Short-term loans

Borrow money up to 3 months.

Show popular lenders

Long-term loans

Borrow money up to 60 months.

Show popular lenders

Creditstar.fi yhdellä silmäyksellä

Creditstar.fi myöntää henkilökohtaisia luottotilejä, joiden luottomäärä on jopa 2000 euroa. Luottotilin avaaminen on ilmaista, ja kuluja syntyy vain luottoa nostaessasi.
 • Lainaa

  50-2000€

 • Laina-aika

  1-12kk

 • Luvattu korko

  68%-119.60%

 • Lainan laji:

  Joustoluotto

Creditstar palaute

Jaa rehellisesti (HYVÄ tai HUONO) kokemuksesi Creditstar.fi:stä ja auta muita lainaamaan paremmin. Me AskFino.fi-palvelussa teemme parhaamme seurataksemme ja vertaillaksemme lainanantajia heidän luotettavuutensa, asiakaspalvelunsa, joustavuutensa ja monien muiden ominaisuuksiensa suhteen – mutta se ei vielä riitä. Tarvitsemme oikeita asiakkaita – kuten sinua – antamaan meille tietoja.

Hyvä tietää Creditstar.fi:stä

 • Min lainan määrä: 50€
 • Max lainan määrä: 2000€
 • Laina-aika: Jatkuva luotto
 • Min. laina-aika: 1kk
 • Max. laina-aika: 12kk
 • Käsittelyaika: Hyväksytty laina siirtyy tilille n. 15 minuutissa.
 • Korko: 68%-119.60%

Voinko saada lainaa Credistar.fi:stä?

 • Ikävaatimus: Vähintään 18 vuotta
 • Kansalaisuus: Suomalainen henkilötunnus ja osoite Suomessa
 • Tulot: Lainantarjoaja arvioi luottokelpoisuuden
 • Vakuudet / takaajat: Et tarvitse
 • Muut: Ei maksuhäiriömerkintöjä, suomalainen matkapuhelinliittymä, tili suomalaisessa pankissa

Mitkä ovat Creditstar.fi:n henkilökohtaisen luottotilin käytön kustannukset sekä mahdolliset lisäkulut?

 • Avausmaksu: 0€
 • Tilinhoitomaksu: 0€ /kk
 • Nostopalkkio: 6% nostetun luoton määrästä
 • Nimellinen vuosikorko: 68%
 • Todellinen vuosikorko: 119.60%, kun luottoa nostetaan 2000,00 € kerralla kokonaan ja takaisinmaksuaika on 12 kuukautta
 • Lyhennysvapaa: 5-30 päivää, käsittelymaksu.
 • Eräpäivän siirto: 5 euroa.
 • Maksusuunnitelman laatiminen: 20-50 euroa

Usein kysyttyä

1. Miten voin avata henkilökohtaisen luottotilin?

Sinun täytyy luoda ensin käyttäjätili, mikä tapahtuu alle 10 minuutissa. Sen jälkeen voit tehdä luoton käyttöönottohakemuksen. Ensimmäistä kertaa hakemusta täyttäessäsi sinun täytyy vahvistaa henkilöllisyytesi verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmennetta käyttäen. Luottohakemus käsitellään toimiston aukioloaikoina.

2. Kuka voi avata henkilökohtaisen luottotilin?

Luottotilin voi avata yli 18-vuotias henkilö, joka asuu Suomessa ja jolla on Suomen kansalaisuus tai oleskelulupa Suomessa. Sen lisäksi hakijalla täytyy olla suomalainen pankkitili ja suomalainen matkapuhelinliittymä. Luottoa myönnetään henkilöille, joilla on säännölliset tulot, ja joka läpäisee luottotieto- ja vilppitarkastukset.

3. Mitä luottotilin käyttäminen maksaa?

Käyttäjätilin avaaminen ja säilyttäminen on täysin maksutonta jos käytössäsi ei ole luottoa. Kun luottohakemuksesi on hyväksytty, veloitetaan luotosta 6% perustamismaksu. Se maksetaan kuukausittaisten maksuerien yhteydessä.

4. Kuinka paljon voin nostaa luottoa?

Luottoa voi nostaa korkeintaan 2000 euroa. Minimisumma on 50 euroa, ja luottorajan suuruuden voi määritellä viiden euron välein. Luottorajaa voi nostaa aina 2000 euroon asti tekemällä hakemuksen Creditstarin sivustolla, mikäli erääntyneitä maksueriä ei ole. Luottorajaa ei voi myöskään nostaa lyhennysvapaan aikana. Käytettävissäsi olevan luottomäärän tai osan siitä saat käyttöösi tekemällä erillisen hakemuksen. Luotto siirretään tilillesi, kun olet saanut myönteisen päätöksen. Jos sinulla on tili yleisessä pankissa, rahat siirretään sisäisenä tilisiirtona, jolloin saat ne käyttöön noin 15 minuutissa.

5. Kuinka luotto maksetaan takaisin?

Luotto, sen kulut ja korot maksetaan takaisin kuukausimaksuina. Maksuaika vaihtelee yhdestä kuukaudesta vuoteen luoton suuruuden ja luoton nostajan valinnan mukaan. Maksuaika alkaa siitä hetkestä, kun luotto nostetaan ja se siirretään tilillesi.

Creditstar.fi Yhteenveto

Vuodesta 2006 alkaen toiminut Creditstar toimii kahdeksassa maassa. Yrityksen tarjoama tuote on henkilökohtainen luottotili. Se toimii samaan tapaan kuin luottokortti, mutta virtuaalisesti. Luottomäärä on korkeintaan 2000 euroa ja vähintään 50 euroa, ja se maksetaan takaisin 1-12 kuukauden aikana.

Luottotilin käytettävissä olevan luottomäärän voi ottaa käyttöön kokonaan tai osissa. Kustannuksia tulee vain käytössäsi olevasta luotosta, eikä käyttäjätilin avaaminen tai tilin säilyttäminen maksa mitään.

Lainan hakeminen

Voit hakea lainaa, jos olet yli 18-vuotias, sinulla on Suomen kansalaisuus tai oleskelulupa Suomessa, sekä suomalainen tili että matkapuhelinliittymä. Sen lisäksi hakijalta vaaditaan säännöllisiä tuloja, ja luotonantaja tarkastaa luottotietosi ja tekee vilppitarkastuksen. Tarkistukset tehdään joka kerta kun teet uuden käyttöönottohakemuksen. Hakemuksen nopeaa käsittelyä edistää oikeiden tietojen antaminen mahdollisimman tarkasti.

Kun luoton käyttöönottohakemuksen tekee ensimmäistä kertaa, täytyy hakemuksen yhteydessä suorittaa henkilöllisyyden vahvistus. Käytännössä se tapahtuu joko verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla

Lainaa hakeaksesi sinun täytyy ensin tehdä käyttäjätili, ja sen jälkeen voit tehdä luoton käyttöönottohakemuksen. Hakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikana. Kun hakemus hyväksytään, rahat siirretään tilillesi tilisiirtona. Mikäli tilisi on yleisimmissä suomalaisissa pankeissa, tapahtuu siirto sisäisenä tilisiirtona, joka tapahtuu yleensä noin 15 minuutissa. Aika kuitenkin riippuu pankeista ja voi vaihdella sen mukaan, missä pankissa sinulla on tili.

Lainan kulut

Kuluja syntyy vasta kun nostat luottoa. Kun otat luoton käyttöön, tulee maksettavaksesi 6% nostokulu. Se koskee jokaista nostettua luottomäärää, ja nostokulu maksetaan kuukausierien yhteydessä. Sen lisäksi luotosta peritään nimellistä vuosikorkoa 68% verran. Todellinen vuosikorko on  119,50% siinä tapauksessa, että nostat luottoa 2000 euroa kerralla ja olet valinnut maksuajaksi 12 kuukautta. Todelliseen vuosikorkoon sisältyy sekä luoton korko että nostokulu.

Mahdollisia lisäkuluja syntyy, jos haluat lyhennysvapaata. Sitä voi anoa 5-30 päivän verran, ja sitä haettaessa maksetaan käsittelykulu. Eräpäivän siirtämisestä Creditstar.fi perii puolestaan viisi euroa, ja maksusuunnitelmasta 20-50 euroa.

Lainan takaisinmaksu

Laina maksetaan takaisin ennalta sovitussa ajassa kuukausimaksuina kerran kuukaudessa. Luottoa takaisin maksettaessa myös käytettävissä olevan luoton määrä nousee.

Takaisinmaksuaikaa on korkeintaan vuosi ja vähintään yksi kuukausi. Kuukausilyhennyksiä maksaessa on tärkeää käyttää maksun viitenumeroa, jotta tiedot maksuistasi pysyvät ajan tasalla. Jos tarvitset tietoa maksuista, ne löytyvät sivustolle sisään kirjautuessasi.

Sivustolla voi myös hakea lyhennysvapaata. Mikäli sinulle myönnetään lyhennysvapaata, se siirtää myös tulevien maksujen eräpäivää eteenpäin. Lyhennysvapaata aikaa voi hakea siinä tapauksessa, että erääntyneet maksut eivät ole viivästyneet 30 päivää enempää. Jos kuukausisummaa ei makseta ajoissa, siitä peritään viivästyskorkoa. Maksumuistutus lähetetään 15 päivän ja 30 päivän kuluttua eräpäivästä, mikäli kuukausimaksua ei ole suoritettu. Siitä peritään korvaus.

Jos kuukausierien maksaminen ei onnistu, voit pyytää maksullista takaisinmaksusuunnitelmaa, joka vastaa paremmin tilanteeseesi. Sen hinta on korkeintaan 50 euroa nostamastasi luotosta riippuen.

Jos pystyt maksamaan luoton nopeammin kuin olit suunnitellut, se on mahdollista. Se vähentää luottoon liittyviä kuluja, sillä kustannuksia peritään vain niiltä päiviltä joiden aikana käytössäsi on luottoa. Jos haluat lyhentää maksuaikaa tai maksaa koko luoton pois kerralla, ota yhteyttä Creditstar.fi-asiakaspalveluun. Sieltä saat ohjeet maksun tekemiseen.