Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

Credit24 yhdellä silmäyksellä

Credit24 tarjoaa joustoluotot 1000-4000€ luottorajalla. Hae lainaa ja saat ensimmäiselle nostolle 1kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
 • Lainaa

  100 - 4000€

 • Laina-aika

  Jatkuva luotto

 • Luvattu korko

  40,56% - 95,4%

 • Lainan laji

  Laina netistä

Credit24 palaute

Jaa rehellisesti (HYVÄ tai HUONO) kokemuksesi Credit24:stä ja auta muita lainaamaan paremmin. Me AskFino.fi-palvelussa teemme parhaamme seurataksemme ja vertaillaksemme lainanantajia heidän luotettavuutensa, asiakaspalvelunsa, joustavuutensa ja monien muiden ominaisuuksiensa suhteen – mutta se ei vielä riitä. Tarvitsemme oikeita asiakkaita – kuten sinua – antamaan meille tietoja.

Hyvä tietää Credit24:sta

 • Min lainan määrä: 100€
 • Max lainan määrä: 4000€
 • Laina-aika: Jatkuva luotto
 • Min. laina-aika: 3kk
 • Max. laina-aika: 36kk
 • Käsittelyaika: Lainapäätös välittömästi
 • Korko: 40,56% – 95,4%

Voinko saada lainan Credit24:sta?

 • Ikävaatimus: Vähintään 19 vuotta
 • Kansalaisuus: Suomen väestörekisterissä viimeiset 36kk
 • Tulot: Lainantarjoaja arvioi luottokelpoisuuden
 • Vakuudet / takaajat: Et tarvitse
 • Muut: Ei maksuhäiriömerkintöjä, henkilökohtainen matkapuhelinliittymä

Mitkä ovat Credit24:n kustannukset sekä mahdolliset lisäkulut?

 • Avausmaksu: 0€
 • Tilinhoitomaksu: 0€ /kk
 • Nostopalkkio: 0% – 6,95%
 • Korko: 40,56% – 95,4%
 • Todellinen vuosikorko: 49,85% – 153,63%
 • Maksuvapaa kuukausi: 20€

Usein kysyttyä

1. Kuka voi hakea joustolimiittiä?

Voit hakea Credit24 Joustolimiittiä, jos olet vähintään 19-vuotias henkilö, olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ja sinulla on käytössäsi matkapuhelinliittymä.

2. Miten lainaa haetaan?

Joustolimiittiä haetaan Credit24:n kotisivuilta löytyvällä sähköisellä verkkohakemuksella. Voit jättää hakemuksen mihin aikaan tahansa. Hakemisen yhteydessä sinun tulee suorittaa tunnistautuminen henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi sekä ilmoittaa matkapuhelinnumerosi, johon saat turvakoodin, mikäli antamasi henkilötiedot täsmäävät Väestörekisterin tietokannan kanssa. Tämän jälkeen voit täyttää hakemuksen loppuun ja saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Joissakin tapauksissa voidaan pyytää erillisten liitteiden toimittamista tietojen oikeellisuuden tarkistamiseksi. Tästä saat tarkemman tiedon hakemuksen päätteeksi.

3. Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Rahansiirrot tehdään klo 8-22 välisenä aikana. Rahat siirtyvät tilillesi keskimäärin noin 15 minuutissa.

4. Miten laina maksetaan takaisin?

Voit maksaa nostamasi lainasumman takaisin joko kertamaksuna tai osamaksulla tietyissä kuukausierissä. Saat luotollesi takaisinmaksuaikaa enintään 36 kuukautta.

5. Mitä kuluja lainaan kuuluu?

Koska kyseessä on joustoluotto, maksat ainoastaan käyttämästäsi luotosta. Kulut määräytyvät nostamasi luoton perusteella, eli et maksa kuluja luottorajan käyttämättömästä määrästä lainkaan. Credit24 Joustolimiitti ei sisällä avausmaksua eikä siitä peritä kuukausittaisia tilinhoitomaksuja.

Nostetusta luotosta peritään vuotuista nimelliskorkoa, joka vaihtelee 40,56% – 95,4% välillä. Lisäksi jokaisesta nostosta veloitetaan 6,95% suuruinen nostopalkkio. Uusilta asiakkailta ja luottorajaansa korottaneilta ei veloiteta nostopalkkiota ensimmäisestä nostosta.

Credit24 Yhteenveto

Credit24 Joustolimiitin tarjoajana toimii suomalainen IPF Digital Finland Oy rahoitusyhtiö, joka on osa Lontoon pörssiin listattua International Personal Finance Pls konsernia. IPF Digital Finland Oy on Etelä-Suomen aluehallintoviraston rekisteröimä luotonantaja, joka on palvellut jo yhteensä yli 700 000 asiakasta.

Joustolimiitti on joustava ratkaisu arjen ja vapaa-ajan menoerien rahoittamiseen. Se toimii perinteisen luottokortin tapaan, sillä voit tehdä nostoja sinulle määritellyn luottorajan puitteissa omien tarpeidesi mukaan. Voit käyttää sitä perinteisen lainan tapaan nostamalla koko summan kerralla tai suorittaa useampia pienempiä nostoja niin usein kuin haluat. Kyseessä on jatkuva luotto, joka joustaa elämäntilanteesi mukaan. Voit säästää lainakuluissa maksamalla nostamasi lainan kerralla takaisin tai vaihtoehtoisesti hyödyntää osamaksumahdollisuutta, ja maksaa lainan takaisin pienemmissä kuukausierissä. Joustolimiitin luottoraja on 100-4000 euroa ja saat tyypillisesti takaisinmaksuaikaa nostamillesi luotoille jopa 36 kuukautta. Maksat kuluja ainoastaan käyttämästäsi luotosta, jolloin jäljelle jäävä osuus säilyy luottotililläsi ilmaisena käyttövarana.

Joustolimiitin hakeminen

Lainaa voivat hakea kaikki vähintään 19-vuotiaat yksityishenkilöt, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin, ja joille on käytössään henkilökohtainen matkapuhelinnumero. Lisäksi tarvitset verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Joissakin tapauksissa voidaan pyytää erillisten liitteiden toimittamista annettujen tietojen oikeellisuuden tarkistamiseksi. Laina on vakuudeton, joten et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainallesi.

Credit24 Joustolimiittiä haetaan sähköisellä verkkohakemuksella, joka löytyy lainantarjoajan kotisivuilta. Voit hakea lainaa myös älypuhelimella tai tabletilla. Lainahakemuksen voi täyttää mihin vuorokauden aikaan tahansa, ja hakemuksia käsitellään päivittäin asiakaspalvelun aukioloaikojen mukaisesti.

Hakemusprosessi on nopea ja yksinkertainen. Sinun tulee ensin tunnistautua henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi. Tämä onnistuu seuraavien pankkien tunnuksilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, S-Pankki, Handelsbank, Nooa Säästöpankki ja Oma Säästöpankki. Tämän jälkeen sivusto ohjaa sinut takaisin hakemukseen, jossa osa henkilötiedoistasi näkyy esitäytettynä. Seuraavaksi sinun tulee ilmoittaa matkapuhelinnumerosi, johon sinulle lähetetään turvakoodi, mikäli antamasi tiedot täsmäävät virallisista tietokannoista löytyviin tietoihin eikä sinulla ole maksuhäiriöitä luottotiedoissasi. Turvakoodi tulee syöttää siihen varattuun kenttään, ja tämän jälkeen voit täyttää hakemuksen loppuun sekä vahvistaa antamasi tiedot.

Tunnistautumisen ja tietojen täyttämisen jälkeen voit valita sinulle sopivan luottorajan 100-4000€ väliltä. Voit vertailla eri lainavaihtoehtojen kuukausieriä sivuilta löytyvän liukurin avulla. Tässä vaiheessa voit myös päättää, haluatko nostaa rahaa tilillesi heti vai tehdä tämän myöhemmin. Kun olet löytänyt sopivan lainatuotteen, sinun tulee vielä vahvistaa valintasi sekä hyväksyä luottoehdot. Tämän jälkeen saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Mikäli teit hakemuksen yhteydessä ensimmäisen nostopyynnön, rahat siirretään tilillesi keskimäärin 15 minuutin kuluessa, kun hakemus on käsitelty ja lopullinen lainapäätös annettu.

Joustolimiitin käyttäminen ja kulut

Credit24 Joustolimiitti on jatkuva luotto, jota voit siirtää vapaasti tilillesi tarpeidesi mukaan valitsemasi luottorajan puitteissa. Voit valita luottorajaksi 100-4000 euroa. Luotto ei sisällä piilokuluja: maksat ainoastaan korkoa luotosta, jonka olet siirtänyt käyttöösi.

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen nostosi korottomana ja kuluttomana. Tämä tarkoittaa sitä, että et maksa normaalia nostopalkkiota ja saat nostamallesi luotolle 30 päivää korotonta maksuaikaa. Mikäli et maksa luottoa kokonaisuudessaan takaisin eräpäivään mennessä, luotolle ryhtyy kertymään normaalisti korkoa.

Jos sinulla on jo käytössäsi Joustolimiitti, voit tehdä nostoja kotisivuilla tai mobiilipalvelussa. Ensimmäisen noston jälkeen kaikista tulevista nostoista veloitetaan nostopalkkio, joka on 6,95% nostetusta summasta, mutta kuitenkin vähintään 5 euroa.

Korottoman maksuajan päättymisen jälkeen luotosta peritään vuotuista nimelliskorkoa, joka on suuruudeltaan 40,56-95,4%. Korko lasketaan päivittäin ja se maksetaan kuukausittaisten maksuerien yhteydessä.

Koron ja nostopalkkion lisäksi voidaan periä maksujen viivästymisestä aiheutuvia lisäkuluja. Näitä ovat esimerkiksi kirjallinen maksumuistutus, josta veloitetaan normaali 5 euroa. Lisäksi myöhästyneestä maksuerästä peritään viivästyskorkoa.

Lainan takaisinmaksu ja maksuvapaa

Saat nostamallesi Credit24 lainalle yleensä takaisinmaksuaikaa 36 kuukautta. Voit säästää korkokuluissa maksamalla lainasi takaisin suuremmissa erissä tai kertamaksuna. Kuukausilaskut lähetetään valintasi mukaan joko postitse tai sähköisesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit valita luottohakemuksen yhteydessä itsellesi sopivan eräpäivän, jota voi myös myöhemmin muuttaa 5 euron lisämaksusta.

Mikäli maksat lainaasi takaisin erissä, voit myös pitää maksuvapaan kuukauden. Tällöin sinun ei tarvitse tehdä lyhennystä kyseisenä kuukautena, mutta et voi myöskään tehdä uusia rahanostoja maksuvapaan kuukauden aikana. Maksuvapaan kuukauden aikana korkoa kertyy normaalisti ja se lisätään seuraavien laskujen minimikuukausierään. Voit käyttää maksuvapaan kuukauden, mikäli olet hoitanut edellisen laskusi takaisinmaksun ajallaan. Lisäksi maksuvapaasta kuukaudesta veloitetaan 20€ suuruinen lisämaksu.