Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

Ferratum yhdellä silmäyksellä

Ferratum tarjoaa 50-300€ koronta ja kulutonta pikavippiä uusille asiakkaille. Voit hakea myös joustoluottoa 2000€ asti.
 • Lainaa

  20-2000€

 • Laina-aika

  3-50kk

 • Luvattu korko

  max 163,70%

 • Lainan laji

  Laina netistä

Ferratumin palaute

Jaa rehellisesti (HYVÄ tai HUONO) kokemuksesi Ferratumista ja auta muita lainaamaan paremmin. Me AskFino.fi-palvelussa teemme parhaamme seurataksemme ja vertaillaksemme lainanantajia heidän luotettavuutensa, asiakaspalvelunsa, joustavuutensa ja monien muiden ominaisuuksiensa suhteen – mutta se ei vielä riitä. Tarvitsemme oikeita asiakkaita – kuten sinua – antamaan meille tietoja.

Hyvä tietää Ferratum pikavippi

 • Lainasumma (min-max): 50-300€
 • Laina-aika: 7-30 päivää
 • Käsittelyaika: Päätös välittömästi
 • Korko: Koroton uusille asiakkaille

Hyvä tietää Ferratum Joustoluottosta

 • Luottoraja: 2000-2500€
 • Laina-aika: Jatkuva luotto
 • Takaisinmaksuaika: 3-57kk
 • Käsittelyaika: Päätös välittömästi
 • Korko: 103,42%

Voinko saada Ferratum-lainaa?

 • Ikävaatimus: vähintään 20 vuotta
 • Kansalaisuus: suomalainen henkilötunnus, osoite Suomessa
 • Tulot: Ei vaatimuksia
 • Vakuudet / takaajat: Et tarvitse
 • Muut: Korottoman pikavipin ehtona on, että hakija ei ole käyttänyt viimeisen vuoden aikana Ferratumin palveluja. Tämän jälkeen haettavissa on ainoastaan joustoluotto.

Mitkä ovat Ferratum pikavippin maksut?

 • Avausmaksu: 0€
 • Tilinhoitomaksu: 0€
 • Korko: 0%
 • Todellinen vuosikorko: 0%

Mitkä ovat Ferratum pikavippin maksut?

 • Avausmaksu: 0€
 • Tilinhoitomaksu: 0€
 • Korko: 0%
 • Todellinen vuosikorko: 0%

Usein kysyttyä

1. Kuka voi hakea lainaa?

Lainoja voivat hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet luottokelpoiset henkilöt, joilla on vakituinen osoite Suomessa, ja jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Lisäksi tarvitset verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.

Uutena asiakkaana voit hakea Korotonta pikavippiä tai Joustava-luottoa. Koroton pikavippi on saatavilla ainoastaan uusille asiakkaille, jotka eivät ole käyttäneet Ferratum palveluja kuluneen vuoden aikana. Nykyiset asiakkaat voivat hakea Joustava-luottoa.

2. Miten lainaa haetaan?

Lainaa haetaan sähköisellä hakemuksella, joka löytyy Ferratumin kotisivuilta. Voit hakea lainaa myös älypuhelimella tai tabletilla. Joustava-luottoa voi hakea myös Ferratumin mobiilisovelluksen kautta. Uuden asiakkaan tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

3. Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa. Uusien luottosopimusten rahansiirrot tehdään kello 07-23 välisenä aikana, jolloin myönnetty laina on tilillä muutamassa minuutissa. Nykyiset asiakkaat voivat tehdä Joustava-luoton puitteissa nostoja kellon ympäri.

4. Mitä kuluja lainaan kuuluu?

Uusille asiakkaille tarjottava Koroton pikavippi on nimensä mukaisesti koroton ja kuluton. Maksat ainoastaan sinulle myönnetyn lainasumman takaisin 7-30 vuorokauden kuluessa.

Joustoluotosta peritään nostopalkkio kunkin tehdyn noston osalta sekä kuukausikorkoa siltä ajalta, kun sinulla on avoinna lainapääomaa. Nostopalkkio on 7,5% nostetusta summasta, ja nimellinen vuosikorko on 103,42%.

5. Kuinka laina maksetaan takaisin?

Pikavippi maksetaan joko 7, 14 tai 30 vuorokauden kuluessa riippuen lainasummasta. Maksu suoritetaan kerralla eräpäivään mennessä.

Joustoluotolta nostettua luottoa tulee lyhentää kuukausittain vähintään 10% nostetun luoton ja kertyneiden luottokustannusten määrästä. Minimilyhennys on kuitenkin aina 100€. Mikäli yhteismäärä on vähemmän kuin 100€, tulee koko summa lyhentää kerralla.

Ferratum Yhteenveto

Ferratum on suomalainen rahoitusyhtiö, joka on osa Frankfurtin pörssin päälistalla listalla listattua Ferratum Oyj -konsernia. Nykyään yritys toimii yhteensä 22 maassa Suomen lisäksi, ja se on palvellut yli miljoonaa asiakasta maailmanlaajuisesti. Yritys tarjoaa vakuudettomia lainoja, joiden hakeminen onnistuu niin tietokoneella kuin mobiililaitteellakin.

Joustava-laina

Joustava-laina on vakuudeton joustoluotto, joka on sekä uusien että nykyisten asiakkaiden haettavissa. Kyseessä on perinteinen jatkuva joustoluotto, joka toimii luottokortin tapaan. Joustava-lainalle myönnetään luottolimiitti, jonka puitteissa voit tehdä nostoja aina tarpeen mukaan. Halutessasi voit myös nostaa koko summan kerralla. Luottoraja määritellään asiakaskohtaisesti, mutta se on kuitenkin aina vähintään 2000€ ja enintään 2500€

Koroton Pikavippi

Uudet asiakkaat voivat hakea koronta ja kulutonta pikavippiä. Ehtona on, että et ole käyttänyt Ferratumin palveluja kuluneen vuoden aikana. Voit hakea koronta pikavippiä 50 eurosta 300 euroon saakka. Lainan takaisinmaksuaika on 7-30 vuorokautta riippuen hakemasi pikavipin suuruudesta. Pikavippi maksetaan takaisin kertamaksuna määriteltyyn eräpäivään mennessä. Osamaksumahdollisuutta ei ole.

Lainan hakeminen

Lainaa haetaan sähköisellä hakemuksella, jonka voit täyttää tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Joustava-luotto on haettavissa myös Ferratum mobiilisovelluksella. Voit hakea lainaa, jos olet vähintään 20 vuotias, sinulla on vakituinen osoite Suomessa ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Sinulla ei siis saa olla maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissasi. Joissakin tapauksissa sinua voidaan myös pyytää toimittamaan tiettyjä taloudellisia tietoja vahvistavia asiakirjoja, joita ovat esimerkiksi kopio palkkalaskelmasta, tiliotteesta tai veroilmoituksesta.

Uutta lainaa hakiessasi sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää mobiilivarmennetta. Tunnistautumisen jälkeen saat henkilökohtaisen tunnusluvun, jonka avulla voit nostaa rahaa sinulle myönnetyn luottolimiitin rajoissa.

Laina voidaan myöntää vain henkilökohtaiselle pankkitilille. Et voi hakea kahta päällekkäistä lainaa yhtä aikaa. Ennen uuden lainan hakemista tulee aiemman lainan kaikki takaisinmaksuerät olla maksettuna. Tästä johtuen et voi myöskään hakea lainaa, jos sinulla ja puolisollasi on yhteinen pankkitili, ja puolisollasi on jo yksi avoin laina.

Lainan nostaminen

Vaikka lainahakemuksen voi jättää mihin aikaan tahansa, uusia lainoja voidaan myöntää ja maksaa asiakkaille lain mukaan ainoastaan kello 7-23 välisenä aikana. Joustava-luoton osalta tämä pätee ainoastaan ensimmäiseen nostoon. Ensimmäisen noston jälkeen voit tehdä nostoja 24 tuntia vuorokaudessa.

Laina maksetaan useimmille pankkitileille muutamassa minuutissa. Poikkeuksena on Ålandsbanken, jonka tileille rahansiirtoon kuluu 1-2 arkipäivää.

Joustava-luoton nostoja voi tehdä verkkosivujen kautta tai tekstiviestitse. Jokaisesta tehdystä nostosta peritään 7,5% nostopalkkio.

Lainan takaisinmaksu

Joustava-luoton takaisinmaksuaika on 3-52 kuukautta. Voit halutessasi maksaa tekemäsi noston takaisin kerralla. Mikäli maksat luoton erissä, tulee kuukausilyhennyksen olla 10%, mutta kuitenkin aina vähintään 100€.

Saat laskun oman valintasi mukaan joko postitse tai sähköpostitse. Joustava-luoton asiakkailta veloitetaan paperilaskusta 2,90€ /lasku. Pikavipin paperilaskusta ei peritä lisäkuluja. Löydät myös kaikki laskut PDF-muodossa 12 kuukauden ajalta kirjautuessa Ferratum -palveluun.

Joustava-luottoa voi myös lyhentää ylimääräisillä maksuilla. Laskuja ei kuitenkaan voi maksaa etukäteen, joten lyhennys ei kohdistu tulevalle laskulle. Kaikki luoton laskut muodostetaan 14 vuorokautta ennen eräpäivää.Eräpäivää ei ole mahdollista siirtää, joten jos et pysty maksamaan laskua eräpäivänä, sinun tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun.

Joustava-luottoon voi hakea maksuvapaata kuukautta, jolloin sinun ei tarvitse lyhentää lainaa kyseisenä kuukautena. Maksuvapaan kuukauden hakeminen on maksutonta ja se voidaan myöntää kaksi kertaa yhden vuoden aikana. Maksuvapaata ei kuitenkaan voida myöntää kahdelle peräkkäiselle kuukaudelle tai joustoluoton ensimmäiselle lyhennyserälle. Lainasaldolle kertyy luottoa maksuvapaan kuukauden aikana normaalisti, ja kuukauden aikana kertynyt korko erääntyy maksettavaksi seuraavan kuun laskussa.