Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

Eurovippi yhdellä silmäyksellä

Eurovippi myöntää pikavippejä, joiden maksimisumma on 2250 euroa. Pienin saatavilla oleva vippi on 20 euroa. Kyseessä on kertaluotto, joka maksetaan takaisin sovittuna ajankohtana kokonaisuudessaan.
 • Lainaa

  20-2250€

 • Laina-aika

  7-90 päivää

 • Luvattu korko

  49%-239,10%

 • Lainan laji

  Pikavippi

Eurovippi palaute

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /www/askfino_616/public/wp-includes/functions.php on line 4777

Jaa rehellisesti (HYVÄ tai HUONO) kokemuksesi Eurovipistä ja auta muita lainaamaan paremmin. Me AskFino.fi-palvelussa teemme parhaamme seurataksemme ja vertaillaksemme lainanantajia heidän luotettavuutensa, asiakaspalvelunsa, joustavuutensa ja monien muiden ominaisuuksiensa suhteen – mutta se ei vielä riitä. Tarvitsemme oikeita asiakkaita – kuten sinua – antamaan meille tietoja.

Hyvä tietää Eurovipistä

 • Min lainan määrä: 20€
 • Max lainan määrä: 2250€
 • Laina-aika: Kertaluotto
 • Min. laina-aika: 7 päivää
 • Max. laina-aika: 90 päivää
 • Käsittelyaika: lainan voi saada kello 7-23, rahat myönteisen päätöksen jälkeen tilille useimmiten 15 minuutissa
 • Korko: 49%
 • Avausmaksu: 30% lainasummasta

Voinko saada lainaa Eurovipiltä?

 • Ikävaatimus: Vähintään 18 vuotta
 • Kansalaisuus: Suomen kansalainen
 • Vakuudet / takaajat: Et tarvitse
 • Muut: Hakijalla täytyy olla henkilökohtainen puhelinliittymä, pankkitunnukset vaaditaan

Mitkä ovat Eurovipin kustannukset sekä mahdolliset lisäkulut?

 • Avausmaksu: 0€
 • Tilinhoitomaksu: 0€ /kk
 • Nostopalkkio: 30% nostetun luoton määrästä
 • Nimellinen vuosikorko: 49%
 • Todellinen vuosikorko: 239,10%, mikäli lainaa otetaan 2000 euroa ja maksuajaksi valitaan 90 päivää.
 • Eräpäivän siirto kahdella viikolla: 5 euroa

Usein kysyttyä

1. Mikä on eurovippi pikavippi?

Eurovippi on pikavippi, jota voi nostaa korkeintaan 2250 euroa. Minimisumma on 20 euroa. Eurovippi maksetaan takaisin kertamaksuna, ja eräpäivän on korkeintaan 90 päivän päässä lainan nostamisesta. Nopeimmillaan laina maksetaan takaisin 7 päivän kuluttua. Maksuaika riippuu myös nostamasi lainan määrästä. 90 päivän maksuaika on saatavilla yli 1000 euron vippeihin, kun taas pienimmät summat maksetaan takaisin korkeintaan kahden viikon kuluttua lainan ottamisesta.

Pikavipeiksi kutsutaan lyhytaikaisia alle 2250 euron vakuudettomia lainoja. Ne myönnetään tyypillisesti nopeasti, ja laina-aika on lyhyt. Pikavippejä ei saa myöntää yöllä, kello 23-7, vaikka hakemuksia otetaankin vastaan ympäri vuorokauden. Lainan voi saada tililleen siis vain päiväsaikaan, 7-23 välillä. Pikavippien vuosikorko saa olla korkeintaan 49%.

2. Miten haen lainaa?

Pikavipit ovat vakuudettomia, ja hakuprosessi on nopea. Ensimmäistä kertaa pikavippiä hakiessa hakemus täytyy tehdä verkossa. Lainan hakemista varten tarvitset nettipankkitunnukset, joiden avulla henkilöllisyytesi vahvistetaan. Kun päätös on myönteinen ja vahvistat sen, tilisiirto tehdään päiväsaikaan mahdollisimman nopeasti. Voit rahat käyttöösi jopa 15 minuutin sisällä. Eurovippi-lainat siirretään tilillesi Osuuspankin kautta. Jos oma pankkisi on joku muu pankki, voi tilisiirtoon mennä pitempään, useimmiten korkeintaan kaksi pankkipäivää.

Kun olet kerran tehnyt hakemuksen verkossa, voit jatkossa hakea pikavippiä tekstiviestillä. Tekstiviestillä voi hakea korkeintaan 50 euron lainaa, ja minimisumma on 20 euroa. Maksuajaksi voi valita seitsemän tai 14 päivää.

3. Kuinka paljon voin nostaa lainaa?

Pikavippien yläsumma on 2250 euroa, ja se pätee myös Eurovippiin. Pienin lainattava summa on 20 euroa.

4. Kenelle laina voidaan myöntää?

Eurovippiä hakeakseen täytyy olla yli 18-vuotias. Sen lisäksi hakijan on oltava Suomen kansalainen.

5. Miten pikavippi maksetaan takaisin?

Eurovippi pikavippi maksetaan takaisin kertamaksuna. Maksuaikaa on 7-90 päivää, ja se määritellään lainasumman ja lainaajan päätöksen perusteella. Pienimmille vipeille maksuaikaa voi saada viikosta kahteen, suuremmille, yli 1000 euron lainojen maksuajaksi voi määritellä 90 päivää. Eräpäivän siirtämistä 14 päivällä voi pyytää viiden euron maksua vastaan. Mikäi maksu viivästyy, maksumuistutuksesta peritään viiden euron korvaus. Sen lisäksi luotonsaajalta veloitetaan viivästyskorkoa.

Eurovippi Yhteenveto

Eurovippi-pikavippejä myöntää P2P Finland Oy. Luotto sopii yllättävän rahantarpeen kattamiseen, sillä sen saa nopeasti käyttöönsä. Vakuudeton pikavippi maksetaan takaisin lyhyellä aikavälillä kertamaksuna. Luottoa voi hakea kuka tahansa yli 18-vuotias Suomen kansalainen.

Lainan hakeminen

Kun haet ensimmäistä kertaa Eurovippi-lainaa, se täytyy tehdä verkossa. Ensimmäisen hakemuksen yhteydessä suoritetaan myös henkilöllisyyden tarkastus, joten tarvitset hakemusta varten verkkopankkitunnukset. Hakemuksen voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa, mutta lainoja myönnetään lainsäädännön mukaan vai päivällä.

Ensimmäisen hakemuksen tehtyäsi et tarvitse hakemiseen edes verkkoyhteyttä, vaan voit tehdä lainahakemuksen tekstiviestitse, kunhan kyseessä on korkeintaan 50 euron vippi. Uutta lainaa voi hakea vasta sitten, kun edellinen laina on maksettu pois.

Saat vastauksen hakemukseesi tekstiviestitse, ja sen jälkeen vahvistat vielä viestitse, että haluat ottaa lainan. Kun olet lähettänyt vahvistusviestin, käynnistyy tilisiirto välittömästi. Jos käytössäsi on Osuuspankin tili, varat siirtyvät tilillesi sisäisenä tilisiirtona välittömästi. Tässä tapauksessa aikaa kuluu useimmiten alle 15 minuuttia. Jos tilisi on jossain muussa pankissa, voi aikaa kulua 1-2 pankkipäivää.

Luottosopimuksen voi tarvittessa perua kirjallisesti 14 päivän sisällä. Silloin lainasumma palautetaan välittömästi, ja maksat myös koron siltä ajalta, minkä laina on ollut käytettävissäsi.

Lainan kulut

Lainan kuluihin kuuluu lainasumman perusteella laskettava 30% avausmaksu. Nimellinen vuosikorko on 49%. Todellinen vuosikorko on 2000 euron lainalle 239,10%. Se sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut, ja on laskettu sillä perusteella, että 2000 euron laina nostetaan yhdellä kertaa ja maksetaan takaisin 90 päivän kuluessa.

Pikavippien kohdalla todellinen vuosikorko ei kuitenkaan sinänsä ole tärkein tieto, sillä laika-aina on lyhyt ja laina maksetaan takaisin kertamaksuna. Sen sijaan huomio kannattaa kiinnittää erilaisiin lisäkuluihin ja maksuihin ja selvittää vipin kokonaissumma, joka maksetaan eräpäivänä kokonaisuudessaan.

Lainan takaisinmaksu

Eurovippi-lainan voi maksaa takaisin 7-90 päivässä. Maksuajan voi valita itse, mutta siihen vaikuttaa myös lainasumma: mitä suurempi laina, sitä pitempi maksuaika. Eräpäivänä maksetaan koko summa kuluineen, avausmaksu ja korko mukaan lukien. Eräpäivää on mahdollista siirtää 14 päivällä maksua vastaan. Eräpäivän siirtäminen maksaa viisi euroa.

Lainan voi myös maksaa ennen eräpäivää, eikä ennenaikainen takaisinmaksu maksa mitään. Laskun voi halutessaan pyytää sähköpostiin. Kun olet maksanut lainan takaisin, voit pyytää milloin tahansa uutta pikavippiä.

Jos et maksa lainaa takaisin ajallaan, joudut maksamaan viivästyskorkoa. Sen lisäksi maksumuistutuksesta peritään viiden euron maksu muistutusta kohtaan.

Mikäli luottoa ei ole maksettu 14 päivän kuluttua eräpäivästä, luotonantaja voi purkaa luottosopimuksen. Silloin luotto erääntyy 14 päivän kuluttua purkuilmoituksesta.