin kerralla tai maksaa minimisummaa suurempia kuukausieriä. Takaisinmaksuerä määräytyy luoton lyhennyksen, koron ja muiden kustannusten perusteella. Lainaa tulee lyhentää kuukausittain vähintään 5% avoimesta pääomasta kuluineen, mutta kuitenkin aina vähintään 20 euroa.

Näet maksun eräpäivät ja takaisinmaksuerien suuruuden sinulle lähetetystä laskusta. Ensimmäinen lasku lähetetään 16 vuorokaden kuluttua luoton ensimmäisestä nostopäivästä, ja tämän jälkeen saat laskun kuukausittain. Eräpäivän osuessa viikonloppuun tai pyhäpäivään, maksupäivä siirtyy seuraavaan pankkipäivään. Eräpäivää on myös mahdollista siirtää itse sopimalla siitä lainantarjoajan kanssa. Saat laskun lisäksi myös kuukausittaisen muistutuksen tulevasta eräpäivästä sekä tekstiviestillä että sähköpostilla.

Mikäli maksu viivästyy, Fleksiluotto lähettää sinulle kirjallisen maksumuistutuksen, josta veloitetaan normaali 5 euron suuruinen lisämaksu. Maksun viivästyessä maksuerästä peritään myös 7% suuruista viivästyskorkoa. Viivästyskorkoa tulee maksaa eräpäivästä siihen päivään, jona maksat luoton takaisinmaksuerän takaisin lainantarjoajalle. Jos sinulla on vaikeuksia maksaa kuukausittaista maksuerääsi, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja neuvotella sopivasta ratkaisusta.