Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

Blue Finance yhdellä silmäyksellä

BlueFinance tarjoaa nopeat pikavipit ja joustoluotot 2000€ luottorajalla. Hae ensilainasi tänään ja saat sen ilmaiseksi – ei lisäkuluja!
 • Lainaa

  100-2000€

 • Laina-aika

  3-34kk

 • Luvattu korko

  30.96%

 • Lainan laji

  Laina netistä

BlueFinancen palaute

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /www/askfino_616/public/wp-includes/functions.php on line 4777

Jaa rehellisesti (HYVÄ tai HUONO) kokemuksesi BlueFinancesta ja auta muita lainaamaan paremmin. Me AskFino.fi-palvelussa teemme parhaamme seurataksemme ja vertaillaksemme lainanantajia heidän luotettavuutensa, asiakaspalvelunsa, joustavuutensa ja monien muiden ominaisuuksiensa suhteen – mutta se ei vielä riitä. Tarvitsemme oikeita asiakkaita – kuten sinua – antamaan meille tietoja.

Blue Finance pikavippi - Hyvä tietää

 • Lainasumma (minimi-maksimi): 100-700€
 • Laina-aika: 12kk
 • Käsittelyaika: Välittömästi
 • Nimelliskorko: 30%

Blue Finance joustoluotto - Hyvä tietää

 • Luottoraja: max. 2000€
 • Laina-aika: Jatkuva sopimus
 • Takaisinmaksuaika: 3-34kk
 • Kuukausikorko: 8%
 • Nimelliskorko: 96%

Voinko saada BlueFinance-lainan?

 • Ikävaatimus: Vähintään 18 vuotta
 • Kansalaisuus: Vakituinen osoite Suomessa
 • Tulot: Tulotiedot esitettävä tarvittaessa pyynnöstä
 • Vakuudet/takaajat: Et tarvitse

Mitkä ovat Blue Finance pikavippin maksut?

 • Tilin avaus: 0€
 • Laskutuskulu: 0€
 • Nimelliskorko: 30%
 • Toimituspalkkio: 15%
 • Muuta: Koroton ja kuluton pikavippi uusille asiakkaille

Mitkä ovat Blue Finance joustoluotto -maksut?

 • Tilin avaus: 0€
 • Laskutuskulu: 5€ /kk
 • Nostoprovisio: 15% jokaisesta nostetusta summasta
 • Nimelliskorko: 96%, kuukausitasolla 8%

Usein kysyttyä

1. Mihin käyttötarkoitukseen pikavippi sopii?

Pikavipit sopivat nimensä mukaisesti akuuttiin ja tilapäiseen rahantarpeeseen. Voit hakea pikavippiä 100-700€ väliltä ja saat rahat tilillesi nopeasti, yleensä 15 minuutin kuluessa. Pikavipit tuovat helpotusta elämän yllättäviin tilanteisiin, esimerkiksi ennalta arvaamattomien laskujen maksamiseen.

2. Mitä tarkoittaa joustoluotto?

Joustoluotto on joustava ratkaisu arjen ja vapaa-ajan lisämenojen kattamiseen. Se toimii perinteisen luottokortin tapaan. Blue Financen joustoluotolla on 2000€ limiitti, jonka puitteissa voit tehdä nostoja tarpeidesi mukaan. Voit maksaa nostamasi erät takaisin kerralla tai osamaksulla, jolloin saat takaisinmaksuaikaa 3-34 kuukautta.

3. Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa, jos olet vähintään 18 vuotias, asut vakituisesti Suomessa eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissasi.

4. Mitä tarkoittaa ilmainen pikavippi uusille asiakkaille?

Saat uutena asiakkaana ensimmäisen pikavipin korottomana ja kuluttomana. Tällöin edellytetään, että maksat lainaamasi pikalainan kerralla takaisin. Mikäli haluat käyttää perinteistä 12 kuukauden maksuohjelmaa, korot ja kulut veloitetaan normaalisti. Voit hakea kulutona ja korotona pikalainaa enintään 300€.

5. Miten lainaa haetaan?

Molempia lainoja haetaan Blue Financen kotisivuilta löytyvillä hakemuksilla. Voit jättää hakemuksen mihin vuorokauden aikaan tahansa, seitsemänä päivänä viikossa. Hakemuksia käsitellään palvelun aukioloaikoina kello 7-23 välillä, jolloin saat lainapäätöksen nopeasti, enimmillään 15 minuutin kuluessa. Mikäli saat myönteisen lainapäätöksen yöllä, maksetaan rahat tilillesi heti seuraavan aamuna. Sinun ei tarvitse pääsääntöisesti lähettää liitteitä esimerkiksi tuloistasi. Joissakin tapauksissa sinulta voidaan kuitenkin pyytää näitä erikseen, jolloin sinun tulee esittää esimerkiksi palkka- tai eläketulosi vaadittavilla kopioilla.

Blue Finance Yhteenveto

Blue Finance on suomalainen rahoitusyhtiö, joka on toiminut markkinoilla jo vuodesta 2011 alkaen. Aiemmin yksinomaan pikalainoihin erikoistunut yhtiö tarjoaa nykyään perinteisen pikavipin osamaksulla sekä joustoluoton 2000€ luottorajalla. Voit maksaa joustoluoton takaisin joko kerralla tai joustavasti pienemmissä kuukausierissä, jolloin saat takaisinmaksuaikaa 3-34 kuukautta.

Molemmat lainat ovat vakuudettomia, eli et tarvitse lainallesi takaajia tai vakuuksia. Hakeminen onnistuu nopeasti ja yksinkertaisesti, ja lainahakemukset käsitellään välittömästi. Pääsääntöisesti myöskään tositteiden toimittamista hakemuksen yhteydessä ei edellytetä; riittää, että täytät lainahakemuksessa vaaditut tiedot.

Lainan hakeminen

Voit hakea lainaa, jos olet vähintään 18 vuotias, asut vakituisesti Suomessa ja sinulla on käytössäsi suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset. Lisäksi edellytyksenä on, että sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissasi.

Molempia lainoja haetaan lainantarjoajan kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakemuksella. Voit hakea lainaa myös mobiililaitteella. Hakemuksen täyttäminen ei maksa mitään ja se onnistuu muutamassa minuutissa. Lainan hakemisen yhteydessä sinun tulee myös tunnistautua järjestelmään omilla verkkopankkitunnuksillasi. Lainahakemukset käsitellään välittömästi palvelun aukioloaikoina kello 7-23. Usein saat lainapäätöksen jo heti lainahakemuksen päätteeksi. Mikäli saat myönteisen päätöksen, rahat maksetaan tilillesi välittömästi.

Pääsääntöisesti sinulta ei vaadita tositteiden lähettämistä; riittää, että täytät vaadittavat tiedot hakemukseen. Joissakin tapauksissa lainantarjoaja voi pyytää erikseen tiettyjen liitteiden toimittamista, jolloin lainanhakijan tulee toimittaa nämä voidakseen saada myönteisen päätöksen.

Pikavippi

Blue Finance tarjoaa korottomat ja kuluttomat pikavipit uusille asiakkaille. Voit hakea korotonta ja kulutonta pikalainaa 100-300€ väliltä. Tällöin edellytyksenä on, että maksat lainaamasi summan kokonaisuudessaan takaisin 14 vuorokauden kuluessa. Mikäli maksusuoritusta ei tehdä 14 vuorokauden sisällä, sopimus jatkuu normaalin 12 kuukauden maksuohjelman mukaisesti, jolloin lainasumman lisäksi maksettavaksi tulevat korot ja muut lisäkulut.

Vanhat asiakkaat voivat hakea pikavippiä 100-700€ väliltä. Avoimeen lainaan kohdistuu maksettavaksi 30% vuotuinen korko. Lisäksi lainan noston yhteydessä veloitetaan 15% suuruinen toimituspalkkio, joka määräytyy lainasumman perusteella. Laina-aika on 12kk ja takaisinmaksu tapahtuu kuudessa erässä, jolloin joka toinen kuukausi on maksuvapaa. Voit halutessasi myös maksaa koko pikavipin takaisin kerralla. Vastaavasti myös uudet asiakkaat, jotka haluavat hakea 300€ suurempaa pikalainaa, sitoutuvat noudattamaan tämän lainasopimuksen lyhennysaikataulua ja ehtoja.

Joustoluotto

Mikäli haluat hakea suurempaa lainaa, tällöin ratkaisuna on joustoluotto. Kyseessä on jatkuva pikaluotto, jolla on 2000€ luottoraja. Joustoluotto on jatkuva sopimus, joka on voimassa toistaiseksi. Kyseessä on luottokortin tapaan toimiva laina, jolloin voit tehdä luottorajan puitteissa nostoja tarpeen mukaan. Lainan kulut kohdistuvat käyttämääsi luottoon, ei siis luottorajaan.

Blue Finance joustoluoton nimelliskorko on 96%, joka on kuukausitasolla ilmaistuna 8%. Lisäksi jokaisesta nostosta peritään 15% suuruinen nostoprovisio nostamasi summan perusteella, ja jokaisesta laskusta 5€ suuruinen lisämaksu. Joustoluotto erääntyy maksettavaksi 30 vuorokauden kuluttua ensimmäisestä nostosta. Voit maksaa nostamasi luoton kuluineen kerralla takaisin tai vaihtoehtoisesti käyttää osamaksua. Tällöin kuukausierä on suuruudeltaan 20% avoimen saldon määrästä riippuen, kuitenkin vähintään 200€.

Koska joustoluottosopimus on jatkuva, laskutus jatkuu kuukausittain niin kauan, kun luottotililläsi on avoinna maksamatonta saldoa. Voit valita laskun eräpäivän joustavasti hakemuksen yhteydessä, ja halutessasi voit myös vaihtaa eräpäivää ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.