Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

Käyttöehdot

Viimeisin päivitys 25.5.2018

Nämä Käyttöehdot yhdessä AskFinon Tietosuojapolitiikan kanssa määrittelevät käyttöehdot (“Käyttöehdot”), jotka koskevat AskFinon tuotteiden ja palveluiden saatavuutta ja käyttöä.

AskFinon palvelut voivat sisältää alustan, joka tekee käyttäjille mahdolliseksi lainojen etsimisen ja löytämisen sekä yhteydenottamisen talouspalveluiden tarjoajiin. AskFinon palvelut eivät rajoitu tämän alustan palveluiden tarjoamiseen.

Siirtymällä AskFinon sivustolle tai käyttämällä tai AskFinon Palveluita (“Palvelut”) hyväksyt nämä käyttöehdot, joita päivitetään ajoittain lakien mukaan.

1. Rekisteröityminen ja tilin turvallisuus

Käyttääksesi Palveluita sinun täytyy olla (i) vähintään kahdeksantoista (18) vuotta vanha; (ii) eikä sinua ole aiemmin estetty käyttämästä palveluita tai poistettu rekisteristä; ja (iii) rekisteröityä Palveluiden käyttäjäksi ja käyttää Palveluita kaikkien soveltuvien lakien ja säädösten mukaan.

1.1 Tilin rekisteröiminen. Käyttääksesi joitain Palveluidemme ominaisuuksia, sinua voidaan vaatia rekisteröimään tili. Kun rekisteröit tilin, saatamme pyytää sinulta joitain henkilöllisyystietojasi, sisältäen sähköpostiosoitteesi ja muita yhteystietoja, ja luomaan käyttäjänimen sekä salasanan (“Rekisteröintitiedot”). Kun rekisteröit tilin ja käytät sitä, sitoudut antamaan todenmukaista, täsmällistä ja ajankohtaista tietoa ja täyttämään itseäsi koskevat tiedot. Sitoudut myös olemaan tekeytymättä toiseksi henkilöksi, olemaan esittämästä harhaanjohtavaa tietoa yhteyksistäsi toisiin tahoihin ja olemaan antamatta harhaanjohtavia tietoja tai muin tavoin salaamaan henkilöllisyyttäsi AskFinolta mitään tarkoitusta varten.

1.2 Olet vastuussa tilistäsi. Vain sinä olet vastuussa salasanasi ja muiden Rekisteröintietojesi pitämisestä turvassa ja luottamuksellisina. Oman ja muiden käyttäjien turvallisuuden vuoksi pyydämme, ettet kerro Rekisteröintitetojasi kenellekään muulle. Jos jaat nämä tiedot jonkin toisen henkilön kanssa, tulkitsemme heidän toimintansa sinun valtuuttamaksi. Jos epäilet, että tilisi ei ole turvassa, sinun täytyy ilmoittaa siitä meille välittömästi lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen hello@askfino.com.

2. Kolmansien osapuolien palvelut.

2.1 Kolmansien osapuolien antamat neuvot. Jotkut palvelut sisältävät neuvoja kolmansilta osapuolilta sekä kolmansien osapuolien tuottamaa sisältöä. Sitoudut käyttämään tätä tietoa itsesi informoidaksesi, oppiaksesi tai viihdetarkoituksissa, eikä se ole AskFinon tarjoamaa lakineuvontaa tai lääketieteellistä neuvontaa tai minkään muun alan neuvontaa. Sitoudut hyväksymään, että AskFino ei ole vastuussa mistään kolmasien tahojen antamista neuvoista. Sitoudut hyväksymään, että olet itse vastuussa omasta taloustutkimuksestasi ja taloudellisista päätöksistäsi, ja että AskFino ei ole vastuussa tekemistäsi päätöksistä tai toimenpiteistä, tai siitä, että olet valtuuttanut kolmannen tahon tekemään päätöksiä tai toimenpiteitä puolestasi AskFinon käyttäjänä saamien tietojen perusteella, eivätkä nämä päätökset tai toimenpiteet velvoita AskFinoa mihinkään.

2.3 AskFino ei ole vastuussa kolmansista tahoista tai suosi niitä. Palvelut voivat sisältää linkkejä kolmansien tahojen internetsivustoille ja palveluihin. AskFino tarjoaa nämä linkit niiden käytännöllisyyden vuoksi, eikä hallitse, suosi tai allekirjoita näiden sivustojen ja palveluiden sisältöä. Tiedostat ja sitoudut hyväksymään sen, että AskFino ei ole arvioinut tai tarkistanut niiden sisältöä, mainoksia, tuotteita tai palveluita, tai muita materiaaleja, joita on tällaisten kolmansien tahojen sivustoilla tai palveluissa, eikä ole vastuussa niiden sisällön laillisuudesta, paikkaansapitävyydestä tai sopivuudesta, eikä ole vastuussa tai velvollinen toimimaan suoraan tai epäsuoraan näiden kolmansien tahojen sivustojen tai palveluiden käyttämisestä aiheutuvasta vahingosta tai menetyksistä.

3. Kiellettyä.

1. Palveluiden käyttäminen mihinkään laittomaan tarkoitukseen, tai paikallisten, valtion, kansallisten tai kansainvälisten lakien vastaisesti;

2. Rikkoa tai rohkaista muita rikkomaan kolmansien tahojen oikeuksia, immateriaalioikeudet mukaan lukien;

3. Jakaa tai ladata sisältöä, joka on laitonta, loukkaavaa, herjaavaa, epätäsmällistä tai jota keskimääräinen henkilö voi pitää vastustettavana, halventavana, säädyttömänä, pornografisena ja ahdistelua, uhkaa tai vihaa edustavana tai muilla tavoin sopimattomana;

4. Puuttua millään tavoin mihinkään Palveluiden turvallisuuteen liittyviin ominaisuuksiin;

5. Puuttua millään tavalla Palveluiden toimintaan tai muiden ihmisten Palveluista nauttimiseen, mukaan lukien lataamalla tai muilla tavoin levittämällä viruksia, mainosohjelmia, matoja tai muuta vahingollista koodia, kohdistamalla mainoksia muille käyttäjille tai tekemällä tarjouksia ilman näiden pyyntöä, tai yrittämällä kerätä henkilökohtaisia tietoja käyttäjistä tai kolmansista tahoista ilman näiden suostumusta;

6. Ottaa haltuun, monitoroida tai kopioida mitään sisältöä tai tietoa jota Sivustolla on, mukaan lukien robotteja käyttäen, sivustoa haravoiden tai muin automaattisin keinoin tai manuaalisesti mitään tarkoitusta varten, jollei AskFinolta ole saatu tähän kirjallista lupaa;

7. Suorittaa minkäänlaista vilpillistä toimintaa, sisältäen toisen ihmisen tai tahon esittämisen, väärien yhteyksien ilmoittamisen, toisten käyttäjien tilin käyttämisen ja tarkastelun ilman käyttäjän lupaa, sekä henkilötietojesi väärentämisen tai tietojesi, kuten syntymäaikasi väärentämisen, tai;

8. Myydä tai toisin tavoin siirtää eteen päin sinulle myönnettyä pääsyä sivustolle ja sen Palveluihin.

4. Muutokset käyttöehdoissa.

AskFino varaa oikeuden muuttaa näitä Käyttöehtoja milloin tahansa ja lisätä uusia Palveluiden käyttöösi liittyviä ehtoja tai lisäehtoja. Nämä muutokset, uudet ehdot ja lisäehdot astuvat voimaan välittömästi niiden julkaisun myötä, ja niistä tulee osa Käyttöehtoja. Pyrimme kohtuuden rajoissa ilmoittamaan sinulle Käyttöehtojen muutoksista, mukaan lukien lisäämällä huomautuksen sivustollemme tai lähettämällä sähköpostin meille antamaasi osoitteeseen. Voimme käyttää myös muita keinoja ilmoittaaksemme muutoksista. Kun jatkat Palveluiden käyttöä muutoksista tiedottamisen jälkeen, katsomme että olet hyväksynyt Käyttöehtoja koskevat muutokset.

5. Vastuuvapaus.

AskFino ei ole missään tapauksessa tai tilanteessa vastuussa mistään sattumanvaraisesta, suorasta, epäsuorasta tai rangaistuksista johtuvista vahingoista, tai mistään muistakaan lakikysymyksistä, oli AskFinolla tietoa tai ei tällaisen vahingon mahdollisuudesta.

6. Yhteystiedot

Ahtri tn 6a Tallinn Harjumaa 10151

hello@staging-askfino.kinsta.cloud

AURORA TECHNOLOGY OÜ