Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

BankNorwegian yhdellä silmäyksellä

Bank Norwegianilta voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa aina 50 000€ asti. Saat lainalle joustavasti maksuaikaa - jopa 15 vuotta.
 • Lainaa

  1000-50 000€

 • Laina-aika

  1-15 vuotta

 • Luvattu korko

  8,99-22,49%

 • Lainan laji

  Laina netistä

BankNorwegian palaute

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /www/askfino_616/public/wp-includes/functions.php on line 4777

Jaa rehellisesti (HYVÄ tai HUONO) kokemuksesi BankNorwegianista ja auta muita lainaamaan paremmin. Me AskFino.fi-palvelussa teemme parhaamme seurataksemme ja vertaillaksemme lainanantajia heidän luotettavuutensa, asiakaspalvelunsa, joustavuutensa ja monien muiden ominaisuuksiensa suhteen – mutta se ei vielä riitä. Tarvitsemme oikeita asiakkaita – kuten sinua – antamaan meille tietoja.

Hyvä tietää BankNorwegianista

 • Min loan amount: 1000€
 • Max loan amount: 50000€
 • Min. loan tenure: 12kk
 • Max. loan tenure: 15 vuotta
 • Korko: 8,99% – 22,49% (vaihtuva)
 • Käsittelyaika: 0-2 arkipäivää

Voinko saada lainan BankNorwegianista?

 • Ikävaatimus: Vähintään 23 vuotta
 • Kansalaisuus: Suomen väestörekisterissä viimeiset 36kk
 • Vakuudet / takaajat: Et tarvitse
 • Muut ehdot: Luottokelpoisuus, ei maksuhäiriömerkintöjä

Mitkä ovat BankNorwegianin kustannukset sekä mahdolliset lisäkulut?

 • Avausmaksu: 0€/45€/95€
 • Tilinhoitomaksu: 5€ /kk
 • Korko: 8,99-22,49%
 • Todellinen vuosikorko: alkaen 9,59%
 • Viivästyskorko: 7%
 • Maksumuistutus: 5€
 • Lainan ennenaikainen takaisinmaksu: Ei lisäkustannuksia

Usein kysytyt kysymykset

1. Mihin käyttötarkoitukseen laina sopii?

Kulutusluotto soveltuu monipuolisesti pienten ja suurten hankkeiden rahoittamiseen sekä arjen helpottamiseksi. Voit myös lunastaa lainalla pois useita kalliita luottoja hakemalla velkarahoitusta. Bank Norwegian hoitaa tällöin kertyneet velkasi puolestasi.

2. Mikä on lainan korko?

Korko on henkilökohtainen ja se lasketaan asiakkaan taloudellisen tilanteen perusteella. Lainan nimelliskorko vaihtelee 8,99%-22,49% välillä. Korko on vaihtuva ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan asiakkaille henkilökohtaisesti.

3. Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa, jos olet vähintään 23 vuotias eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Tämän lisäksi edellytyksenä on, että olet ollut Suomen Väestörekisterissä viimeisen 36 kuukauden ajan.

4. Miten lainaa haetaan?

Lainaa haetaan lainantarjoajan kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakemuksella. Voit hakea lainaa myös älypuhelimella. Hakemuksen yhteydessä voit myös ladata tarvittavat asiakirjat, kuten palkkalaskelman tai viimeisimmän veroilmoituksen. Pyynnöt liitteistä saat sähköpostitse. Sopimus tulee lopuksi allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla.

5. Kuinka nopeasti laina maksetaan tililleni?

Hakemuksen käsittelyyn kuluu 0-2 arkipäivää. Saat vahvistuksen sähköpostiisi, kun laina on maksettu. Rahojen siirtoon kuluu pankista riippuen 1-2 arkipäivää.

Bank Norwegian Yhteenveto

Bank Norwegian on Norjasta lähtöisin oleva yksityisille markkinoille suunnattu nettipankki. Pankki on perustettu vuonna 2007 ja se on toiminut Suomessa vuoden 2015 lopusta alkaen. Lainojen lisäksi pankki tarjoaa mahdollisuuden hakea Norwegian Visa -luottokorttia sekä avata talletustilin.

Kulutusluotto tarjoaa nopean ja helpon ratkaisun pienempien ja suurempien menoerien rahoittamiseen. Lisäksi voit hakea velkarahoitusta, eli yhdistää useita kalliita pienlainoja ja velkoja yhdeksi lainaksi. Näin voit helpottaa omaa talouden hallintaasi ja säästää kuukausittaisissa maksukustannuksissa.

Lainan hakeminen

Voit hakea lainaa, jos olet vähintään 23 vuotias, sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja olet ollut Suomen Väestörekisterissä viimeisen 36 kuukauden ajan. Lisäksi hakijan luottokelpoisuus tarkistetaan ja pyydettäessä sinun tulee lähettää tarvittavat asiakirjat tämän todistamiseksi. Voit hakea lainaa myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin sinulla on parempi mahdollisuus saada hakemasi laina. Samalla myös lainaan kohdistuva korko voi olla edullisempi.

Lainaa haetaan sähköisellä verkkohakemuksella, jonka täyttäminen onnistuu nopeasti ja yksinkertaisesti. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu myös tien päällä, sillä koko hakemusprosessi hoituu myös älypuhelimella. Tulotiedot on syytä täyttää huolellisesti, sillä lainakorko määräytyy henkilökohtaisesti hakijan taloudellisen tilanteen perusteella.

Saat alustavan päätöksen ja lainatarjouksen välittömästi. Bank Norwegian voi myös pyytää toimittamaan tiettyjä dokumentteja, joiden tarkoituksena on arvioida luottokelpoisuutta ja maksukykyä. Näitä ovat muun muassa palkkakuitti tai viimeisin veroilmoitus. Eläkeläisten tulee toimittaa eläkemaksut todistava asiakirja – esimerkiksi veroilmoituksen erittelyosa.

Hakemuksen käsittelyyn kuluu tavallisesti enintään kaksi arkipäivää ja saat vahvistuksen lainapäätöksestä sähköpostitse. Myönteisen päätöksen jälkeen rahat siirtyvät tilillesi 1-2 arkipäivän kuluessa pankistasi riippuen.

Lainan kulut

Lainan todellinen vuosikorko on alkaen 9,59%. Luoton kokonaiskustannukset koostuvat henkilökohtaisesta lainakorosta, tilinhoitomaksusta, aloitusmaksusta sekä mahdollisista maksujen viivästymisistä aiheutuvista lisäkustannuksista.

Alle 2000 euron lainoista ei peritä aloitusmaksua. 2000-2999€ lainasta peritään 45€ suuruinen aloitusmaksu ja tätä suuremmista lainoista (3000-50 000€) perittävä aloitusmaksu on 95€. Tilinhoitomaksu on 5€ ja se veloitetaan kuukausittain koko laina-ajalta.

Korko lasketaan hakijakohtaisesti arvioidun maksukyvyn perusteella ja se vaihtelee 8,99% – 22,49% välillä. Ehdot päätetään luottokartoituksen jälkeen. Korko on vaihtuva, ja sitä voidaan nostaa mikäli muutoksella on asianmukaiset perusteet koskien päätöksiä, jotka vaikuttavat rahamarkkinakorkoon, joukkovelkakirjojen korkojen muutoksiin, pankkitalletusten yleisiin korkotasoihin tehtyihin muutoksiin sekä muihin luottopoliittisiin päätöksiin. Vastaavasti korkoa myös lasketaan, kun korkotason nostamisen aiheuttama tekijä ei ole enää ajankohtainen. Korkojen muutoksista ilmoitetaan lainanottajille ennen kuin muutos astuu voimaan.

Lainan takaisinmaksu

Laina maksetaan takaisin kuukausittaisissa maksuerissä, jotka käyvät ilmi lainasopimuksesta. Kuukausierän suuruuteen vaikuttaa lainasumman ja laina-ajan lisäksi henkilökohtainen korkotaso. Bank Norwegianin kotisivujen OmatSivut-palvelussa voit tarkistaa maksutiedot. Maksujen eräpäivä on aina kuukauden 15. päivä, eikä eräpäivää ole mahdollista muuttaa. Tällä hetkellä Bank Norwegian ei tarjoa mahdollisuutta lainoihin, joissa on maksuvapaita kuukausia.

Mikäli olet maksanut laskusi ajallaan, voit pidentää lainan takaisinmaksusuunnitelmaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Tällöin sinun tulee valita uusi takaisinmaksuaika tai vastaavasti uuden kuukausierän suuruus.

Jos maksu viivästyy yli 14 vuorokaudella, sinulle lähetetään kirjallinen maksumuistutus postitse. Tästä veloitetaan normaali 5€ lisäkulu. Viivästyneestä maksusta voidaan myös periä 7% viivästyskorko. Viivästyskorkoa tulee maksaa eräpäivästä alkaen aina maksupäivään saakka.

Voit koska tahansa maksaa koko jäljellä olevan lainapääoman takaisin kerralla, eikä tästä veloiteta lisäkuluja. Tämä onnistuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun ja ilmoittamalla päivän, jolloin haluat maksaa lainan takaisin. Vastaavasi voit myös tehdä ylimääräisiä lainalyhennyksiä halutessasi, jolloin takaisinmaksuaikasi pienentyy automaattisesti. Ylimääräiset lyhennykset eivät kuitenkaan korvaa normaalia kuukausittaista takaisinmaksua, eli lasku tulee kuitenkin edelleen maksaa ajallaan.