Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

BigBank yhdellä silmäyksellä

Bigbankilta saat vakuudettomat kulutusluotot ja yhdistelylainat. Hakemalla lainaa yhteishakijan kanssa voit saada suuremman lainan.
 • Lainaa

  2000-40 000€

 • Laina-aika

  6-120kk

 • Luvattu korko

  8,9%

 • Lainan laji

  Laina netistä

BigBankin palaute

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /www/askfino_616/public/wp-includes/functions.php on line 4777

Jaa rehellisesti (HYVÄ tai HUONO) kokemuksesi Bigbankista ja auta muita lainaamaan paremmin. Me AskFino.fi-palvelussa teemme parhaamme seurataksemme ja vertaillaksemme lainanantajia heidän luotettavuutensa, asiakaspalvelunsa, joustavuutensa ja monien muiden ominaisuuksiensa suhteen – mutta se ei vielä riitä. Tarvitsemme oikeita asiakkaita – kuten sinua – antamaan meille tietoja.

Hyvä tietää BigBankista

 • Min lainan määrä: 2000€
 • Max lainan määrä: 40000€
 • Min. laina-aika: 6kk
 • Max. laina-aika: 120kk
 • Korko: 8.9%
 • Käsittelyaika: Päätös samana päivänä. Rahojen siirto kestää pankista riippuen 1-2 pankkipäivää.

Voinko saada lainan BigBankista?

 • Ikä: vähintään 22 vuotta
 • Kansalaisuus: Suomen kansalainen tai Suomessa vakituisesti asuva henkilö
 • Tulot: Nettotulot lainahakemusta edeltävinä kuukausina vähintään 1200 €/kk
 • Vakuus / Takaajat: Et tarvitse

Mitkä ovat BigBankin kustannukset sekä mahdolliset lisäkulut?

 • Sopimuspalkkio: 95-345€ riippuen lainasummasta
 • Maksumuistutus: 5€
 • Tilinhoitomaksu: 9,50 €/kk
 • Sopimusmuutokset: 60€
 • Lainan takaisinmaksu ennen lyhennysohjelman päättymistä: Ei lisäkuluja

Usein kysytyt kysymykset

1. Mihin käyttötarkoitukseen laina soveltuu?

Edullinen kulutusluotto pitkällä maksuajalla soveltuu erinomaisesti kattamaan suurempia menoja, esimerkiksi remonttilainaksi tai matkalainaksi lomamatkaa varten. Voit myös yhdistää useat lainat, pikavipit tai luottokorttivelat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi säästäen samalla lainanhoitokuluissa.

2. Kenelle laina voidaan myöntää?

Lainaa voivat hakea kaikki yli 22-vuotiaat Suomen kansalaiset tai Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, joiden nettotulot ovat vähintään 1200 €/kk. Hakiessasi yhteislainaa yhdessä avo- tai aviopuolisosi kanssa voit hakea jopa 40 000€ suuruista lainaa.

3. Kuinka nopeasti laina on tilillä?

Laina maksetaan tilille samana päivänä, kun virallinen sopimus on laadittu ja allekirjoitettu sähköisesti. Rahojen siirto tapahtuu pankista riippuen 1-2 arkipäivän sisällä.

4. Mitä kuluja lainaan kuuluu?

Ottaessasi lainan maksat kertaluontoisen sopimuspalkkion, joka on alle 2500€ lainasummien kohdalla 95€, 2500-9999€ lainasummalle 175€ ja yli 10 000€ lainalle 275€. Sinulta veloitetaan lisäksi kuukausittain tilinhoitomaksu, joka on suuruudeltaan 9,50 €/kk. Lainan korko määräytyy hakijakohtaisesti ja on suuruudeltaan 8,90-33,90%

5. Kuinka lainaa haetaan?

Lainaa voi hakea nopeasti ja yksinkertaisesti maksuttomalla verkkohakemuksella. Nopeuttaaksesi käsittelyä voit liittää hakemukseen tositteen tuloistasi. Lopulliseen päätökseen tarvitaan palkansaajalta viimeisin palkkalaskelma, josta ilmenee 3 kuukauden tulot, eläkeläiseltä eläkepäätös ja yrittäjältä henkilökohtainen verotuspäätös sekä yrityksen vahvistettu tilinpäätös. Saat hakemuksen jätettyäsi henkilökohtaisen lainatarjouksen, jonka voit allekirjoittaa sähköisesti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

BigBank Yhteenveto

BigBank tarjoaa asiakkailleen edulliset, vakuudettomat kulutusluotot pitkällä maksuajalla. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia saadaksesi lainan; riittää kun olet vähintään 22-vuotias Suomen kansalainen tai vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jolla on säännölliset kuukausitulot (vähintään 1200 €/kk) ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Sinulla ei siis saa olla maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissasi.

Voit hakea kulutusluottoa 2000-40 000€ väliltä. Yli 10 000€ lainan myöntämiseksi vaaditaan yhteislainan hakemista yhdessä toisen henkilön kanssa, mutta pienempiä lainoja myönnetään myös yksittäisille hakijoille. Laina-aika on pituudeltaan vähintään 6kk ja enintään 10 vuotta.

Lainan hakeminen onnistuu nopeasti sähköisellä verkkohakemuksella. Hakemus on maksuton, joten voit huoletta hakea lainaa ja tutustua henkilökohtaiseen lainatarjoukseen ennen sen hyväksymistä. Lopullinen lainapäätös vaatii sähköisen allekirjoittamisen verkkopankkitunnuksillasi ennen kuin lainasopimus astuu voimaan.

Lainan kustannukset

Lainan korko määräytyy hakijakohtaisesti ollen vähintään 8,90%, mutta enintään 33,90%. Korko määräytyy Bigbankin arvioiman henkilökohtaisen luottoluokituksen mukaan. Parhaan maksukyvyn omaaville asiakkaille myönnettävä korko on luonnollisesti pienempi.

Lisäksi lainasopimuksen yhteydessä veloitetaan tilin avausmaksu, eli sopimuspalkkio joka on suuruudeltaan 95€ alle 2500€ lainalle ja 145-195€ tätä suuremmille lainasummille. Sopimuspalkkio veloitetaan ainoastaan sopimuksen tekemisen yhteydessä, eli maksu on kertaluontoinen.

Lainan takaisinmaksu

Bigbank tarjoaa joustavat ja reilut maksuajat kulutusluotoille. Hakiessasi yksin lainaa laina-aika on 6-72kk, mutta yhteislainalle voidaan myöntää jopa 10 vuoden maksuaika. Lainan maksaminen tapahtuu kuukausierissä, joiden suuruus määräytyy lainasumman sekä maksuajan perusteella.

Voit valita maksun eräpäiväksi joko kuukauden 1. tai 15 päivän. Halutessasi voit muuttaa eräpäivää, mutta tällöin muutoksesta peritään 60€ suuruinen sopimusmuutosmaksu. Eräpäivän siirtäminen onnistuu 14-21 päivällä – tällöin perittävä maksu on suurudeltaan 5€. Mikäli et suorita maksua eräpäivään mennessä, sinulle lähetetään kirjallinen maksumuistutus, josta peritään normaali 5€ lisäkulu.

Voit myös halutessasi suorittaa suuremman erämaksun halutessasi tai maksaa jäljellä olevan lainasumman pois kerralla. Tästä ei veloiteta ylimääräisiä kustannuksia. Riittää kun ilmoitat suunnittelemasi maksupäivän ja summan, jolloin saat vastauksena lasketun päiväkohtaisen loppusaldon.

Lyhennysohjelman muutokset

Takaisinmaksu onnistuu joustavasti, jolloin maksuaikataulu joustaa tarvittaessa. Useimmissa tapauksissa voit muuttaa lyhennysohjelmaa halutessasi. Esimerkiksi jos tulosi pienenevät pysyvästi, on laina-ajan pidentäminen mahdollista, jolloin maksettavat kuukausierät ovat määrältään pienempiä.

BigBank ei mahdollista lyhennysvapaiden kuukausien määrittelyä lainoille etukäteen, mutta mikäli sinulla on tarve maksuvapaalle kuukaudelle, voit neuvotella siitä erikseen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Vastaavasti myös maksun viivästyessä kertaluontoisesti syystä tai toisesta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun, jolloin maksupäivää on mahdollista muuttaa yhden kerran.

Tyytyväisyystakuu

Kun sinulle on myönnetty laina, saat automaattisesti 60 päivän tyytyväisyystakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli et ole tyytyväinen palveluun tai haluat jostain syystä perua tekemäsi sopimuksen, voit tehdä sen lisäkuluitta 60 päivän sisällä. Tällöin maksat takaisin ainoastaan sinulle myönnetyn summan. Tyytyväisyystakuu koskee kaikkia lainasummia, jotka on haettu henkilökohtaisesti tai yhdessä yhteishakijan kanssa.

Voit käyttää tyytyväisyystakuuta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse ja suorittamalla maksun 5 päivän sisällä. Mahdolliset aiemmin suoritetut lyhennykset huomioidaan palautettavassa summassa.

Lainojen yhdistäminen

Voit hakea BigBankilta myös ns. yhdistelylainaa, jonka avulla voit maksaa useammat velat pois hakemallasi lainalla. Yhdistetty laina on sopiva ratkaisu henkilöille, joilla on esimerkiksi useita kulutusluottoja, pikavippejä ja pienlainoja eri lainantarjoajilta. Yhdistämällä velat yhdeksi lainaksi voit säästää lainanhallintakuluissa sekä helpottaa omaa talouden hallintaa, kun useiden eräpäivien muistamisen sijaan sinun tulee suorittaa vain yksi maksu kuukausittain.

BigBank myöntää yhdistelylainaa 10 000€ saakka yksittäiselle hakijalle ja jopa 40 000€ hakiessasi lainaa yhdessä avo- tai avipuolison kanssa. Korkojen ja tilinhoitomaksun lisäksi yhdistelylainasta veloitetaan kertaluontoinen sopimuspalkkio, joka on suuruudeltaan 345€.