Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

Ekstraluotto yhdellä silmäyksellä

Ekstraluotolta saat joustoluottoa 2100€. Maksa laina takaisin kerralla tai erissä markkinoiden pienimmällä lyhennyksellä – vain 10%!
 • Lainaa

  10 - 2100€

 • Laina-aika

  Jatkuva luotto

 • Luvattu korko

  106,8%

 • Lainan laji

  Laina netistä

Ekstraluoton palaute

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /www/askfino_616/public/wp-includes/functions.php on line 4777

Jaa rehellisesti (HYVÄ tai HUONO) kokemuksesi Ekstraluotosta ja auta muita lainaamaan paremmin. Me AskFino.fi-palvelussa teemme parhaamme seurataksemme ja vertaillaksemme lainanantajia heidän luotettavuutensa, asiakaspalvelunsa, joustavuutensa ja monien muiden ominaisuuksiensa suhteen – mutta se ei vielä riitä. Tarvitsemme oikeita asiakkaita – kuten sinua – antamaan meille tietoja.

Hyvä tietää Ekstraluotosta

 • Luottoraja: 2100€
 • Miniminosto: 10€
 • Laina-aika: Jatkuva luotto
 • Takaisinmaksuaika: 1-101kk
 • Käsittelyaika: Päätös muutaman minuutin kuluessa
 • Nimellinen vuosikorko: 106,8% (osamaksu)

Voinko saada lainan Ekstraluotosta?

 • Ikävaatimus: 21-70 vuotta
 • Kansalaisuus: Suomen kansalainen
 • Tulot: Todistettava tarvittaessa erillisestä pyynnöstä
 • Vakuudet / takaajat: Et tarvitse

Mitkä ovat Ekstraluoton kustannukset sekä mahdolliset lisäkulut?

 • Avausmaksu: 0€
 • Tilinhoitomaksu: 0€
 • Nostoprovisio: 19% nostetusta summasta
 • Korko: 106,8%
 • Todellinen vuosikorko: 210,78-706,42%

Usein kysyttyä

1. Mihin käyttötarkoitukseen Ekstraluotto soveltuu?

Ekstraluotto on ns. joustoluotto, joka on joustava ratkaisu arjen ja vapaa-ajan menoerien rahoittamiseksi. 2100 euron luottorajan puitteissa voit tehdä nostoja aina tarpeesi mukaan.

2. Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voivat hakea vähintään 21 vuotiaat Suomen kansalaiset, joilla on kiinteä asuinpaikka Suomessa sekä toimiva julkinen matkapuhelinliittymä. Edellytyksenä on myös, että hakija on hoitanut raha-asiansa hyvin ja on luottokelpoinen.

3. Miten luottoa haetaan?

Luottoa haetaan Ekstraluoton kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakemuksella. Hakemuksen tekeminen on ilmaista, ja sen voi tehdä koska tahansa. Saat lainapäätöksen muutaman minuutin kuluessa palvelun aukioloaikoina.

Vanhat asiakkaat voivat tehdä nostopyyntöjä myös tekstiviestitse. Viestin lähettäminen on ilmaista, ja rahat siirretään tilille palvelun aukioloaikoina (ma-su 8-22) muutaman minuutin kuluessa.

4. Mitä kuluja lainaan kuuluu?

Jokaisesta nostosta peritään 19% nostoprovisio. Nostot ja nostoprovisiot ovat korottomia laskutusta seuraavaan eräpäivään saakka. Valitessasi lainan takaisinmaksun vaihtoehdoksi osamaksun, erääntyneestä lainasta peritään 8,9% kuukausikorko (106,8% nimellinen vuosikorko). Maksat kuluja käyttämästäsi luotosta, et siis luottorajan perusteella.

5. Kuinka laina maksetaan takaisin?

Voit maksaa nostamasi luoton takaisin kertamaksulla tai osamaksulla. Mikäli maksat noston kuluineen takaisin kerralla ensimmäiseen eräpäivään mennessä, et maksa nostamastasi luotosta tai nostoprovisiosta korkoa. Korotonta maksuaikaa on 30 päivää.

Osamaksua käyttäessäsi laina maksetaan takaisin kuukausittaisissa tasaerissä, joiden minimilyhennys on vain 10%. Käyttäessäsi osamaksua, laina on koroton ensimmäiseen eräpäivään saakka. Tämän jälkeen sekä nostetulle luotolle että nostoprovisiolle ryhtyy kertymään korkoa.

Ekstraluotto Yhteenveto

Ekstraluotto on 2100 euron joustava tililuotto, joka tarjoaa kätevän ratkaisun pidempiaikaiseen rahoitustarpeeseen. Lainantarjoajana on suomalainen J.W.-Yhtiöt Oy, joka on toiminut rahoitusmarkkinoilla jo kymmenen vuoden ajan. Joustoluotto on joustava ratkaisu arjen ja vapaa-ajan menojen rahoittamiseen. Voit nostaa luottorajan puitteissa rahaa aina tarvittaessa, ja takaisinmaksun voi suorittaa kertamaksuna tai joustavasti osamaksulla. Saat nostetulle luotolle aina 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Lainan hakeminen

Lainaa voivat hakea vähintään 21-vuotiaat, luottokelpoiset Suomen kansalaiset. Sinulla tulee olla kiinteä asuinpaikka ja vakituinen postiosoite Suomessa sekä toimiva, julkinen matkapuhelinliittymä. Lisäksi edellytetään, että olet hoitanut raha-asiasi hyvin, eli sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissasi. Kyseessä on vakuudeton laina, joten et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainallesi, ja lainan hakemusprosessi on hyvin nopea ja suoraviivainen.

Lainaa haetaan verkossa lainantarjoajan kotisivuilta löytyvällä sähköisellä lainahakemuksella. Sinulla tulee olla myös kotimaiset verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Voit jättää hakemuksen mihin aikaan tahansa. Hakemuksia käsitellään palvelun aukioloaikoina ma-su kello 8-22 välillä. Saat lainapäätöksen muutaman minuutin kuluessa. Erillisten liitteiden lähettämistä ei vaadita, mutta sinun tulee tarvittaessa pyynnöstä todistaa tulosi.

Mikäli saat myönteisen päätöksen, rahat siirretään tilillesi muutaman minuutin kuluessa. Rahat näkyvät tililläsi välittömästi, mikäli pankkisi on joku seuraavista: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, Paikallinen Osuuspankki, Säästöpankit tai S-Pankki.

Nostojen tekeminen

Nostot ohjataan hakemuksessa ilmoittamallesi pankkitilille. Ekstraluotto on nostettavissa joko tekstiviestitse tai verkkopalvelun kautta. Mikäli teet noston tekstiviestitse, tarvitset tähän rekisteröitymisen yhteydessä luomaasi PIN-koodia.

Voit tehdä nostoja 2100€ luottorajan puitteissa niin usein kuin haluat. Jokainen tehty nosto vähennetään käytössä olevasta luottolimiitistä. Yksittäisen noston minimisumma on 10 euroa. Lisäksi jokaisesta nostosta veloitetaan 19% suuruinen nostoprovisio.

Lainan takaisinmaksu

Saat nostoillesi aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit valita maksatko nostamasi luoton takaisin kerralla vai osamaksuna. Mikäli maksat luoton kerralla ennen ensimmäistä eräpäivää, sinun tulee maksaa takaisin ainoastaan nostamasi luotto sekä nostoprovisio (19% nostetusta summasta).

Jos valitset osamaksuvaihtoehdon, luotto maksetaan takaisin kuukausittaisissa tasaerissä. Ensimmäisen eräpäivän jälkeen nostamallesi luotolle sekä nostoprovisiolle alkaa kertyä korkoa. Luoton nimellinen vuosikorko on 106,8%, joka on kuukausitasolla ilmaistuna 8,9%. Minimilyhennys osamaksua käytettäessä on 10% laskutushetkellä avoinna olevasta lainasaldosta, kuitenkin aina vähintään 50 euroa. Mikäli avoin saldo on pienempi kuin 50 euroa, maksetaan koko jäljellä oleva avoin saldo takaisin kokonaisuudessaan.

Minimi laina-aika on 1 kuukautta ja maksimi laina-aika 101 kuukautta, mikäli koko luottorajan mukainen laina (2100€) nostettaisiin kertanostona. Maksimi laina-aika määräytyy lainatun summan perusteella.

Maksujen viivästyminen

Mikäli maksu viivästyy yli 14 vuorokautta, Ekstraluotto perii sinulta lainmukaisen viivästyskulun lähetetystä maksumuistutuksesta. Maksut on syytä hoitaa ajallaan, sillä perinnästä aiheutuu aina lisäkuluja. Jos maksuerää ei makseta eräpäivään mennessä, viivästyneestä määrästä voidaan periä viivästyskorkoa, joka on Ekstraluotolla 49%. Luoton maksamatta jättämisestä voi myös seurata maksuhäiriömerkintä luottotietorekisteriin.

Peruuttamisoikeus

Jos tulet toisiin ajatuksiin, voit myös perua jo sinulle myönnetyn luoton. Tämä tulee tehdä 14 vuorokauden kuluessa sopimuksen syntymisestä. Lainasopimuksen peruuttaminen tulee tehdä kirjallisesti, ja peruuttamisilmoituksen tulee sisältää vähintään seuraavat tiedot:

 • Luotonsaajan nimi ja henkilötunnus
 • Ilmoitus peruuttamisesta
 • Paikka ja päiväys
 • Luotonsaajan allekirjoitus

Peruuttaessasi lainan, sinun tulee maksaa luotonantajalle korvauksena lainan todellinen vuosikorko siltä ajalta, kun luotto on ollut käytössäsi. Mikäli olet tehnyt nostoja, kaikki varat tulee palauttaa 30 päivän kuluessa. Mikäli varoja ei palauteta määräajan sisällä, peruuttaminen katsotaan rauenneeksi.