Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

Aasa yhdellä silmäyksellä

Aasalta saat perinteiset, kotimaiset kulutusluotot ilman vakuuksia tai takaajia. Joustava takaisinmaksu kohtuullisissa kuukausierissä.
 • Lainaa

  2000-5000€

 • Laina-aika

  6-24kk

 • Luvattu korko

  24,9%

 • Lainan laji

  Laina netistä

Aasan palaute

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /www/askfino_616/public/wp-includes/functions.php on line 4777

Jaa rehellisesti (HYVÄ tai HUONO) kokemuksesi Aasasta ja auta muita lainaamaan paremmin. Me AskFino.fi-palvelussa teemme parhaamme seurataksemme ja vertaillaksemme lainanantajia heidän luotettavuutensa, asiakaspalvelunsa, joustavuutensa ja monien muiden ominaisuuksiensa suhteen – mutta se ei vielä riitä. Tarvitsemme oikeita asiakkaita – kuten sinua – antamaan meille tietoja.

Hyvä tietää Aasasta

 • Min loan amount: 2000€
 • Max loan amount: 5000€
 • Min. loan tenure: 6kk
 • Max. loan tenure: 24kk
 • Käsittelyaika: Päätös yleensä vuorokauden sisällä
 • Vuosikorko: 24,9%

Voinko saada Aasan lainan?

 • Ikävaatimus: Vähintään 20 vuotta
 • Kansalaisuus: Vakituinen osoite Suomessa
 • Tulot: Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Lainan takaisinmaksu ennen lyhennysohjelman päättymistä: Ei lisäkuluja

Mitkä ovat Aasan kustannukset sekä mahdolliset lisäkulut?

 • Järjestelypalkkio: 399-690€
 • Tilinhoitomaksu: 18€ /kk
 • Laina-ajan pidentäminen: 20/30/50€
 • Kirjallinen maksumuistutus: 5€

Usein kysyttyä

1. Mihin tarkoitukseen laina soveltuu?

Aasan tarjoamat kulutusluotot soveltuvat kattavasti arjen ja vapaa-ajan eri menoihin. Kulutusluoton yleisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi kodin remontti, auton huolto ja lomamatkojen rahoittaminen. Vakuudettoman lainan hakeminen onnistuu nopeasti ja helposti verkossa ja saat myös lainapäätöksen nopeasti.

2. Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea kaikki vähintään 20 vuotiaat henkilöt, jotka asuvat vakituisesti Suomessa, ja joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Työsuhde voi kuitenkin olla myös määräaikainen. Lisäksi edellytetään, että olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, eli sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissasi.

3. Miten lainaa haetaan?

Voit hakea lainaa Aasan verkkosivuilta löytyvällä hakemuksella, jonka täyttäminen ei vie muutamaa minuuttia kauempaa. Lisäksi sinun tulee tunnistautua Aasan hyväksymällä tavalla – esimerkiksi verkkopankkitunnuksillasi.

4. Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Lainahakemukset käsitellään nopeasti. Voit saada päätöksen jo samana päivänä – ja yleensä viimeistään yhden vuorokauden sisällä.

5. Mitä kuluja lainaan kuuluu?

Lainasopimuksesta veloitetaan järjestelypalkkio, joka vaihtelee lainasummasta riippuen 399-690€ välillä. Lainaan kohdistuu kiinteä 24,9% vuosikorko. Lisäksi veloitetaan kuukausittainen tilinhoitomaksu, joka on 18€ /kk.

Aasa Yhteenveto

Aasa on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa yksityishenkilöille vakuudettomia kulutusluottoja 2000-5000€ väliltä. Saat lainallesi takaisinmaksuaikaa jopa 2 vuotta (24kk). Lainan hakeminen onnistuu nopeasti verkkohakemuksella, jonka voit jättää mihin vuorokauden aikaan tahansa. Saat lainapäätöksen nopeasti, yleensä jo yhden vuorokauden sisällä.

Koska kyseessä on vakuudeton laina, et tarvitse lainallesi vakuuksia tai takaajia. Hakijoilta edellytetään ainoastaan vähintään 20 vuoden ikää, vakituista osoitetta Suomessa sekä säännöllisiä palkka- tai eläketuloja. Lisäksi hakijan tulee olla hoitanut raha-asiansa tunnollisesti, eli luottotiedoista ei saa löytyä maksuhäiriömerkintöjä.

Lainan hakeminen

Lainaa haetaan lainantarjoajan kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakemuksella. Hakemuksia otetaan vastaan ympärivuorokautisesti, seitsemänä päivänä viikossa. Hakemuksen täyttäminen on hyvin yksinkertaista: valitset haluamasi lainasumman ja laina-ajan sekä vaaditut henkilötiedot. Voit saada lainapäätöksen jo saman päivänä aikana. Lainasopimus syntyy, kun allekirjoitat sen joko sähköisesti tai käsin. Tulojesi perusteella lainantarjoaja voi myös tarjota sinulle hakemaasi lainaa pienempää lainasummaa.

Lainan kustannukset

Lainasummaan lisätään lainasopimuksen tekemisen yhteydessä kertaluontoinen järjestelypalkkio, joka on lainasummasta riippuen 399-690€. Tätä ei vähennetä lainasummasta vaan se jaetaan tasan kaikkien maksuerien kesken. Lainaan kohdistuu kiinteä vuosikorko, joka on suuruudeltaan 24,9%. Lisäksi laina-ajalta veloitetaan kuukausittainen tilinhoitomaksu, joka on 18€ /kk.

Voit maksaa lainan takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja. Tällöin kuitenkin järjestelypalkkio tulee maksaa kokonaisuudessaan takaisin huolimatta siitä, että se on jaettu maksuerien kesken.

Lainan takaisinmaksu

Laina maksetaan takaisin lyhennysohjelman mukaisissa kuukausierissä. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittaisissa tasaerissä, jotka pysyvät samana koko laina-ajan. Kuukausierän suuruus määräytyy lainasumman ja takaisinmaksuajan perusteella. Näet kuukausierän arvioidun suuruuden jo hakiessasi lainaa, mutta voit tarkistaa sen vielä lainasopimuksestasi.

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen Aasa lähettää sinulle myös postitse lainan lyhennysaikataulu, josta käy ilmi tarvittavat tiedot lainan takaisinmaksusta. Voit maksaa kerralla myös suurempia kuukausieriä halutessasi, jolloin ylimääräiset maksut kohdistuvat lyhentämättömänä pääoman vähentämiseen.

Mikäli maksu viivästyy yli 14 vuorokautta, sinulle lähetetään kirjallinen maksumuistutus, josta peritään normaali 5€ lisäkulu. Lainantarjoajalla on oikeus myös eräännyttää koko jäljellä oleva laina maksettavaksi kahden viikon kuluessa maksun viivästyessä vähintään kuukauden. Jos sinulla on vaikeuksia maksaa lainaa takaisin, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja neuvotella joustavan ratkaisun tilanteeseen. Vaihtoehtona on esimerkiksi muuttaa lainan maksuaikataulua siten, että laina-aika pitenee. Tästä peritään lainasummasta riippuen 20-50€ suuruinen lisämaksu. Voit myös halutessasi siirtää eräpäivää. Tämä onnistuu ottamalla yhteyttä Aasan asiakaspalveluun.

Peruutusoikeus

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus perua etämyynnin kautta tehty lainasopimus 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun lainasopimus on allekirjoitettu. Tällöin sinulta ei peritä tilinhoitomaksuja tai järjestelypalkkiota, mutta sinun tulee maksaa korvauksena lainan todellisen vuosikoron mukainen korko siltä ajalta, kun laina on ollut käytössäsi.

Mikäli tulet toisiin ajatuksiin ja haluatkin perua lainasi, tämä onnistuu hyvin helposti. Sinun tulee vain ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, kertoa halustasi perua lainan sekä minä päivänä aiot palauttaa lainatun summan. Voit tehdä ilmoituksen asiakaspalveluun postitse tai sähköpostitse.

Vastuullisuus

Aasa noudattaa vastuullista luotonantoa edistävän eurooppalaisen ryhmittymän (ECRC) määrittelemiä vastuullisen luotonannon kriteereitä lainapäätöksien tekemisessä. Yritys uskoo asiakkaiden ylivelkaantumisen ehkäisemisen olevan sekä kuluttajan että lainanantajan edun mukaista. Tästä syystä yritys pyrkii selvittämään lainaa hakevien henkilöiden maksukyvyn mahdollisuuksien mukaan.

Yritys rohkaisee asiakkaitaan ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun viipymättä, mikäli heillä on vaikeuksia maksaa lainaa takaisin ajallaan. Tällöin on yleensä mahdollista tarjota erilaisia vaihtoehtoja, kuten eräpäivän siirtämistä tai maksuohjelman muutoksia. Laskuttajan kanssa voi myös sopia mahdollisesti maksusuunnitelmasta, mikäli lasku on jo siirtynyt perintään.

Muista hakea lainaa vastuullisesti: älä lainaa enempää kuin tarvitset ja arvioi tarkasti oma maksukykysi.