Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

Credigo yhdellä silmäyksellä

Credigo tarjoaa edulliset ja nopeat pikavipit ilman piilokuluja – maksat lainasta vain korkoa. Rahat tilille vain 10 minuutissa!
 • Lainaa

  100-2500€

 • Laina-aika

  6-60kk

 • Luvattu korko

  46,69-49,77%

 • Lainan laji

  Laina netistä

Credigon palaute

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /www/askfino_616/public/wp-includes/functions.php on line 4777

Jaa rehellisesti (HYVÄ tai HUONO) kokemuksesi Credigosta ja auta muita lainaamaan paremmin. Me AskFino.fi-palvelussa teemme parhaamme seurataksemme ja vertaillaksemme lainanantajia heidän luotettavuutensa, asiakaspalvelunsa, joustavuutensa ja monien muiden ominaisuuksiensa suhteen – mutta se ei vielä riitä. Tarvitsemme oikeita asiakkaita – kuten sinua – antamaan meille tietoja.

Hyvä tietää Credigosta

 • Lainasumma (minimi-maksimi): 100-2500€
 • Laina-aika: 6-60kk, lainasummasta riippuen
 • Käsittelyaika: Lainapäätös välittömäst
 • Nimelliskorko: 39%
 • Todellinen vuosikorko: 46,69-49,77%

Voinko saada lainan Credigosta?

 • Ikävaatimus: 20-70 vuotta
 • Kansalaisuus: vakituinen osoite Suomessa
 • Tulot: Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Vakuudet/takaajat: Et tarvitse

Mitkä ovat Credigon kustannukset sekä mahdolliset lisäkulut?

 • Avausmaksu: 0€
 • Tilinhoitomaksu: 0€ /kk
 • Kuukausikorko: 3,25-3,42%
 • Todellinen vuosikorko: 46,69-49,77%
 • Maksumuistutus: 5€

Usein kysyttyä

1. Paljonko voin hakea pikavippiä?

Voit hakea pikavippiä 100-2500€. Saat lainallesi takaisinmaksuaikaa 6-60 kuukautta riippuen lainatusta summasta.

2. Kuka voi hakea pikalainaa?

Voit hakea pikalainaa, jos olet vähintään 20 vuotias, asut vakituisesti Suomessa ja sinulla on käytössäsi verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne tunnistautumista varten. Lainaa ei voida myöntää luottotiedottomalle.

3. Miten lainaa haetaan?

Lainaa haetaan sähköisellä hakemuksella Credigon kotisivuilla. Voit jättää hakemuksen mihin aikaan tahansa ja saat alustavan päätöksen välittömästi. Sinun täytyy tunnistautua hakemuksen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Erillisten liitteiden lähettämistä ei vaadita.

4. Kuinka nopeasti rahat ovat tilillä?

Hakemuksia käsitellään ja maksetaan arkisin kello 9-20, ja lauantaisin kello 10-18 välisenä aikana. Palvelun aukioloaikoina rahat siirretään tilille 10 minuutin kuluessa. Muina aikoina lähetetyt hakemukset käsitellään seuraavan aukiolopäivänä, jolloin myös rahat maksetaan tilille.

5. Mitä kuluja lainaan kuuluu?

Lainan kulut muodostuvat ainoastaan korosta. Et joudu maksamaan lainasta avausmaksuja, tilinhoitokuluja tai muita piilokuluja. Kuukausikorko vaihtelee 3,25-3,42% välillä riippuen lainasummasta ja laina-ajasta. Todellinen vuosikorko on aina alle 50,5%.

Credigo Yhteenveto

Credigo on tarjonnut rahoituspalveluita jo yli kymmenen vuoden ajan. Yritys pyrkii muuttamaan Suomen pienlainamarkkinoita tarjoamalla selkeitä pikalainoja lyhytaikaiseen rahantarpeeseen. Tarkoituksena on, että lainapalvelut ovat läpinäkyviä eivätkä asiakkaat maksa lainoista piilokuluja.

Voit hakea Credigolta vakuudetonta pikalainaa 100 eurosta 2500 euroon. Saat lainallesi reilusti takaisinmaksuaikaa kuudesta kuukaudesta aina viiteen vuoteen saakka. Laina-ajan maksimipituus vaihtelee hieman lainasumman perusteella.

Lainan hakeminen

Voit hakea pikalainaa, jos olet vähintään 20 vuotta, asut vakituisesti Suomessa ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Vastuullisena lainanantajana yritys edellyttää myös, että hakija on luottokelpoinen, eli lainaa ei voida myöntää luottotiedottomalle henkilölle.

Lainaa haetaan lainantarjoajan kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakemuksella. Vakuudettoman pikalainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, sillä koko hakemusprosessi onnistuu internetissä. Et myöskään tarvitse perinteisten pankkilainojen edellyttämiä vakuuksia tai takaajia lainallesi. Hakemus on hyvin suoraviivainen: sinun tulee täyttää vaaditut tiedot ja tunnistautua joko verkkopankkitunnuksilla tai vaihtoehtoisesti mobiilivarmenteella. Erillisiä liitteitä ei tarvitse lähettää.

Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi, ja rahat siirretään tilillesi 10 minuutin kuluessa myönteisestä päätöksestä. Voit jättää hakemuksen mihin aikaan tahansa. Hakemuksia käsitellään palvelun aukioloaikoina arkisin kello 9-20 ja lauantaisin kello 10-18 välillä.

Lainan takaisinmaksu

Laina maksetaan takaisin lyhennysohjelman mukaisissa kuukausierissä. Kuukausierän suuruus määräytyy lainasumman ja laina-ajan sekä lainaan kohdistuvan koron perusteella. Credigo tarjoaa lainallesi takaisinmaksuaikaa kuudesta kuukaudesta viiteen vuoteen. Laina-ajan minimi- ja maksimipituudet vaihtelevat lainatun summan perusteella, esimerkiksi pienimmän 100 euron suuruisen lainan maksuaika on aina 6kk, kun taas 2500 euron pikalainan laina-aika on vähintään yhden vuoden ja maksimissaan viisi vuotta.

Laskut lähetetään ensisijaisesti antamaasi sähköpostiosoitteen. Voit halutessasi vaihtaa laskutustavaksi perinteisen paperikirjeen, josta ei peritä lisämaksua. Laskun eräpäivä on aina kuun 28. päivä.

Lainan voi halutessaan maksaa takaisin myös nopeammin. Voit maksaa kuukausieriä suurempia maksusuorituksia tai maksaa koko avoimen lainasaldon takaisin kerralla. Tästä ei veloiteta lisäkuluja. Mikäli haluat maksaa koko lainan pois kerralla, saat takaisin maksettavan summan asiakaspalvelusta.

Lainan kulut

Pikalainat ovat yrityksen periaatteiden mukaisesti läpinäkyviä, eivätkä sisällä piilokuluja. Maksat pikalainasta kuluina ainoastaan korkoa, joka on kuukausitasolla 3,25-3,42%. Todellinen vuosikorko noudattaa laissa asetettua pikalainojen korkokattoa, jonka mukaan lainakorko saa olla enintään 50,5%. Yrityksen pikalainojen todellinen vuosikorko on lainasummasta riippuen 46,69-49,77%.

Koron lisäksi laina ei sisällä muita kuluja. Et maksa siis esimerkiksi lainasopimuksen yhteydessä avausmaksua tai kuukausittaisia tilinhoitokuluja, jotka normaalisti nostavat pikalainojen todellista vuosikorkoa näistä aiheutuneiden lisäkulujen vuoksi. Ainoat mahdolliset lisäkulut koskevat maksujen viivästymisestä koituvia kuluja. Esimerkiksi maksumuistutuksesta veloitetaan normaali 5€ lisämaksu. Lisäksi erääntyneestä maksuerästä voidaan periä viivästyskorkoa.

Hintatakuu

Credigo haluaa tarjota lainanhakijoille parhaan mahdollisimman hinnan. Tästä johtuen kaikille asiakkaille tarjotaan 30 päivän hintatakuu. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että mikäli olet ottanut Credigon tarjoaman pikalainan, ja näet yrityksen mainostavan lainaa edullisempaan hintaan 30 vuorokauden sisällä, erotus hyvitetään sinulle lahjakorttina. Hintatakuu koskee ainoastaan yrityksen omia lainoja, eikä kata toisten laina- tai luottokorttiyhtiöiden, vertaislainojen tai vakuudellisten lainojen hintoja.

Takuu on voimassa 30 päivää sopimuksen allekirjoittamispäivästä alkaen. Jos löydät tämän ajan kuluessa edullisemman tarjouksen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse. Sinun tulee ilmoittaa lainasi sopimusnumero ja todistus siitä, että yritys tarjoaa lainaa edullisemmalla hinnalla. Tämän jälkeen erotus hyvitetään lahjakorttina.