Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

Cashbuddy yhdellä silmäyksellä

Cashbuddylta voit hakea lainaa nopeasti - myös mobiilisti. Hae lainaa 1000-3000€ ja maksa joustavasti erissä. Lainapäätös heti
 • Lainaa

  1000-3000€

 • Laina-aika

  12-60kk

 • Luvattu korko

  19,9-24,9%

 • Lainan laji

  Laina netistä

Cashbuddyn palaute

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /www/askfino_616/public/wp-includes/functions.php on line 4777

Jaa rehellisesti (HYVÄ tai HUONO) kokemuksesi Cashbuddysta ja auta muita lainaamaan paremmin. Me AskFino.fi-palvelussa teemme parhaamme seurataksemme ja vertaillaksemme lainanantajia heidän luotettavuutensa, asiakaspalvelunsa, joustavuutensa ja monien muiden ominaisuuksiensa suhteen – mutta se ei vielä riitä. Tarvitsemme oikeita asiakkaita – kuten sinua – antamaan meille tietoja.

Hyvä tietää Cashbuddysta

 • Min lainan määrä: 1000€
 • Max lainan määrä: 3000€
 • Min. laina-aika: 12kk
 • Max. laina-aika: 60kk
 • Vuosikorko: 19,9-24,9%
 • Käsittelyaika: Päätös välittömästi

Voinko saada lainan Cashbuddysta?

 • 1000€ lainoille vähintään 20 vuotta, tätä suuremmille lainoille vähintään 22 vuotta
 • Tulot: Vähintään 800 €/kk
 • Vakuus / Takaajat: Et tarvitse

Mitkä ovat Cashbuddyn kustannukset sekä mahdolliset lisäkulut?

 • Järjestelypalkkio: 0-299€
 • Tilinhoitomaksu: 9 €/kk
 • Maksumuistutus: 5€
 • Lainan takaisinmaksu ennenaikaisesti: Maksuton
 • Maksuvapaakuukausi: 5€

Usein kysytyt kysymykset

1. Mihin käyttötarkoitukseen laina soveltuu?

Edulliset lainat pitkillä maksuajoilla soveltuvat erinomaisesti suurempiin hankintoihin, kuten esimerkiksi kodin remontointiin tai matkarahaksi.

2. Kenelle laina voidaan myöntää?

Ikävaatimuksena pienimille tarjotuille, 1000€ suuruisille lainoille, on vähintään 20 vuotta. Tätä suurempien lainojen hakijoiden tulee olla vähintään 22-vuotiaita. Edellytyksenä on säännölliset, vähintään 800€ suuruiset kuukausitulot (palkka tai eläke). Työsuhteen muodolla ei ole väliä – voit hakea lainaa riippumatta siitä, työskenteletkö osa-aikaisesti, määräaikaisesti vai vakituisesti – kunhan tulosi ovat riittävät. Tukia ja pääomatuloja ei huomioida lainahakemuksessa tuloina. Sinulla ei saa myöskään olla maksuhäiriömerkintää luottotiedoissa.

3. Kuinka nopeasti rahat ovat tilillä?

Lainahakemukset käsitellään nopeasti reaaliajassa, jolloin saat päätöksen välittömästi. Rahat siirretään tilillesi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

4. Miten lainaa haetaan?

Voit hakea lainaa sähköisellä verkkohakemuksella. Lainan hakeminen on helppoa niin tietokoneella kuin mobiililaitteellakin, eli voit halutessasi täyttää hakemuksen myös tien päällä älypuhelimella tai tabletilla. Tarvitset hakemukseen liitteeksi kopion palkka- tai eläkelaskelmastasi, jonka voit lähettää suoraan PDF-tiedostona tai puhelimella otettuna kuvana. Saat lainapäätöksen välittömästi hakemuksen lähetettyäsi. Lainasopimuksen voimaan astumiseksi sinun tulee allekirjoittaa sopimus sähköisesti verkkopankkitunnuksilla.

5. Kuinka voin tarkistaa lainan maksutiedot? Voinko maksaa lainaan takaisin etuajassa?

Lainan kuukausittaiset lyhennyserät pysyvät koko laina-ajan saman suuruisina. Voit tarkastella henkilökohtaisen lainasi tietoja ilmaisessa OmaBuddy-palvelussa, josta näet esimerkiksi maksuerän suuruudeen sekä lainasi maksuhistorian. Maksutiedot näkyvät myös kuukausittain postissa lähetetystä laskusta. Lainan voi halutessaan maksaa pois ennenaikaisesti ilman lisäkuluja. Voit tarkistaa päiväkohtaisen lainasaldosi OmaBuddy-palvelusta ja yksinkertaisesti maksaa jäljellä olevan summan takaisin.

Cashbuddy Yhteenveto

Cashbuddy tarjoaa asiakkailleen nopeasti ja helposti haettavat lainat 1000-3000€ väliltä. Muiden vakuudettomien, sähköisesti haettavien lainojen tapaan, se on pankin lainaa kalliimpi vaihtoehto, mutta lainalla on omat etunsa. Maksuttoman hakemuksen voi jättää seitsemänä päivänä viikossa ja mobiiliasiakkaat voivat hakea lainaa vaivattomasti tienkin päällä. Lisäksi et tarvitse lainallesi takaajia, eikä sinun tarvitse kiinnittää omaisuuttasi vakuudeksi.

Voit hakea lainaa, jos olet 20-65 vuotias, sinulla on säännölliset kuukausitulot (vähintään 800€/ kk) ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Maksuhäiriömerkintä on usein este lainan myöntämiselle. Yli 1000€ suuruisille lainoille sekä lainan korotuksille vaaditaan vähintään 22 vuoden ikää.

Laina-aika on pituudeltaan vähintään 12kk ja enintään 5 vuotta (60kk). Voit valita itsellesi sopivan takaisinmaksuajan omien tarpeidesi mukaan. Huomioi kuitenkin, että laina-aika vaikuttaa osaltaan sekä lainakoron että järjestelypalkkion suuruutee yhdessä lainasumman kanssa. Voit tutustua lainan tarkkoihin kuluihin sivuston lainalaskurilla. Kulut tuodaan selkeästi ilmi myös lainapäätöksen yhteydessä, joten voit tarkistaa tiedot ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Lainan kustannukset

Lainan korko riippuu lainasummasta sekä laina-ajan pituudesta, ollen suurudeltaan väliltä 19.9-24.9%. Käytännössä mitä pienempää lainaa haet, ja mitä lyhyemmän takaisinmaksuajan valitset lainallesi, sitä pienempi on myös korkosi. Vastaavasti korko kasvaa lainasumman kasvaessa sekä takaisinmaksuajan ollessa pidempi.

Lainasopimuksen yhteydessä voidaan veloittaa myös tilin avausmaksu, eli järjestelypalkkio. Se on suuruudeltaan 0-299€. Lainan koron tapaan myös järjestelypalkkion suuruus riippuu lainasummasta sekä laina-ajan pituudesta. Järjestelypalkkiota ei veloiteta lainkaan 1000-1400€ suuruisilta lainoilta, joiden laina-aika on enintään 24 kuukautta. Vastaavasti taas hakiessasi suurinta mahdollista lainaa (3000€) pisimmällä mahdollisella maksuajalla (60kk), sinulta veloitetaan suurin mahdollinen järjestelypalkkio 299€. Järjestelypalkkio jaetaan tasan kaikkien maksuerien kesken ja sinun tulee maksaa kyseinen palkkio kokonaisuudessaan myös siinä tapauksessa, että maksat lainan pois ennenaikaisesti.

Lisäksi lainan kustannuksiin kuuluu tilinhoitomaksu, joka on suurudeltaan 9 €/kk. Tämä lasketaan automaattisesti mukaan maksamaasi kuukausierään.

Lainan takaisinmaksu

Cashbuddy tarjoaa lainoille joustavat ja reilut maksuajat. Voit valita itsellesi sopivan takaisinmaksuajan 12-60kk väliltä. Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä, joiden suuruus määräytyy lainasumman ja maksuajan perusteella. Kuukausierät pysyvät saman suuruisina koko laina-ajan, joten takaisinmaksaminen on hyvin yksinkertaista.

Voit halutessasi neuvotella pienemmän maksuerän lainallesi sekä siirtää eräpäivää enintään 14 vuorokaudella. Mikäli eräpäivää siirretään yli 14 vuorokaudella tai jäljellä olevan lainan maksuohjelmaa muutetaan, sinulta veloitetaan kotisivuilta löytyvän hinnaston mukainen lisämaksu seuraavasti:

 • Kun lainasta jäljellä alle 100 euroa tai 4 erää: 20 euroa
 • Kun lainasta jäljellä 100 – 1000 euroa: 30 euroa
 • Kun lainasta jäljellä yli 1000 euroa: 50 euroa

Jos et suorita maksua eräpäivään mennessä etkä ole sopinut erikseen eräpäivän lykkäämisestä, sinulle lähetetään 14 vuorokauden kuluttua kirjallinen maksukehotus, josta peritään normaali 5€ suuruinen lisämaksu.

Voit halutessasi suorittaa suuremman erämaksun tai maksaa jäljellä olevan lainasumman pois kerralla ilman lisäkustannuksia. Sinun ei tarvitse ottaa erikseen yhteyttä lainantarjoajaan, vaan voit tarkistaa päiväkohtaisen lainasaldosi OmaBuddy palvelusta ja tehdä kyseisen summan suuruisen maksusuorituksen. Huomioi kuitenkin, että kuukausimaksujen maksaminen etukäteen ei ole mahdollista, vaan tasaerät tulee maksaa kahden viikon sisällä eräpäivästä kuukausittain.

Lyhennysohjelman muutokset ja lainankorotus

Voit neuvotella lainan lyhennysohjelmaa koskevista muutoksista ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse. Huomioi kuitenkin, että mahdollisesti erääntyneet maksut tulee suorittaa ennen maksuohjelman muutoksia. Maksuvaatimuksille ei myönnetä lisää maksuaikaa. Mikäli haluat pitää lyhennysvapaan kuukauden, tämä onnistuu pyytämällä sitä asiakaspalvelusta. Lyhennysvapaasta kuukaudesta peritään 5€ suuruinen maksu.

Voit halutessasi hakea myös lainankorotusta, jos alkuperäinen lainasummasi on syystä tai toisesta riittämätön. Cashbuddy käsittelee lainakorukset uutena lainahakemuksena hakemisen helpottamiseksi, joten huomioi tämä tarvittavien tulotositteiden osalta. Sinulla voi siis olla kerrallaan avoinna vain yksi laina Cashbuddylta.

Moitteeton maksuhistoria katsotaan lainakorotukseen eduksi, joten jos olet hoitanut maksusi asianmukaisesti, sinulla on parempi mahdollisuus saada haluamasi korotus. Nykyinen lainasumma vähennetään uudesta maksettavasta lainasta, jolloin tilillesi maksetaan jäljelle jäävä erotus. Voidaksesi hakea lainakorotusta, sinulla tulee olla avoin Cashbuddyn laina ja sinun tulee olla vähintään 22 vuotias.